30-07-2020 17:22:04 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:20:04

Saffet Kaya'nın Kurban Bayramı Mesajı

23. Dönem AK Parti Milletvekili Saffet Kaya, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Bayramların, yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşabilmek olduğunu söyledi.
Saffet Kaya'nın Kurban Bayramı Mesajı

23. Dönem AK Parti Milletvekili Saffet Kaya, Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Bayramların, yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşabilmek olduğunu söyledi.

Kaya mesajında, “Birlik-beraberlik, dayanışma, paylaşma, barış ve kardeşlik gibi faziletli duyguları en yoğun şekilde yaşadığımız, önemli günlerden olan bir Kurban Bayramını daha idrak etmekteyiz.

Bayramlar; milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, birlik-beraberliğin, yardımlaşmanın kuvvetlendiği, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, insanları manevi bakımdan en üst seviyelere çıkaran mukaddes günlerdir.

Bayramlarımızın en önemli özelliklerinden biri de, yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşabilmek, çeşitli vesilelerle bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olmaktır.

Bu bağlamda; Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) virüsü sebebiyle yaşanan ve milletimizi derinden etkileyen pandemide mağdur olan vatandaşlarımızın unutulmamasını, kurban bayramını vesile ederek herkesin elinden geldiği kadar yardım yapmasını temenni ediyorum.

Devletimiz tarafından gerekli yardımlar elbette yapılmakta, yaralar sarılmaktadır. Ancak; vatandaşlarımız tarafından yapılacak yardımlar, hem millet olarak birlik-beraberliğimizin, dayanışma, paylaşma ve yardımseverliğimizin tüm dünyaya gösterilmesi bakımından anlamlı olacak hem de vatandaşlarımız, Kurban Bayramı'nı anlamına ve amacına uygun olarak kutlanmış olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ardahanlı hemşehrilerim olmak üzere; şehit ailelerimizin, gazilerimizin, Türk ve İslam dünyasının Kurban Bayramı'nı kutlarken, her günümüzün bayramlar gibi olmasını, bu kutlu bayramın acıyla yoğrulan coğrafyalara huzur, kanayan yaralara merhem olmasını, mahsun gönüllere neşe, aziz milletimize, tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan dilerim” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI