06-01-2023 20:25:09

Ardahan Haberi: Ardahan İyi partide Tek liste ile yapılan kongrede mevcut Başkan Taşkın Polat güven tazeledi

İYİ Parti Ardahan İl Başkanlığı 3’üncü Olağan Kongresi Dursun Akçam Kültür Evi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan kongrede mevcut Başkan Taşkın Polat güven tazeledi
Ardahan Haberi: Ardahan İyi partide Tek liste ile yapılan kongrede mevcut Başkan Taşkın Polat güven tazeledi

İYİ Parti Ardahan İl Başkanlığı 3’üncü Olağan Kongresi Dursun Akçam Kültür Evi’nde gerçekleştirildi. Tek liste ile yapılan kongrede mevcut Başkan Taşkın Polat güven tazeledi. 

İYİ Parti Ardahan İl Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresinin divan başkanlığını İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu yaptı. Divan teşekkülünün oluşturulması, saygı duruşunun gerçekleşmesi ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından sırasıyla, Yönetim kurulu faaliyet raporu ile mali rapor okundu. Her iki rapor da oy birliği ile kabul edildi. Yapılan siyasi konuşmaların sonrasında seçime geçildi. Tek listeli gidilen kongrede mevcut başkan Taşkın Polat güven tazeleyerek yeniden göreve seçildi.

Kongreye İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti Genel Merkezde görev alan Işıner Hamşioğlu, Ardahan Belediye Başkanı Faruk demir, CHP Ardahan İl Başkanı Yalçın Taştan, DEVA Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, Zafer Partisi Ardahan İl Başkanı Levent Pehlivan, ATSO Başkanı Çetin Demirci, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Badem, İYİ Parti Kars İl Başkanı Yüksel Akbaba, İYİ Parti Kars Kurucu İl Başkanı Settar Kaya, Şavşat İl Başkanı ve partililer katıldı.   

Kongrede konuşma yapan İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat şunları söyledi; “Gerçekten büyük bir zorluklarla büyük bir engellerle büyük bir tehditlerle kumpaslarla mücadele ede ede geldik. Partimizi kurarken kurdurtmayacağız dediler, seçime giderken seçime sokmayacağız dediler, onlara inat partimizi kurduk seçime girdik. İlk girişte yepyeni bir parti olmasına rağmen yüzde 10 gibi büyük bir oy alarak meclise girdik. Her türlü engellemeleri bir bir bertaraf ederek bugünlere geldik şükürler olsun bizi bugünlere kavuşturan yüce Allaha. Bundan sonra bize daha çok iş düşüyor önümüzde seçim var, bu seçimde bizim iktidar olmamak gibi bir şansımız yok. Kesinlikle ve kesinlikle ittifak ortaklarımızla birlikte bu düzene, bu yolsuzluklara, bu çirkefliklere, bu kumpaslara, bu 3-5 maaş alan düzenbazları tarihe gömmek için el birliği ile köylüsünden memuruna, esnafından, çiftçisine herkesin elini değil başını taşın altına koyup mağdur olan sizler mağduriyetinizi gidermek için bizlere cani gönülden destek verip bizleri iktidara taşımanız lazım. Burada büyük pay bizlere düşüyor, ama tabanda da sizlere düşüyor. Her üyemiz her gönül bağımızın olduğu insan etrafındakileri ikna edip bu kervana katılmalı ve bu kervanı aktif hale getirerek hükümeti teslim almalıyız. Cumhurbaşkanlığını teslim almalıyız yoksa bu düzen böyle gider ise hepiniz bugüne kadar mağdur olduğunuzun 10 mislini ilerde daha mağduriyet yaşayarak göreceksiniz. Ülkemizi ve milletimizi bu kumpasçılardan kurtarmak için gerçekten var gücümüz ile mücadele etmemiz gerekiyor. Elimizden geleni yani kıt imkanlara rağmen yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz vardır tamamlamaya çalışıyoruz, başaramadıklarımız vardır başarmaya çalışıyoruz onun içinde sizlerin bizlere güç vermesi kuvvet vermesi destek olması gerekiyor. Gerçekten yolumuz kutlu yol, hafife almayın ülkemizin istikbali tehlikededir, Cumhuriyet tehlikededir, vatan tehlikededir, Türk milleti tehlikededir birlikte Laz’ıyla, Kürt’üyle, Çerkez’iyle, Alevi’siyle bir bütün olarak Türk Milleti olarak var olmak için önce devletimizi Cumhuriyetimizi yaşatmamız lazım. Bunun içinde bu seçim hepsinden daha önemlidir, o gün bugündür bugünde hep birlikte mücadele edelim” diye konuştu.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI