15-08-2023 23:27:42 Son Güncelleme: 16-08-2023 00:05:42

İstanbul Maltepe Ardahan Derneği nden Büyük Proje

Maltepe Ardahan Derneği yönetiminden Ardahan yönelik yapmış oldukları projeyi Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğü ne ve Ardahan il Kültür ve Turizm Müdürlüğü ne sundular
İstanbul Maltepe Ardahan Derneği nden Büyük Proje
Maltepe Ardahan Derneği yönetiminden Ardahan yönelik yapmış oldukları projeyi Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğü ne ve Ardahan il Kültür ve Turizm Müdürlüğü ne sundular.
 
Dernek yönetimi olarak geliştirdikleri projenin hayata geçirlimesi için başta dernek başkanı eğitimci yazar Yaşar Geler olmak üzere başlattıkları bu çalışmayla ilgili kamuoyuna acıklama yaparak tanıtma kararı aldıklarını belirterek açıklamada bulundular.
 
Dernek Başkanı Eğitimci yazar Yaşar GELER açıklamasında 
 
MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ
 MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ'NDEN KAMUOYUNA SAYGIYLA!
 
 15 Ağustos 2023
 
 Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak, kuruluş ve var oluş amacımza uygun projeler yapmaya devam ediyoruz.
 Ardahan'da ilk olacak bir projeyi hayata geçirmek üzere projem izi yapmış ve Ardahan İ Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Ardahan İ Kültür ve Turizm Müdürlüğüne sunduk. Sunum sonrası görüştüğümüz ilgili kurum müdürlüklerinden aldığımz olumlu yanıt dernek olarak bizleri oldukça mutlu etmiştir.
 Yeni projem izin konusu; Ard ahan dışında yaşayan Ardahanlı yazar ve şairlerle, Ardahan'da okuyan öğrencileri ve görev yapan öğretmenlerini “yazar-öğrenci-öğretmen buluşmaları" kapsamında Ardahan'da buluşturm aktır.
 Projemizi 19-25 Kasım 2023 tarihleri arasında Ardahan merkez ve beş ilçesinde Ardahan Milli i Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin belirleyecekleri okull arda gerçekleştireceğiz.
 Projemizde beş yazar-şair görev alacaktır.
 İI Kültür ve Turizm Müdürlüğü' de lojistik ve manevi destek verecektir.
 Projeye katılım sağlayacak olan yazar ve şairler yaklaşık ellişer adet kitap ve ekonomik destek vereceklerdir.
 Ayrıca Ardahan okulların da öğrencilerin hizmetine sunulacak olan ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde hikâye ve roman tarzında kitap toplanarak ilimize götürülecektir. Hedefimiz asgari bin kitaptır. Bu kampanyaya herkes kitap desteği vererek katilım sağlayabilecektir.
 Kitaplar; MG Danışmanlık/ Geler Sigorta Esenkent Mah. Kani Paşa Cad. No:21 Maltepe/istanbul adresinde toplanacaktır. İletişim, 0555 466 8501 nolu telefonla kurulacaktır. Ya da Maltepe Ardahanlılar Dern eği Yönetim kurulu üyelerimizden herhangi birisi ile iletişime geçilebilecektir.
 En kısa zamanda bin kitaba ulaşma ve kasım ayında yapilacak olan projenin gerçekleşmesine maddi, manevi ve kitap ile destek olmanızı önemle rica ediyor, tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. Proje evraklarımz ektedir.
 
 Yaşar GELER Maltepe Ardahanlılar Derneği Yõnetim Kurulu
 

 

  HABER VİDEOSU

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI