13-05-2024 17:48:02

Çıldır Anaokulunda Kendim Yetiştiriyorum Doğal Besleniyorum projesi hayata geçirildi

Çıldır Anaokulunda “Kendim Yetiştiriyorum Doğal Besleniyorum” projesi kapsamında bu yıl ki sera ekim-dikim çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşti
Çıldır Anaokulunda Kendim Yetiştiriyorum Doğal Besleniyorum projesi hayata geçirildi

Çıldır Anaokulunda “Kendim Yetiştiriyorum Doğal Besleniyorum” projesi kapsamında bu yıl ki sera ekim-dikim çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız’ın katılımıyla gerçekleşti.

Toprakla buluşturdukları fideleri özenle ve büyük bir merakla diken minik öğrenciler, can suyunu da yine kendi elleriyle verdiler. Çıldır Anaokulu Müdürü Pınar Çanak Öncülüğünde gerçekleştirilen sera çalışmasına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. 

Öğrencilerin kendi ekip yetiştirdikleri ürünleri tükenmekten duydukları hazzı dile getiren Çanak “ Her yıl olduğu gibi bu yılda sera çalışmamızı tamamladık. Öğrencilerimize bitki ve meyvelerin nasıl yetiştiğini göstermek ve doğal beslenmenin insan hayatındaki önemi konusunda bilinçlenmesi açısından yaptığımız bu çalışma öğrencilerimiz tarafında da büyük bir ilgi ile yapılıyor. Toprakla tohumları buluşturan öğrencilerimiz, aynı zaman vücutta biriken statik elektrikte atmış oluyorlar” dedi.

Ekim çalışmalarına katılan İlçe Mili Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız, “ Ana sınıfı öğrencilerimiz dönem boyunca birçok etkinlik yaparak birçok konuda bilinçleniyor. Anaokulu müdürümüz ve öğretmen arkadaşlarımız çocukların bilinçlenmesi konusunda özverili çalışmalar yürütüyor. Anaokulları çocukların oyun oynama alanı değil hayata adım attıkları eğitim kurumlarıdır. Bu bilinçle öğrencilerimizi yetiştirme gayreti için olan mesai arkadaşlarımı Okul Müdürüm Pınar Çanak nezdinde kutluyor hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI