AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP’nin yaptığı en iyi işin algı operasyonu olduğunu söyledi.
AK Parti Bilecik İl Kadın Kolları yönetimi Bilecik ve İlçelerinde yaşlı vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor
AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti’nin 2023 seçim stratejisine ilişkin, “Bizim için 3 adım var. 28 Ekim’de Ankara Arena’da AK Parti Yol Haritası’nı Cumhurbaşkanımız aktaracak” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, başkentte esnaf ziyareti yaptı.
AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, İl Başkanı Kaan Koç, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, Sulakyurt Köyünde devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldılar.
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, katıldığı anaokulu açılışında muhalefetin 6'lı masa toplantılarına atıfta bulunarak, ''İşte bu ilim irfan yuvası da geleceğimizin teminatı evlatlarımızın yetişeceği güzel mekanlardan birisi. Bazıları toplanıyor, dağılıyor, masalar kuruluyor, masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir projeyi, yeni bir hizmeti milletimizle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi bu hafta içerisinde okullarımız açıldı. Hemen arkasından Cumhurbaşkanımız 105 tane yurt binasının toplu açılışını yaptı.'' dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın başlattığı "Yüz Yüze 100 Gün" programı kapsamında AK Partili ilçe belediye başkanları Büyükçekmece'de bir araya geldi. Programda konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe "Sadece kazanmayı değil nasıl bir rekorla ve farkla kazanacağımızı konuşuyor haldeyiz" dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Yunanistan bazılarının kışkırtmasına gelmemeli ve sorunları müzakere ile çözmesini tavsiye ediyoruz” dedi.
AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında gündemdeki sıcak gelişmeleri değerlendirdi. Erken seçim tartışmalarıyla ilgili net mesaj veren Kurtulmuş, TİP'li vekil Ahmet Şık'ın sözlerine de çok sert tepki gösterdi.
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin bölgede kilit bir notada olduğunu belirterek, ''Türkiye, bu coğrafyanın merkezidir, bu coğrafyanın kilit taşıdır. Türkiye'yi buradan alır çekerseniz ne Balkanlar'da ne de Ortadoğu'da, Kafkaslar'da, Karadeniz'de, Akdeniz'de huzur kalır." dedi.