22-10-2022 13:16:00 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:04:00

Muhtarlar ve Denek Başkanlarından Saffet Kaya ya Siyasete Dön Çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ‘da Muhtarlar evi açılışı ve 100 muhtar hizmet binasının temelimi attı
Muhtarlar ve Denek Başkanlarından Saffet Kaya ya Siyasete Dön Çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ‘da Muhtarlar evi açılışı ve 100 muhtar hizmet binasının temelimi attı. Erdoğan törende yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Muhtar kardeşlerimize söz verdiğimiz Muhtarlar Evi’nin açılış heyecanını yaşıyoruz. Muhtarlarımızın sorunlarını biliyoruz. Hepsini çözeceğiz.”

Erdoğan, muhtarların, izin hastalık gibi sebeplerle görev başında olmadığı zamanlar ödeneklerinin kesilmeyeceği müjdesini verdi.

Muhtarlar günü kutlaması ve temel atma töreni için de Ardahan dan 44 muhtar Ankara’ya gönderildi. Muhtarlar Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı ziyaret ettiler Ardahanlı Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları dernek başkanları bu ziyaretlerinde Saffet Kaya nın tekrar siyaset e dönmesi ve mecliste görmek istediklerini dile getirdiler. Kaya ise biz halkımıza gönülden bağlıyız halkım benden ne isterse ben yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın biz bu saatten sonra Ardahan a hizmet için iktidarda Milletvekili olmamız gerekiyor burada kararımızı verdiğimizde sizlerle paylaşacağım dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI