"Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da/28/s/keywords/Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da/466/s/keywords/Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da/28/s/keywords/Ardahan’da/318/s/keywords/Ardahan’da" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Şişli'de gecekondu yangını!
Şişli Yayla Mahallesinde bulunan tek katlı bir gecekonduda yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Çıldır Gölü'nün buzla kaplı yüzeyinde Kafkas dansı gösterisi yaptı.
Ardahan yöresel halk oyunları ekibinin bazı üyeleri, Ardahan-Kars sınırlarındaki Çıldır Gölü'nün buzla kaplı yüzeyinde Kafkas dansı gösterisi yaptı.
Ardahan da kar ve tipi, sürücülere zor anlar yaşatıyor
Ardahan'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar ve tipi, sürücülere zor anlar yaşatıyor
Ardahan Haberi: Su verimliliği seferberliği başlatılıyor
Tarım ve Orman Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde Türkiye genelinde yürütülecek Su Verimliliği Seferberliği’nin yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başlatılacağını duyurdu.
Ardahan Haberi: Boş bırakılan araziler tarıma kazandırılacak
Atıl durumda bulunan, boş veya nadasa bırakılan arazilerde tarımsal üretim ve tesis yatırımlarına bu yıl sağlanacak hibe oranları, proje toplam bedelinin azami yüzde 75’i olarak uygulanacak.
Ardahan Haberi: Bilecik Başkanvekili Twitter alemini salladı
Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, icraatları ve tarzıyla sosyal medya platformu Twitter’da gündem oldu.
Ardahan Haberi: Adayı 13 Şubat’ta belirleyeceğiz
Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayını 13 Şubat’ta Saadet Partisi’nde yapılacak toplantıda belirleyeceklerini duyurdu. CHP lideri, “Ancak adayın açıklanması daha sonraki bir tarihte büyük törenle olabilir” ifadelerini de kullandı.
Ardahan Haberi: Bordo bereliler beyaza büründü
Milli Savunma Bakanlığı, Kars’ta süren Kış Tatbikatı’ndan ‘bordo bereliler’ olarak adlandırılan Özel Kuvvetler Komutanlığı unsurlarının karlı arazide beyaz kamuflaj içinde helikopter destekli manevralarından görüntü paylaştı.
Ardahan Haberi: Erdoğan’ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz?’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adaylığına itirazına ilişkin “Be hey gafiller, be hey densizler, be hey demokrasi muhalifleri Sayın Erdoğan’ın adaylığından bu kadar mı korkuyorsunuz” dedi.
Ardahan Haberi: Size rağmen milletim Cumhurbaşkanı yapacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “‘Muhtar bile olamaz’ diyorlardı. Ama benim milletim bu kardeşinizi cumhurbaşkanı yaptı. Şimdi Altılı Masa ‘Aday olamaz’ diyor. Size rağmen milletim hem aday yapacak hem de cumhurbaşkanı yapacak” dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI