08-12-2019 23:44:16 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:27:16

Saffet Kaya dan Demiryolu ve Hava alanı Açıklaması

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya kendi döneminde Ardahan için yapmış olduğu projelerin en önemlilerinden olan Demiryolu Ardahan Hava alanı ve tünellerin bugüne kadar gerçekleşmemesi konusunda bir açıklama yaptı
Saffet Kaya dan Demiryolu ve Hava alanı Açıklaması

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya kendi döneminde Ardahan için yapmış olduğu projelerin en önemlilerinden olan Demiryolu Ardahan Hava alanı ve tünellerin bugüne kadar gerçekleşmemesi konusunda bir açıklama yaptı. Kaya Açıklamasında

 

Doğu Ekspresi ile Erzurum, Kars...

bu güzel gezi ile Ardahan’a da gidelim.

 

Ardahan 23.Dönem Milletvekili  Saffet Kaya; Eserlerimiz olan Kars-Ardahan demir yolu Projesi, Ardahan Havalimanı projemiz kamulaştırma sürecinde olmasına rağmen gereksiz görülerek proje rafa kaldırıldı. Ilgar ve Sahara Tüneli ki, Ilgar Tüneline yeterince ödenek konmadığı için istenilen düzeyde proje devam etirilmemekte, Sahara tüneliyle de ilgili bir arpa boyu mesafe katedilmemiştir. 

 

Ciddi gayrelerimizle gündeme alınan bu büyük projelerin bir an önce hayatiyete geçirilmesi beklentimizdir. Malesef 10 yıldır bu büyük projelerle ilgili istenilen ve beklenilen gayret gösterilmemiştir. Ardahan Hava Limanının gereksiz olduğu söylenmiş rafa kaldırılmış, Sahara Tünelinde hiç bir hareketlilik olmamış, Ilgar Tüneliyse takipsizlik gereği istenilen düzeye gelmemiştir. Kars-Ardahan demir yolu projesi ise hiç bir şekilde gündeme taşınmamıştır. 

 

Umudumuz odurki memleketimize yaptığımız büyük projelerimizden eksik kalan yatırımların çok kısa bir zamanda Ardahanın gündemine taşınması. Sorumluluk sahibi kişilerin bu konuda hasasiyet göstermesi tarihi bir mecburiyettir. 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI