09-08-2023 19:14:02

Çayeli ve Rize Fotoğraflanıyor

Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur, Duayen Fotoğrafçı İlyas Göçmen Rize Çayeli Belediyesi ve ÇAYDEF Çayeli Dernekler Federasyonu’nun Konuğu Olarak Festival Kapsamında Çeşitli, Etkinlikler İçin Çayeli’ne Geliyorlar
Çayeli ve Rize Fotoğraflanıyor

Fotoğraf Sanatçısı Oyuncu Barış Kerim Cesur, Duayen Fotoğrafçı İlyas Göçmen Rize Çayeli Belediyesi ve ÇAYDEF Çayeli Dernekler Federasyonu’nun Konuğu Olarak Festival Kapsamında Çeşitli, Etkinlikler İçin Çayeli’ne Geliyorlar.

15 Ağustosta Başlayacak Etkinliklerle Çayelili ve Rizeli Fotoğraf ve Sanat Severlerle Buluşacak Sanatçılar İlk Olarak 17 Ağustos Perşembe Günü Çayeli Hizmet içi Eğitim Enstitüsü Ve Akşam Sanat Okulun da Akşam 19:00 da Sanatseverlerle Buluşacak ve Söyleşilerini Gerçekleştirecekler.

Ardından Yine Aynı Gün Çeşitli Etkinliklere Katılacak Olan Sanatçılar 18 Ağustos Cuma Günü Kültür ve Turizm İl Müdürlüğüne Ziyarette Bulunacaklar ve Sanatçı İlyas Göçmen Fotoğraflarından Oluşan Kitabını İl Müdürü Esra Alemdaroğluna İmzalayıp Takdim Edecekler.

19 Ağustos Cumartesi Günü de Yine Çayeli 15 Temmuz Şehitler Meydanında Yapılacak Olan Çayeli’ni Fotoğraflıyoruz Adlı Foto Safari Etkinliği Gerçekleştirilecek ve Atölyeler Kapsamında da Aynı Meydanda Akşam 20:30 da Uzun Pozlama Atölyeleri Gerçekleştirilecektir. Etkinliklere Halkın Yoğun İlgisi Bekleniyor.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI