"dakika/148/s/keywords/dakika/63/s/keywords/dakika/148/s/keywords/dakika/60/s/keywords/dakika/148/s/keywords/dakika/63/s/keywords/dakika/148/s/keywords/dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

Hatay'da acı bekleyiş! Enkazda tek başına
Hatay'ın Antakya ilçesinde depremde yıkılan binada, belden aşağısı enkaz altında kalan 7- 8 yaşlarındaki erkek çocuğu, kurtarılmayı bekliyor. Suriyeli olduğu, anne ve babasının da enkaz altında kaldığı belirtilen çocuk, yaşadığı şok nedeniyle konuşamıyor.
112 depremzede Bodrum’a getirildi
Kahramanmaraş merkezli 7,7 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından bölgeden tahliye edilen aralarında çocuklarında bulunduğu 112 depremzede Bodrum’a getirildi. Depremzedelerin bir bölümü otele yerleştirilirken, bir bölümünün ise yakınlarına yerleştirildiği belirtildi.
MSB görüntüleri paylaştı! Mehmetçik enkazdan kız çocuğunu böyle kurtardı
7.7 büyüklüğündeki depremin ardından enkaz altında kalan kız çocuğunun kurtarılma anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Milli Savunma Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.
Ardahan Haberi: Bakan Soylu'dan deprem açıklaması: Dördüncü seviye alarm ortaya koyduk
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kahramanmaraş depremi ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Bakan Soylu, 'Bütün ekiplerimiz teyakkuz halinde. Dördüncü seviye alarm ortaya koyduk. Bu, uluslararası yardımı da içeren bir alarmdır' dedi.
Ardahan Haberi: Kahramanmaraş'taki depremin ardından siyasilerden taziye mesajları
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından siyasilerden taziye mesajları geldi.
Ardahan Haberi: İzmir'de kuvvetli rüzgar! Ağaç devrildi, 2 araç hasar gördü
İzmir'de kuvvetli rüzgar nedeniyle devrilen ağaç, park halindeki araçların üzerine düştü. 2 araçta hasar meydana geldi.
Ardahan Haberi: Afyonkarahisar feci kaza: 8 ölü, 35 yaralı! 'Bir baktım uçuyoruz'
Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi yakınlarında yolcu otobüsünün devrildiği kazada 8 kişi yaşamını yitirdi, 35 kişi yaralandı. Öte yandan Bursa'da yağış nedeniyle kayganlaşan otoyolda, 4 otomobilin karıştığı zincirleme kazada da 4 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. 
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023'te bölünmüş yol uzunluğu 30 bin km'yi bulacak
Afyon-Şuhut yolu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Açılışını yaptığımız her yolla 2023 yılında ülkemizin bölünmüş yol uzunluğunu 30 bin kilometreye çıkarma hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz." dedi.
Ardahan Haberi: Konsoloslukların kapatılmasında flaş gelişme! 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri'ne çağrıldı
Konsolosluklarını kapatan ülkelerin de aralarında olduğu 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.
Ardahan Haberi: 4 ilde eşzamanlı operasyon! Bakan Soylu açıkladı: Çok sayıda gözaltı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’de 37’incisi Antalya’da gerçekleştirilen, ‘Kökünü Kurutma Operasyonu’nda 187 hedefin 181'inin gözaltına alındığını bildirdi. 37'incisi Antalya, 38'si Erzincan, 39'uncusu Isparta ve 40'ıncısı Ordu'da gerçekleştirilen operasyonda 260 şüpheliden, 241i'nin gözaltına alındığını açıkladı.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI