28-09-2022 15:39:52 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:04:52

Ardahan Haberi: Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya deprem sonrası Göle’de

Göle ilçesinde 27 Eylül 2022 saat 17.08’de 5,0 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası ilçeyi ziyarette bulunan Milletvekili Saffet Kaya halkın büyük ilgisiyle kurbanlar kesilerek karşılanandı
Ardahan Haberi: Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya deprem sonrası Göle’de

Göle ilçesinde 27 Eylül 2022 saat 17.08’de 5,0 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen deprem sonrası ilçeyi ziyarette bulunan Milletvekili Saffet Kaya halkın büyük ilgisiyle kurbanlar kesilerek karşılanandı.

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya halka hitaben konuşmasında

Çok şükür yaşanan depremde can kaybı ve olumsuz büyük bir durum yok.

Bizim için kesilen bu mübarek kurbanları Allah kabul etsin Göle ilçemizde yaşanan bu depremde can kaybı olmadığı için bu kurbanları kesmiş olalım. Ayrıca kesilen kurbanları deprem de zarar gören insanlarımıza dağıtılması bizleri memnun edecektir. 

Bu Kurbanları kesen vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bizi kurbanlarla karşıladınız herkese teşekkür ederim, sevginize ilginize sizleri çok özlemiştim. Allah sizleri var etsin. Bu can bu bedende oldukça Göleli ye bu can feda olsun sizleri çok seviyorum gönlümdeki yeriniz ayrıdır özeldir.

Bu memlekete hayatını adamış bir Saffet Kaya olarak canımda kanımda size feda olsun bunu böyle biliniz.

Memleketimizi karşılıksız seviyoruz memlekete emek eden herkese de teşekkür ediyoruz Ayrıca da kimin katkısı varsa kim bu memlekete çivi çakmışsa Allah ondan razı olsun.

Allah’a hamdolsun ki bu memlekete Saffet Kaya cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerini yaptı ve her zaman Göleli’nin yanında oldu. Göle liyi sevmek Ardahanlıyı sevmek şereflerin en büyüğüdür.

Allah sizleri var etsin bugünkü bu karşılamadan dolayı gerçekten çok mutlu oldum kurbanlarınızı Allah kabul etsin.dedi

Kaya daha sonra Deprem bölgesini gezerek köylerde evleri hasar gören vatandaşlarla görüşerek devletin halkın yanında olduğunu kısa süre içerisinde yardımların ulaştığını ve böylesi büyük depremde can kaybının olmaması sevindirici olduğunu söyledi.

Kaya hasarların devletimiz tarafından tesbiti yapılarak kısa sürede onarılacağını çünkü devletimiz güçlüdür bundan hiç kimse nin kuşkusu olmasın dedi ve bu konuda yetkililerden bilgi alarak yakından takip edeceğini söyledi
 

  HABER VİDEOSU

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI