09-02-2020 01:12:50 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:25:50

Saffet Kaya: Ardahan’a Havaalanı da Gelecek Doğu Ekspresi de Gelecek

09 Şubat 2020 Cumartesi akşamı İstanbul Sefaköy’de Ardahan Sulakyurt (Sarzep) Köyü Derneği Kaz gecesi yaptı.
Saffet Kaya: Ardahan’a Havaalanı da Gelecek Doğu Ekspresi de Gelecek

08 Şubat 2020 Cumartesi akşamı İstanbul Sefaköy’de Ardahan Sulakyurt (Sarzep) Köyü Derneği Kaz gecesi yaptı. Geceye çok sayıda işadamı Dernek ve vakıf Başkan ve yöneticiler dernek üyeleri Ardahanlılar ve Ardahan ın en büyük Merkez köyü olan (Sarzep) Sulakyurt Köylüleri Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya İstoç Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay katıldı. 

Gecede bir konuşma yapan Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya, ”Ardahan’a Doğu Ekspresi Treni ve Ardahan’a Havaalanı gelecek” dedi.

Saffer Kaya Yaptığı açıklamada ” Bugüne kadar 1 lira Millevekili maaşı almamış, kıyak emekliliği red etmiş, Serhat ilimize Camiye, Cem evine, okuluna hizmet etmiş, Üniversitesinin gelmesine imza atmış bir kardeşiniz olarak şunu herkes bilsin memleketimiz asla sahipsiz değildir.

Demiryolunun Kars’tan Ardahan’a gelmesi noktasında proje hazırlanmış 2011 yatırım programına alınmasına rağmen, bizden sonra nöbet değişiminde malesef hayata geçirelememiş.

Tünel projesi hayata geçirelememiş. Yine üzülerek belirteyim bir mlletvekilimizin bir sözünde Ardahan’a Havaalanı gereksizdir demiştir.

Şu andımız olsun o memlekete Demiryoluda gelecek, Havaalanıda gelecek, o Tünellerde açılacak, Hayvancılıkta geçmişte olduğu gibi kalkınacak.

Yeterki At binenin, Kılıç kuşanan kişiler bu memleketi temsil etsinler. Milletvekili olmasakta bu yolda canımızda, kanımızda yolunuza kurban olsun” dedi.

İstoç Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kemalbay da konuşmasında bu köy Ardahan ın en büyük köyü olmasına rağmen Ardahan Milletvekilleri nerede neden katılmadılar ama Sayın Milletvekilimiz Saffet Kaya 30 yıldır olduğu gibi bu günde bizlerle beraber kendilerine huzurunuzda teşekkür ediyorum

Sayın Milletvekilim Ardahan sahipsiz kaldı lütfen siyasete geri dönün ve Ardahan a sahip çıkın Doğu Ekspresi mutlaka Ardahan a gelmelidir bununda Ancak siz yaparsınız lütfen gerekli yerlere taşıyın ve sonuçlandırın dedi. 

  HABER VİDEOSU

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI