25-10-2023 10:32:00 Son Güncelleme: 26-10-2023 23:32:00

Saffet Kaya Ardahan da Kurbanlarla Karşılandı Çıldırda Cami Açtı

Ardahan ve Çıldır da yoğun ilgiyle karşılanan Saffet Kaya Köy ziyaretlerini sürdürüyor
Saffet Kaya Ardahan da Kurbanlarla Karşılandı Çıldırda Cami Açtı

Ardahan ve Türkiye genelinde Siyasi kimliği Sanayici iş adamlığı ve siyasi hayatında bu güne kadar yapmış olduğu hizmetleri ve Memleket sevdalısı olarak tanılan bilinen bilge kişiliği ile Türkiye gündeminde saygın yeri olan ve Ankara da bulunan ofisi gece gündüz Tüm Türkiye geneli ziyaretlerle dolup taşan Ardahan 20.21.23. Dönem Milletvekili Doğruyol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meclis İdare Amiri Saffet Kaya Bir davet üzerine dün geldiği Adahan da Hocvan Bölgesi Köylerinde Kurbanlar kesilerek Karşılandı. Çıldır da Cami açılışı yaptı.

Kaya Çıldır İlçesi Akdari Köyü camisinin açılışını yaparak burada Çıldır Kurtkale Bölgesi Köylüleriyle biraraya geldi.

Kaya burada yaptığı konuşmada biz Memleketimizi insanımızı seviyoruz biz Ardahan a hizmet için hayatımızı vakf ettik. Milletvekili olalım veya olmayalım hiç fark etmez bizim için birinci derecede öncelik sizlersiniz Ardahan dır. Onun için gece gündüz hiçbir ayrım yapmadan tüm insanımızın problemlerini çözmek için uğraşıyoruz.

Ben herzaman şunu söylüyorum bu memlekete bir çivi çakmak ve birşeyler yapmak Ardahanın kalkınması için uğraşan kim olursa olsun hangi siyasi görüşten olursa olsun saygı duyarak tebrik ettiğim gibi bizim bu Memleket için birçok projeler altına imza attığımız ve Hükümetimiz Bakanlarımız nezdinde geliştirdiğimiz projelerimizi siyasi basiretsizlik nedeniyle komşu İllerimize kaptıran ve sesini dahi çıkarmayan sözüm ona siyaset yapan şimdi ismi dahi gündeme gelmeyen insanları da eleştirdiğimi herkes biliyor.diye konuştu.













 
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI