27-06-2023 19:39:29 Son Güncelleme: 16-10-2023 10:55:29

Saffet Kaya dan Kurban Bayramı Mesajı

Ardahan 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Bayramların paylaşma ve yardımlaşma duygularının azami seviyede yaşandığını belirten Kaya tüm vatandaşların bayramını kutladı
Saffet Kaya dan Kurban Bayramı Mesajı

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya Kurban Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Bayramların paylaşma ve yardımlaşma duygularının azami seviyede yaşandığını belirten Kaya vatandaşların bayramını kutladı.

Saffet Kaya açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’Bayramlar, ibadet görevlerimizi yerine getirmenin yanı sıra dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, özel bir yanı vardır. Toplumsal bütünlüğün ve kucaklaşmanın yaşandığı bayram günleri insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için önemli birer vesiledir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramının tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini dilerim. Başta aziz şehitlerimizin aileleri ve fedakar gazilerimiz olmak üzere  Tüm Ardahan lı hemşerilerimin, Kurban Bayramlarını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI