21-10-2023 22:53:26 Son Güncelleme: 23-10-2023 19:16:26

Göle Dernekler Federasyonu Ankara'da Saffet Kaya yı Ziyaret etti

Göle Dernekler Federasyonu Ankara da Ardahan 21.23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı ziyaret etti. Bu ziyarette dernek yönetimi olarak Kayanın ilgisinden ve Ardahanla ilgili duyarlılığından memnun kalan dernek yönetimi Kaya ya teşekkür etti.
Göle Dernekler Federasyonu Ankara'da Saffet Kaya yı Ziyaret etti

Göle Dernekler Federasyonu Ankara da Ardahan 21.23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı ziyaret etti. Bu ziyarette dernek yönetimi olarak Kayanın ilgisinden ve Ardahanla ilgili duyarlılığından memnun kalan dernek yönetimi Kaya ya teşekkür ederek bir açıklama yaptılar yapılan açıklamada;

Değerli Hemşehrilerimiz
İstanbul Göle Dernekler Federasyonu olarak Ankara ziyaretimizde Türkiye Büyük Millet Meclisinde 20. 21.ve 23. Dönem Ardahan Milletvekilliği,  21. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı'nda İdare Amiri olarak görev yapmış hemşehrimiz Sn. Saffet Kaya 'yı ziyarette bulunduk. Ardahan'ımıza, memleketimize sayısız hizmetleri kazandıran ve çalışmaları ile değer katan  Sn.Saffet Kaya ile memleketimizin, yöremizin sorunları, problemleri ve çözüm önerileri üzerine kapsamlı bir görüşme sağladık.

Değerli büyüğümüz Saffet Kaya'nın hemşehrilerine ve bizlere karşı ilgi, alaka ve muhabbetlerinin takdire şayan olduğunu bir kez daha yaşadık. Gönlü, aklı ve enerjisi hemşehrileri için atan ve tüm hemşehrilerine elinden gelen tüm çabayla gerek milletvekili gerekse sonrasında hizmet etmeye devam eden ayrıca İstanbul Göle Dernekler Federasyonu olarak bizleri en güzel bir şekilde ağırlayan, baba şefkati ile bizleri bağrına basan  kıymetli büyüğümüz Saffet  Kaya'ya sonsuz teşekkür ediyor, çalışmalarımda ise başarılar diliyoruz.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI