"gazetehaberi/36/sans-oyunlari/dernekler-/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Türkiye önemli oyuncu olacak’
Dünyadaki bor rezervlerinin yüzde 73’üne sahip olan Türkiye, “cevherden mücevhere” anlayışıyla bu rezervi işleyecek ilk tesise sahip oldu. Erdoğan, Bandırma’daki bu tesisin ülkemizin ilk, dünyanın da sayılı işletmelerinden biri olacağını söyledi.
‘Kendilerini tuvalete kilitleyip hıçkırarak ağladılar’
Prof. Dr. İbrahim Tuncay, deprem bölgesinde doktorların üzüntülerini hastalara belli etmemek için kendilerini tuvalete kilitleyerek hıçkıra hıçkıra ağladıklarını dile getirdi.
‘Depremden kaçtık sele yakalandık’
Şanlıurfa ve Adıyaman’daki sel felaketinde can kaybı 17’ye yükseldi, kayıp 2 kişi aranıyor. Üst üste çıkan arabalar, balçıkla kaplanan sokak ve evlerin temizliğine başlandı.
Ardahan Haberi: ‘İhmali olanlarla ilgili soruşturmalar sürüyor’
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Depremlerin ilk gününden bu yana depremzedelerimizin yaralarının sarılması için çalışmalarımızı sürdürürken, bir yandan da daha önce birçok kez ifade ettiğimiz üzere, yaşanan felakette ihmali bulunanlarla ilgili kimliğine, mensubiyetine bakılmaksızın soruşturmalar devam etmektedir” dedi.
Ardahan Haberi: 15 yeni ülkeye daha sandık
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), 14 Mayıs seçimlerine yönelik propaganda kural ve yasaklarını belirledi.
Ardahan Haberi: Deprem sonrası gelen tehlike: Ölümcül moloz akması
Deprem bölgesinde saha çalışmaları sürerken dikkat çeken bir uyarı geldi: Deprem sonrası dönemde, yamaçlarda biriken heyelan malzemesi yüksek yağışların etkisiyle taşınabiliyor ve ölümcül moloz akmalarına neden olabiliyor.
‘Tek çözüm su ve düdük değil’
Yüzyılın felaketi olan Kahramanmaraş merkezli iki büyük sarsıntıyla yeniden gündeme gelen beklenen Marmara depremiyle ilgili Gökçe Bahadır, “Çözüm su ve düdük değil. Hepimizin keyfi kaçmış durumda” dedi.
Ardahan Haberi: 99’u müteahhit 279 kişi tutuklandı
Deprem bölgesinde yıkılan ya da imara aykırı değişiklik yapılan binalara ilişkin soruşturmalar kapsamında 99’u müteahhit 279 kişi tutuklandı.
Ardahan Haberi: Deprem bölgesine sel olup aktık
Hatay’ı asla yalnız bırakmayacaklarını, her fırsatta geleceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tek bir vatandaşımın bile şehrini terk etmesine gönlümüz razı değil... Sıkıntılar yaşadıysanız bize düşen helallik istemektir” dedi.
Ardahan Haberi: Bakan Varank’ın acı günü
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın babası Ali Haydar Varank (84), İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI