12-05-2023 08:25:52 Son Güncelleme: 12-05-2023 08:27:52

Bahçeli oyun büyük

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Ordu ve Tokat’ta düzenlenen mitinglerde konuştu.
Bahçeli oyun büyük
Bahçeli, özetle şunları söyledi: OYUN BÜYÜK: CHP’ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum, gelin Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümüne birlikte sahip çıkalım. Aziz Atatürk eserlerine ve emanetlerine beraberce destek olalım. İYİ Parti’ye oy veren kardeşlerim, gelin bu şerefe siz de dahil olun. CHP ve İYİ Parti yönetimleri yoldan çıkmıştır. Bu iki parti yanlarına da Kandil ile Pensilvanya’yı alarak zehir ve zillet saçmaktadırlar. Oyun büyük, senaryo karanlıktır. Tehlike zillet ittifakında düğümlenmiş haldedir.

KURGU VE KUMPAS: Son günlerde 14 Mayıs’ı kundaklamak için karanlık eller devrededir. Namussuz montajcılar, özel hayat cellatları işbaşındadır. Küresel medya, dış güçler, emperyalizme ruhunu satmış iç odaklar, sosyal medya teröristleri, ajan provokatörler, bölücü çevreler, azgınlaşmış Türk düşmanları 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı’nın mukadder zaferini gölgelemek amacıyla alçakça kurgu ve kumpas peşindedir. Ancak ne yapsalar, hangi iftirayı atsalar boşuna.

Haberin Devamı

İCAZETLİ ADAY: Milli birliğimizi, milli güvenliğimizi, milli gelecek projelerimizi sömürge hesaplarına, lord planlarına, egemen güçlerin inisiyatifine teslim etmek isteyenler ayan beyan ortadadır... Kılıçdaroğlu teröristlerle yol yürümektedir, zalimlerin kontrolündedir. Bu nedenle paravan, kumandalı, kukla adaydır, 7+2 formatlı kumar masasının icazetli adayıdır. Kılıçdaroğlu Türkiye düşmanlarına yakayı kaptırmıştır. Onların dümen suyuna girmiştir.

TERÖR VE İHANET İTTİFAKI: Maalesef CHP artık tanınmaz ve tanımlanamaz haldedir. Atatürk’ün kurduğu parti HDP’yle tek yumurta ikizine dönüşmüştür. Mehmetlerimizin katilleri Kılıçdaroğlu için çalışmaktadır. PKK ve FETÖ Kılıçdaroğlu lehine propaganda yapmaktadır. İBB Başkanı’nın yol açtığı Erzurum provokasyonun altından da bölücüler ve FETÖ’cüler çıkmıştır. Karşımızdaki ittifak terör ve ihanet ittifakıdır.

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK: Gabar Dağı’da bulunan petrol rezervi zillet ittifakının uykularını kaçırmaktadır, Karadeniz’den çıkarılan doğal gaz rahatsız etmektedir. Kılıçdaroğlu’nun ittifak ortağı HDP, milli muharip uçağımız Kaan’dan, İHA’larımızdan, SİHA’larımızdan korkuya kapılmıştır. Ancak korkunun ecele faydası yoktur.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI