29-08-2020 17:35:05 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:19:05

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Milletvekili Saffet Kaya bir araya geldi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve eski Ardahan Milletvekili Saffet Kaya Ankara'da bir davette bir araya gelerek aynı masayı paylaştılar
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Milletvekili Saffet Kaya bir araya geldi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve eski Ardahan Milletvekili Saffet Kaya Ankara'da bir davette bir araya gelerek aynı masayı paylaştılar.


Saffet Kaya her zaman bilindiği üzere fırsatı değerlendirerek Ardahan’la ilgili birçok projeyi anlatma fırsatı buldu.


Saffet Kaya, Ardahan'da yüzlerce projeyi hayata geçirmiş olmakla beraber, halen şu an mevcut milletvekili gibi Ardahan'a hizmet etmeye devam ediyor.


Birçok metropollerde, sıkışan, sorunu olan kişiler, sorunlarını Kaya'ya bildiriyorlar.Saffet Kaya'da gerekli çalışmaları yaparak,sorunlarını çözmeye çalışıyor.
Başın girdi dara, Saffet Kaya'yı ara ‘’sloganın hiçbir zaman unutulmadı, Her platformda her toplantıda ve her davetlerde, devlet erkânlarıyla bir araya geldiği zaman, Ardahan ve Ardahanlılar için ne yapabilirim? düşüncesi ile hareket ederek birçok projenin hayata geçmesi için elinden gelen tüm imkanları değerlendiriyor.
Bu davette de Saffet Kaya ve Milli Eğitim bakanı Ziya Selçuk ile bir araya geldi. Görüşmede, Ardahan ile ilgili birçok konuyu ele alınarak, orada bulunan davetliler tarafından takdirle karşılandı. Görüşme sonunda, günün önemine binaen hatıra resmi çekildikten sonra oradan ayrıldılar
 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI