"gazetehaberi/52/s/keywords/gazetehaberi/55/dunya-/s/keywords/gazetehaberi/52/s/keywords/gazetehaberi" İLE İLGİLİ HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu defa kasetle veya CD’yle bir yerlere getirmeyecek
Erdoğan, İnce’nin adaylıktan çekilmesine ilişkin “Bay bay Kemal kasetle geldi. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri yine iş başında. Ama benim milletim seni bu defa kasetle veya CD’yle bir yerlere getirmeyecek” dedi.
Bahçeli oyun büyük
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Ordu ve Tokat’ta düzenlenen mitinglerde konuştu.
Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ile Sivas’ta halka hitap etti
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi lideri Ali Babacan ile Sivas’ta halka hitap etti.
‘Çekilmemizi beklemesinler’
ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, adaylıktan çekilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.
Nüfusun yüzde 17,3’ü kırsalda yaşıyor
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin kent-kır nüfus istatistiklerini açıkladı. Buna göre; Türkiye’nin toplam yüz ölçümünün yüzde 1,6’sını oluşturan “yoğun kent” olarak adlandırılan yerleşim yerlerinde yaşayan kişi sayısı, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla 57 milyon 934 bin 583 kişi oldu.
Muharrem İnce'nin çekililmesi kime yarar
Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı.
Liderler nerede oy kullanacak?
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Menderes’i idama götüren CHP’ydi’
Erdoğan, merhum Başbakan Menderes’in memleketi Aydın’daki mitingde, 27 Mayıs darbesinin, 14 Mayıs 1950 seçimlerinin bir rövanşı olduğunu belirtti. Erdoğan “Oyumuzu ya eser siyasetinden ya da yıkım siyasetinden yana kullanacağız” dedi.
Kabine paylaşımı için Refahyol’u işaret etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önceki akşam katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı.
Olaya karışan askerin sözleşmesi feshedildi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun içinde bulunduğu gruba, Erzurum’da taşlı saldırının ardından olaya karışan 16 kişi tespit edilmiş, 15 şüpheli gözaltına alınmıştı. Bir kişi ifadesinin ardından serbest kalırken, 14 şüpheli de adli kontrolle serbest bırakıldı. Bir kişinin ise aranması devam ediyor.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI