ÇILDIR HABERLERİ

Çıldır Kaymakamın dan Kurtuluş Mesajı
Anadolu coğrafyası 1071’de Sultan Alparslan’ın fethiyle başlayıp günümüze kadar uzanan süreçte medeniyetimize ve milletimizin kurduğu şanlı devletlerimize ev sahipliği yapmıştır
Erik dalı oynayarak buzla kaplı Çıldır Gölü'nü tanıttılar
Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özkan Karadavut, tanıtım için Ardahan-Kars sınırlarındaki Çıldır Gölü’nün buzla kaplı yüzeyinde, eşi ile Ankara oyun havalarından Erik dalı oynadı.
Çıldır Gölü Alaska'yı andırıyor Görenler Fotoğraf Çektiriyor
Kars ile Ardahan arasında yer alan ve kışın yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü’ne gelen turistler, buz kütleleri ile hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Buz tutan Çıldır Gölü'ne 'İglo' yaptılar
Buz tutan Çıldır Gölü’ne ’İglo’ yaptılar Ardahan’ın 124 kilometrekarelik alana yayılan ve yüzeyi buz tutan Çıldır Gölünde kardan ’Eskimo Evi’ yapıldı.
 Çıldır Gölü üzerinde turistlerin atlı kızak keyfi
Ardahan’ı ve Çıldır ilçesini ziyaret eden turistler, yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü üzerinde atlı kızak keyfi yaşadı.
Donan Çıldır Gölü'nde Kış Turizmi
Kars ile Ardahan arasındaki Çıldır Gölü her kış olduğu gibi bu yıl da dondu.
Çıldır Eski Belediye Başkanı Ercan Şirin Toprağa Verildi
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde 1984-2004 yılları arasında dört dönem CHP'den Belediye Başkanlığı yapan Ercan Şirin’in vefatı nedeniyle Çıldır Belediye Binası önünde resmi tören düzenlendi
Çıldır Gölü üzerinde sürücülere buzda sürüş eğitimi verildi
Kars-Ardahan sınırları içerisinde yer alan ve yüzeyi tamamen donan Çıldır Gölü’nde eğitimlerini tamamlayan yarış takımı pilotları, bu kez bölgede yaşayan vatandaşlara buzda sürüş eğitimi verdi.
Çıldır Gölü'ne gelen turistleri halk ozanları sazlı sözlü türkülerle karşıladı
YÜZEYİ yaklaşık 40 santimetre buzla kaplı Çıldır Gölü'nü gezmek için bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, halk ozanları tarafından sazlı sözlü türkülerle karşılandı
4 dönem Çıldır Belediye Başkanlığı yapan Ercan Şirin Hayatını Kaybetti
Ardahan Çıldır ilçesinde 1984-2004 yılları arasında 20 yıl boyunca CHP'den Belediye Başkanlığı yapan Ercan Şirin tedavi altında bulunduğu İstanbul Çapa Tıp Fakültesinde yaşamını yitirdi
Çıldır'ın kurtuluş yıl dönümü nedeniyle satranç turnuvası düzenledi
Çıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Çıldır'ın kurtuluşunun 101. yıl dönümü münasebeti ile satranç turnuvası düzenledi
 Çıldır Gölü’nün kenarında heykeltıraşlar, Atatürk’ün Kocatepe’den dürbünlü bakışını kara işliyor.
DOĞU Anadolu Bölgesi’nin en büyük ikinci gölü olan ve yüzeyi kışın tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü’nün kenarında heykeltıraşlar, Atatürk’ün Kocatepe’den dürbünlü bakışını kara işliyor.
Donan Çıldır Gölü'nde otomobillerle yapılan ileri sürüş eğitimi sona erdi
Kars-Ardahan sınırları içerisinde yer alan ve yüzeyi tamamen donan Çıldır Gölü’nde düzenlenen ileri sürüş eğitimi tamamlandı.
Çıldır Gölü'nde drift keyfi! Adrenalin dolu anlara sahne oldu
BOM Akademi’nin gelenekselleşen Kar ve Buz Sürüşü Etkinliği 1 – 5 Şubat tarihleri arasında basın mensuplarının katılımıyla Çıldır’da gerçekleşti
Başkan Azizoğlu'ndan, Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivaline davet
Başkan Azizoğlu’ndan, Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivaline davet Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu 7’incisi gerçekleşecek olan Kristal Göl ve Buz Festivaline herkesi davet etti.
Çıldır Gölü'nde şampiyonluk kazandıran araçlar ile atlı kızaklar yarıştı
Otomobil sporlarında 2021’de şampiyonluk kazanan, biri karting olmak üzere 3 aracı kullanan pilotlar, buzla kaplı Çıldır Gölü üzerinde atlı kızakla yarış yaptı.
Çıldır da Köye inen kurt sürüsü böyle görüntülendi
Köye inen kurt sürüsü böyle görüntülendi Ardahan’da kar yağışının ardından etkili olan dondurucu soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan aç kurtlar sürü halinde yiyecek aramak için yerleşim yerine indi.
Çıldır da buz tutmuş gölde avlanan kurt vatandaşları heyecanlandırdı
Yoğun kış şartlarının sonuna kadar hissedildiği Ardahan’da donmuş Çıldır Gölü üzerindeki hareketlilik, vatandaşları heyecanlandırdı. Hemen olay yerine yaklaşan vatandaşlar, göl üzerinde avlanan aç kurdu görünce büyük şaşkınlık yaşadı...
Çıldır Gölü'nde renkli görüntüler
Çıldır Gölü’nde renkli görüntüler Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, sahip olduğu doğal yapısı ve güzellikleriyle her mevsim ağırladığı yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.
Çıldır Gölü'nde başarılı öğrencilere ücretsiz atlı kızak gezisi
Ardahan’da takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler için Çıldır Gölü üzerinde ücretsiz atlı kızak gezisi düzenlendi.
 Çıldır Gölü'nde buz pateni yapan milli sporcu İklim Hayalimi gerçekleştirdim
DONAN Çıldır Gölü üzerinde buz pateni yapan, buz pateni milli takım sporcusu İklim Şentunalı (19), Küçüklüğümden beri en büyük hayalimdi.
Türkiye'de 1980'de yaşanan korkunç olay yeniden gündemde: Kar, koca köyü yutmuş
Türkiye’nin birçok ilinde şiddetli kar yağışı görülmesinin ardından 1980 yılında Ardahan’ın Çıldır ilçesinde yaşanan olay, yeniden gündeme geldi. Buna göre ilçeye bağlı Doğruyol Köyü’nün aşırı kar yağışı nedeniyle tamamen karlar altında kaldığı belirtildi..
İklim Şentunalı kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Milli Sporcu İklim Şentunalı'nın hayatı ve biyografisi!
Artistik buz pateni milli takım sporcusu İklim Şentunalı, Doğu Anadolu’nun en büyük ikinci gölü olan Çıldır üzerinde buz pateni performansı sergiledi. Bunun ardından vatandaşlar, İklim Şentunalı kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İklim Şentunalı’nın..
 Buzla kaplı Çıldır Gölü'nde sema gösterisi yaptı
Ardahan Üniversitesi (ARÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Özkan Karadavut, tanıtım için Ardahan-Kars sınırlarındaki Çıldır Gölü’nün buzla kaplı yüzeyinde sema gösterisi gerçekleştirdi.
Milli buz patenci İklim Şentunalı, Çıldır Gölü üzerinde gösteri yaptı
Artistik buz pateni milli sporcusu İklim Şentunalı, Çıldır Gölü üzerinde gösteri gerçekleştirdi.
Türkiye'de yeni bir bitki türü Çıldır da keşfedildi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ile Karadeniz Teknik Üniversitesinden (KTÜ) 3 bilim insanın yürüttüğü çalışma sonucu Çıldır Gölü çevresinde bulunan bitki türü, Vincetoxicum anatolicum adıyla endemik tür olarak bilim dünyasına tanıtıldı...
 Çıldır Gölü'nde atlı kızak ve bisiklet keyfi
Doğu Anadolu’nun en büyük ikinci gölü olan Çıldır, hafta sonu buz üstünde gezmek, atlı kızak ve bisiklet keyfini yaşamak isteyenlerin uğrak yeri haline geldi.
Çıldır Gölü'nde Buz Festivali öncesi buz kalınlığı ölçüldü
Doğu Anadolu’da kış turizminin önemli merkezlerinden Çıldır Gölü’nde, bu yıl 7’ncisi düzenlenecek Altın At Kristal Buz Festivali öncesi hazırlıklar sürüyor.
Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlu İstifa Etti Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin Kazandı
Ardahan Belediyeler Birliği Başkanlığını 2 dönem üst-üste kazanan Yakup Azizoğlu, ikinci dönem görev süresi dolmadan istifa etti
Çıldır da Emniyet bahçesinde yiyecek arayan tilkileri elleriyle besliyor
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde yiyecek arayan iki tilki ilçe emniyet amirliği bahçesine girdi.
Derse giren Çıldır Kaymakamı Bayram, öğrencilere doğanın önemini anlattı
Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram, ortaokul öğrencilerine Biyolojik Çeşitlilik, Tabiat Turizmi ve Biyokaçakçılıkla Mücadele konulu ders verdi.
Aktaş Gölü'nün yüzeyi tamamen buzla kaplandı
Türkiye ve Gürcistan arasında yer alan Ardahan’daki Aktaş Gölü’nün yüzeyi soğukların etkisiyle tamamen dondu.
Çıldır'ın Kenarbel ve Kayabeyi Köylerinde çok sayıda ruhsatsız silah ve tarihi eser ele geçirdi.
Jandarma ekipleri, Ardahan'ın Çıldır ilçesinde 4 zanlının adresine düzenledikleri baskında çok sayıda ruhsatsız silah ve tarihi eser ele geçirdi.
Çıldır'ın Eskimo usulü balık avcılarına kar ve tipi engeli
Ardahan-Kars arasında yer alan Çıldır Gölü’nde Eskimo usulü balık avcılığı yapanlar, yoğun kar yağışı ve tipiye yakalandı.
Ardahan'ın Çıldır ilçesinde bazı köylerde eğitime ara verildi
Ardahan’ın Çıldır ilçesi Kurtkale bölgesindeki köylerde yoğun kar nedeniyle okullarda bugün eğitim yapılmayacak.
Çıldır Gölü'nde Muz ve Simit Aksiyonu
ARDAHAN’da etkili olan dondurucu soğukla yüzeyi tamamen buz tutan Çıldır Gölü’nde, atlı kızak ve patenden sonra yazın denizde vazgeçilmez eğlence olan ’muz’ ve ’simit’ aksiyonu başladı.
Araçların kış performansını buzla kaplı Çıldır Gölü'nde test ediyorlar
Kars ve Ardahan sınırlarındaki buzla kaplı Çıldır Gölü’nde bazı otomotiv şirketleri, araçlarının kış performansını test ediyor.
Yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü'nde futbol keyfi
ARDAHAN’da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ile İdareciler Günü dolayısıyla bürokratlar ve gazeteciler, yüzeyi 20 santimetre kalınlığında buz tutan Çıldır Gölü’nde futbol maçı yaptı.
Atlı kızakla yüzeyi buz tutan Çıldır Gölü'nde drift attı
Ardahanda yaşanan Sibirya soğukları ile birlikte yüzeyi tamamen buz tutan Çıldır Gölünde atlı kızağı ile drift atan Ozan Karataş (24), tatilcilerin ilgi odağı oluyor. Yüzeyi ayna gibi olan gölde atları dört nala sürüp daha sonra kaydırarak daire çizen Kar..
Umut ve nefes olmak için su altında yoğun mesai yapan tim: SAK
Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma timleri, her türlü olumsuz hava ve su şartlarına rağmen kaybolan vatandaşları bulmak, adli olayları aydınlatmak ve suya atılan suç unsurlarını aramak için saatlerce suyun altında görev yapıyo..
Donan Çıldır Gölü Altın At Kristal Buz Festivali  ile şenlenecek
Doğu Anadolu’da kış turizminin gözdesi Çıldır Gölü, bu yıl 7’ncisi düzenlenecek Altın At Kristal Buz Festivali nde çeşitli gösterilere ev sahipliği yaparak misafirlerine eğlenceli anlar yaşatacak.
Yüzeyi Buzla Kaplı Çıldır Gölü'ne Dalış Yapıldı
Ardahan'da, yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü'nde ilk kez yüksek irtifa buz altı dalışı gerçekleştirildi.
YÖK Başkanı Özvar, Çıldır Gölü'nde atlı kızakla gezdi
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof
Çıldır Gölü, harika görünümüyle yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğruyor
Hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle buz tutan Çıldır Gölü, harika görünümüyle yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğruyor. Buz kalınlığının 20 santimetreyi aştığı göl üzerinde yöre halkıyla aşık oynayıp, atlı kızaklarla cins atan ziyaretçiler..
Çıldır Gölü'nün buz tabakası kar yağışıyla beyaza büründü
Ardahan ve Kars arasında yer alan, buzlanan doğal güzelliği ile her mevsim yerli ve yabancı turistleri cezbeden Çıldır Gölü, yörede etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü.
Çıldır da Aşık Şenlik’in İzinde Projesi tanıtım programı yapıldı
Çıldır İlçe Kaymakamlığı tarafından projelendirilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinasyonunda tüm kamu kurumları tarafından ilçede yürütülecek olan "Torunları Aşık Şenlik'in İzinde Projesi tanıtım programı Aşık Şenlik İlkokulunda yapıldı..
Doğa harikası Çıldır Gölü yılın son gününde ziyaretçilerini buz üzerinde ağırladı
KARS (AA) - Kars'ta yılın son gününde, yüzeyi tamamen donan Çıldır Gölü'ne gelen ziyaretçiler buz üzerinde keyifle vakit geçirdi
 Çıldır Gölü'nde Eskimo usulü balık avlayan aile yörenin turizm elçisi gibi çalışıyor
Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük ikinci gölü olan Ardahan-Kars sınırındaki Çıldır’da buzları kırarak Eskimo usulü balıkçılık yapan Kılıç ailesi hem geçimlerini sağlıyor hem de turistlere yöreyi tanıtıyor.
 Çıldır Gölü'nde buz kalınlığı 15 santimetreye ulaştı
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kars ve Ardahan sınırındaki Çıldır Gölü’nün yüzeyinin tamamen donmasıyla buz kalınlığı 15 santimetreye ulaştı.
ÇILDIR KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ BAŞKANLIĞININ İHALE İLANI ( 28.12.2021)
T. C.ÇILDIR KAYMAKAMLIĞIKöylere Hizmet Götürme Birliği BaşkanlığıİHALE İLANI1 ADET ÇELİK KONSTRÜKSİYON CAM TERAS, 1ADET KAFE VE AY YILDIZ YAPIM İŞİArdahan Çıldır 1 adet çelik konstrüksiyon cam teras, 1adet kafe ve Ay Yıldız yapım işi için teklif usulü ile..
Buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde çocukların bisiklet keyfi
Soğuk hava sebebiyle yüzeyinin büyük bölümü donan Çıldır Gölü’ne gelen çocuklar, atlı kızağın yanı sıra bisikletle de gezinti yapabiliyor.
Çıldır Gölü'nde buz üstünde atlı kızak keyfi
Kars’ta yüzeyinin büyük bölümü donan Çıldır Gölü’ne gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, gölün üzerinde atlı kızak yaparak keyifli anlar yaşadı.
Arif Uzunkaya Çıldır Muhtarlar Derneği Başkanlığına Yeniden Seçildi
Çıldır Muhtarlar Derneği başkanlığına yeniden Arif Uzunkaya seçildi
Çıldır Gölü'nün atlı kızakçıları sezon için atlarını nallamaya başladı
Ardahan'da Çıldır Gölü kısmen donunca sezona hazırlanan atlı kızakçılar da buz üstünde koşturacakları atlarını nallamaya başladı
Çıldır Gölü üzerinde çay keyfi
Sibirya soğuklarının etkili olduğu ve sıcaklığın eksi 23,8 derecelere kadar düştüğü Ardahan'da Çıldır Gölü dondu. Balıkçılar gölün donmasını çay içerek kutladı
Çıldır Gölü Ardahan kısmında da donmaya başladı
Ardahan ve Kars arasında bulunan Çıldır Gölü, son günlerde yaşanan soğuk havanın etkisiyle Kars bölgesinin ardından Ardahan kısmında da donmaya başladı
Çıldır'da kızakları çeken atlar soğuk havadan battaniye ve halı örtülerek korunuyor
Çıldır’da kızakları çeken atlar soğuk havadan battaniye ve halı örtülerek korunuyor Kars-Ardahan sınırında bulunan bir kısmı kısmen buzla kaplanan Çıldır Gölü’nde hizmete sunulan kızakları çeken atlar, soğuk havadan battaniye örtülerek korunuyor...
Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı'ndan 11 ayda çıkış yapan tır sayısı 2020'nin tamamını geçti
Geçen yıl 24 bin 965 tırın çıkış yaptığı gümrük kapısında bu sayı 2021'in 11 ayında ise 30 bin 152 olarak kayıtlara geçti
İklim değişikliği pelikanların yuvası Çıldır Aktaş Gölü'nde su seviyesini düşürdü
Türkiye ve Gürcistan arasında yer alan ve pelikanlara ev sahipliği yapan Aktaş Gölü’nün su seviyesi, yağışların azalması nedeniyle düştü.
Gürcistan'dan Türkiye'ye getirilen Kaçak Ballara Aktaş ta El Kondu
Ardahan'daki Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı ile Türkgözü Sınır Kapısı'nda gümrük kaçağı 349 kilogram bal ele geçirildi
Setur'un Kars Çıldır Erzurum Turu  ile tarihe yolculuk
Setur, ocak ve şubat aylarında yapılacak 3 günlük Kars, Çıldır, Erzurum turlarıyla Erzurum, Sarıkamış, Kars, Çıldır Gölü, Kars Kalesi, Kars Sokakları, Ani Antik Kenti’ni kapsayan bir seyahat fırsatı sunuyor.
Çıldır da düzenlenen Altın At Kristal Buz Festivali tarihi belli oldu
Ardahan, Çıldır Gölü "Altın At Kristal Buz Festivali" 12 Şubat 2022 tarihinde yapılacak
Kısmen donan Çıldır Gölü'nde hafta sonu yoğunluğu
Kars'ta yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü'nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı
Çıldır da Yapımı Devam Eden Hastane Mühürlendi
Çıldır ilçesinde yapımında sona gelinen hastane inşaatına mühür vuruldu
Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu 
Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük ikinci gölü olan ve yüzde 30luk bölümü donan Çıldır Gölünde atlı kızak turu yapılmaya başlandı.
Kısmen donan Çıldır Gölü turistlerle şenlendi
Buzda gezinti yapıp gün doğumu ile batımını izleyen turistler, arkasında karlı dağların bulunduğu alanda halay da çekerek doyasıya eğleniyor - Tur rehberi Çiğdem Düğer: - "Turistlerin buz tutmuş göle ilgisi çok fazla, burada gezdiriyoruz, atlı kızağa b..
Çıldır Gölü Buz Tuttu
KARS ve Ardahan sınırları içinde bulunan Çıldır Gölü, kısmen buz tuttu.
Kars Çıldır Aktaş Gümrük Kapısı Üzerinden Sınır Ticareti Yetkisi Aldı
Uzun zamandır Kars Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’nun gündeminde olan Kars iline Çıldır Aktaş Sınır Kapısı Üzerinden Sınır Ticareti Yetkisi verilmesi konusu 03 Aralık 2021 tarihli ve 31678 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yür..
Çıldır Kaymakamı Bayram'dan Engelliler Günü Ziyareti
Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçe okullarında öğrenim gören özel eğitim öğrencilerini ziyaret etti
Atlarını karda koşturan atlı kızakçılar Çıldır Gölü'nün donmasını bekliyor
Ardahan ve Kars’ta ahırlardan çıkardıkları atlarını karda yaptırdıkları antrenmanla sezona hazırlayan atlı kızakçılar, turistleri gezdirebilmek için Çıldır Gölü’nün tamamen donmasını bekliyor.
Çıldır da karda kayan minibüs traktör yardımı ile kurtarıldı
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle bir minibüs şarampole kaydı.
Ardahan'da yılın öğretmeni Çıldır'dan
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde, müdür yardımcısı olan Sevinç Torun, Ardahan’da Yılın Öğretmeni seçildi.
Eşmepınar Köyü Çıldır ilçesine bağlanmak için müracaatını yaptı
Çıldır Eşmepınar köyü Muhtarı Arif Uzunkaya ilçeye bağlanmak için İlçe Kaymakamlığına dilekçe verdi
Çıldır'da fidan dikimi yapıldı
Çıldır ilçesinde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle fidan dikimi yapıldı
Çıldır Kaymakamı Bayram trafik uygulamalarına katıldı
Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram, ''Bir Hareketine Bakan Hayat'' emniyet kemeri farkındalık denetimlerine katıldı
Yine aynı il, yine aynı görüntü! 10 Kasım'da dağın eteğine Atatürk silüeti yansıdı
Yaz aylarında Ardahan’ın Damal ilçesinde beliren ve ’doğal mucize’ olarak nitelendirilen Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti, bu kez Çıldır ilçesinde ortaya çıktı. 10 Kasım’a özel silüetin belirdiği alanda açıklama yapan Gölebakan Köyü muhtarı Bunun gizli k..
 Prof. Dr. Ali Murat AKTEMUR,  Tarihi Kırkağaç Konakları ve Evleri  adlı kitabını yayınladı
Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Murat AKTEMUR, Tarihi Kırkağaç Konakları ve Evleri adlı kitabını yayınladı
Çıldır'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu
Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümü Çıldır'da yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı
Bengi Ceren Akıllı,nın Organları 4 Kişiye Umut Oldu
Ardahan'ın Çıldır ilçesine bağlı Yıldırımtepe köyünden olan Remzi Baktemur'un torunu Bengi Ceren Akıllı, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi
Ardahan'da genç kadın intihar etti, kızları ‘cinayet’ dedi
ARDAHAN'da geçen ay intihar ettiği öne sürülen Özlem C.'nin kızları, annelerinin babaları tarafından öldürüldüğünü iddia etti
Çıldır Gölü'nde sonbahar renkleri hakim oldu
Ardahan merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan ve kışın buz tutan yüzeyinde Eskimo usulü balık avı ile atlı kızakla gezinti yapılabilen Çıldır Gölü, güz renklerine büründü
Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek Çıldır, Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu’na..
Çıldır’da seçimi kazanan AK Partililer mazbatalarını aldı
31 Mart günü yapılan yerel seçimlerin ardından mazbatalar alınmaya başladı..
Çıldır Gölü'ndeki Buzların Erimesi Dron ile Görüntülendi
Kışın yüzeyi buzla kaplanan Doğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük ikinci gölü Ç..
Çıldır Gölü'nü kaplayan buz tabakası erimeye başladı
Ardahan-Kars sınırındaki Çıldır Gölü'nün yüzeyini kaplayan buz tabakası, so..
Çıldır İmam Hatip Lisesi Ramazan boyunca gerçekleştirdikleri etkinlikleri düzenledikleri programla taçlandırdı.
Çıldır Anadolu İmam Hatip Lisesi Ramazan Ayı boyunca devam eden etkinlikler..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI