06-01-2023 22:13:47 Son Güncelleme: 06-01-2023 22:16:47

Ardahan Haberi: İyi Parti Ardahan da Kongre yaptı Çıldırlı İş insanı Cevdet Vural aday adaylığını açıkladı.

Çıldırlı iş insanı Cevdet Vural 05.01.2023 perşembe günü yapılan İYİ Parti Ardahan 3. Olağan Kongresinde İYİ Parti Ardahan milletvekili aday adaylığını açıkladı
Ardahan Haberi: İyi Parti Ardahan da Kongre yaptı Çıldırlı İş insanı Cevdet Vural aday adaylığını açıkladı.

Çıldırlı iş insanı Cevdet Vural 05.01.2023 perşembe günü yapılan İYİ Parti Ardahan 3. Olağan Kongresinde İYİ Parti Ardahan milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

Çıldırlı İş insanı Vural yapmış olduğu açıklamada “ 30 yıllık kamu görevim süresinde çeşitli yerlerde görev yaptım. 25 ekim 2017 yılında cesurlar hareketi sloganı ile Genel Başkanımız sayın Meral Akşener liderliğinde yola çıkan İYİ Partiye inanarak kuruluş aşamasında yer almak için kendi istiğimle görevimden emekli oldum. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti ilke ve inkılaplarının ışığında partimizin beş bucuk yıllık göstermiş olduğu duruş ile 2023 seçimlerinde iktidar olacağımıza yürekten inanıyorum. Genel başkanımızın adım atmadığı yer kalmadı, bizde onunla birlikte Türkiye'yi karış karış dolaştık. Önümüzdeki seçimlerde Ardahan'a ve Ardahanlıya daha iyi hizmet etmek için partimizden millet vekili aday adayı olacağım. Genel başkanımız ve ilimizin yetkilileri şahsıma teveccüh gösterirse Ardahan'a hizmet için halkımızın emrinde olacağım” dedi.

Özgeçmişi;

1967 Yılında Ardahan Çıldır Eşmepınar köyünde doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini Çıldır'da tamamlamıştır. 30 yıl Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinde görev yapmıştır. Kamu görevinden emekli olduktan sonra Ankara'da demir-çelik alanında faaliyet yürüten işletme sahibidir. İki çocuk babasıdır.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI