12-05-2023 08:25:11 Son Güncelleme: 12-05-2023 08:27:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu defa kasetle veya CD’yle bir yerlere getirmeyecek

Erdoğan, İnce’nin adaylıktan çekilmesine ilişkin “Bay bay Kemal kasetle geldi. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri yine iş başında. Ama benim milletim seni bu defa kasetle veya CD’yle bir yerlere getirmeyecek” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bu defa kasetle veya CD’yle bir yerlere getirmeyecek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Ankara’da Pursaklar, Mamak ve Sincan ilçelerinde düzenlediği mitinglerde başkentlilere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

MİTİNGLERİN VERDİĞİ MESAJ: Siyasi tarihimizde eşi benzeri görülmemiş bu kalabalıkların verdiği mesaj şu. Milletimiz kazanımlarına el uzatanları affetmez, geleceğine göz dikenleri affetmez. Kendisiyle değil terör örgütleriyle yol yürüyeni affetmez. Bay bay Kemal, şunu bilesin ki, biz bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz.

ASIL SORUNUMUZ ENFLASYON: Türkiye yıllarca yüksek teknolojiye dayalı üretimden bilinçli olarak uzak tutulmuştur. Tarım ülkesi olmuşuz ama çok düşük verimle ancak karnımızı doyuracak kadar üretim yapmışız... Biz Türkiye’de işte bu kısır döngüyü kırdık. Türkiye artık üretimiyle, ihracatıyla, istihdamıyla bölgesel olmanın ötesine geçip küresel bir güç haline geldi. Tabii asıl sorunumuz enflasyon. Bilhassa gıda ve konut fiyatlarındaki dengeli olmayan yükseliş bizi de rahatsız ediyor. Ama seçim sonrası bu kiraları artıranların üzerine çok çok farklı gideceğiz, bunu bilsinler.

Haberin Devamı

21 HAFTADA YIKACAKLAR: Türkiye Yüzyılı kurduğumuz alt yapının üzerinde yükselttiğimiz bir büyük hedefin adıdır. Karşımızda bizim 21 yılda yaptıklarımızı 21 haftada yıkacak bir zihniyet var. Aman ha, kendinizin ve evlatlarınızın geleceği için, her türlü kırgınlığı ve küskünlüğü bir tarafa bırakın, sandığa sıkı sıkıya sarılın. Tüm teröristlerle bay bay Kemal el ele, omuz omuza, gücünü onlardan alıyor. Bu ülkeyi teröristlerle el ele dolaşanlara kaptırmayacağız.

ÇİRKİNLEŞİYORLAR: Birileri bizi seçim döneminde özellikle havayı germekle suçluyor ama kalkıp da terör örgütünün, teröristlerin bu ülkeyi nasıl germek istediğini hiç konuşmuyorlar. Biz ülkemizi ve milletimiz söz konusu olduğunda değil havayı germek, dünyayı yerle bir ederiz. Bizim sevgimiz gibi öfkemiz de milletimiz içindir. Bu seçimlerde her türlü sertliği kabul ederiz ama çirkinleşmeye karşıyız. Size buradan küçük bir siyaset tüyosu vereyim çirkefleşen taraf, kaybedeceğini anlayan taraftır. Kimi kaset kumpasıyla çirkinleşiyor, kimi kötü sözle, kimi sokakta insanımıza sataşarak çirkinleşiyor. Ülkemizdeki siyasi iklime bakın ve kimin çirkinleştiğine karar verin.

Haberin Devamı

FIRILDAKÇI DİYEBİLİRSİNİZ: Bay bay Kemal kasetle geldi. Şimdi de Cumhurbaşkanı adaylarından birini safdışı bıraktı. Nasıl bıraktı? Herhalde o da şöyle yarın bilemediniz Cumartesi günü ortaya çıkar. Çünkü bunların bütün işi fırıldak. Yani bundan sonra Bay bay Kemal’e fırıldakçı da diyebilirsiniz, ama asıl dersi sandıkta vereceksiniz. Yani bir kez daha milletimizle birlikte tarih yazmaya hazırlanıyoruz.

FETÖ YÖNTEMLERİ İŞ BAŞINDA: Tek parti faşizminin mirası olan, milletin gönlüne girmeden vesayetle darbeyle ülke yönetimine gelme alışkanlığından hiç vazgeçmediler. Dün kasetle genel başkanlık koltuğuna getirilenler bugün de yine aynı yöntemle Cumhurbaşkanlığına atanmaya çalışıyor. İşte gördünüz, artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri yine iş başında. Ülkemizde siyasetin seviyenin bu kadar düşürülmesine gönlüm razı değil. Bay bay Kemal, sen kasetle geldin, bunu biliyoruz. Ama benim milletim seni bu defa kasetle veya CD’yle bir yerlere getirmeyecek. Tam aksine sana bay bay diyecek.

Haberin Devamı

‘Neden çekildi, anlamak mümkün değil, üzüldüm’

(Muharrem İnce’nin çekilmesi) Adaylardan birisi adaylıktan çekildi. Neden çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Acaba ne oldu da çekildi? Merak ediyorum. Şimdi tabi biz yola diğerleriyle devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar.

Kürt seçmene seslendi: Analar artık ağlamayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürt seçmene yönelik “Bu ülkede analar bir daha ağlamayacak. Çocuklarımızı kimse dağa zorla kaçıramayacak. Benim Kürt kardeşimi kimse tehdit edemeyecek, silah zoruyla kimse iradesine ipotek koyamayacak” mesajı verdi. Sosyal medyadaki mesajına “Sevgili Kürt kardeşlerim” diye başlayan Erdoğan şunları kaydetti: “Bugüne kadar ananızın ak sütü gibi helal olan haklarınızı size teslim etmek için büyük mücadeleler verdik. Analar ağlamasın, yüreklere ateş düşmesin diye çok ciddi çabalar harcadık. Sizler, samimi gayretlerimizin en yakın şahitlerisiniz. Hangi badireleri aşarak bugünlere geldiğimizi, önümüze hangi tuzakların kurulduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz. Elbette eksiklerimiz, yapmak isteyip de yapamadıklarımız olmuştur; fakat Türkiye’ye hak ve özgürlükler alanında kazandırdıklarımız ortadadır... Bunlardan geriye gidişe kesinlikle müsaade etmeyiz... Rabbim ömür, milletimiz de yetki verdikçe; Bu ülkede analar bir daha ağlamayacak. Çocuklarımızı kimse dağa zorla kaçıramayacak... Benim Kürt kardeşimi kimse tehdit edemeyecek, silah zoruyla kimse iradesine ipotek koyamayacak!.. Türkiye Yüzyılı’nı Kürt kardeşlerimizin de desteğiyle hep beraber inşa edeceğiz.”

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI