21-02-2020 16:40:43

Sultangazi de Ardahan Rüzgarı

Sultangazi'nin en etkin derneklerinden birisi olarak bilinen ve yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Avrupa Yakası Ardahanlılar Derneği düzenlediği geleneksel Kaz Gecesi ile bir kez daha Ardahanlıları bir araya getirdi.
Sultangazi de Ardahan Rüzgarı

Programda bir konuşma yapan dernek başkanı Akın Bozkaya misafirleri tek tek selamlayarak kendilerine bu gecede yalnız bırakmayarak katılım sağladıkları için teşekkürlerini sundu ardından dernek yöneticileri sahneye çağırılarak hatıra fotoğrafı çektirildi geceye damgasını vuran kare ise Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahaman Dursun'un halay çekmesi oldu katıldığı her ortama ayak uydurması ile bilinen başkan Dursun Ardahanlıların davetini kırmayarak halay çekti bu durum ise fotoğraf karelerine yansıdı.

Gecenin geç saatlerine kadar süren programda misafirlere Ardahan yöresinin olmazsa olmazı olarak bilinen Kaz eti, bulgur pilavı ve tulum peyniride ikram olarak sunuldu.

Geceye Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İlçe Emniyet Müdürü Turan Çelik ve Sultangazi'de faaliyet gösteren siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda davetli katıldı ve Ardahan yöresine ait yöresel sanatçıların sahne aldı program çekilen halaylar ile geç saatlere kadar devam etti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI