21-02-2020 08:45:33 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:25:33

Ardahan a Saffet Kaya mı Geliyor Muhtarlar İknamı Etti

Göle muhtarlar Derneği Başkanı ve Göleli bir grup muhtar Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı ziyaret etti
Ardahan a Saffet Kaya mı Geliyor Muhtarlar İknamı Etti

Göle muhtarlar Derneği Başkanı ve Göleli bir grup muhtar Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı ziyaret etti 

Ziyarete Ardahan Göle Muhtarlar Dernek Başkanı Hoşdülbent Köyü Muhtarı Metin Korkmaz, Filizli Köyü Muhtar Zeki Öztürk, Koyunlu Köyü Muhtarı Allahverdi Aydemir, Çullu Köyü Muhtarı Halil İbrahim Top ve Karatavuk Köyü Muhtarı Ercan Süleymanoğlu, katıldı. 

Muhtarlar Ardahan ın sıkıntılarını dile getirerek Saffet Kaya dan destek istediler. Ardahan da büyük bir siyasi boşluğun olduğun bu boşluğun ancak Saffet Kaya nın doşduracağı başka Ardahan ın kalkınmasına kimsenin gücünün yetmeyeceğini dile getirilerek tekrar aktif siyasete dönmesi için diğer Ardahanlılar gibi ikna etmeye çalışarak sizin zamanınızda Ardahan a her ay bir bakan geliyordu şimdi birakın Bakanı Genel Müdür dahi Karsı o tarafa geçmiyor diyerek sözlerine devamla sizin Milletvekiliği döneminizde projeye aldırdığınız çalışmaların bir çoğu gerçekleşmediği gibi sivil toplum kuruluşları Ardahan a Doğu Ekspresinin gelmesi için harekata geçerek platformu kurdular ancak bundan da çok umutlu değiliz diyerek kırsal kalkınmada Erzurum ve Kars yararlanmasına rağmen Ardahan yararlanmamıştır Ardahan ın ne kadar sahipsiz olduğu buradan dahi anlaşılmaktadır dediler 

Saffet Kaya ise Muhtarlara seslenerek siz rahat olun Ardahan sahipsiz değildir biz Milletvekili olsak ta olmasakta Ardahan bizim sevdamız memleketimiz her zaman o kadır şinas millet baş tacı yaptık yinede ömrümüz yettiği sürece hizmet etmeye devam edeceğiz d

Kaya, ’’Bu şerefli halkıma, bu onurlu halkıma hayatım boyunca yaşadıkça milletvekili olsam da olmasam da bu memlekete hizmet etmek, sizlerle gönül gönüle vermek benim namus borcumdur. 

Halkın iradesine, halkın milli duruşuna maalesef önem vermeyenler, halkın sesini dinlemeyenler  Ardahanlısından, Çıldırlısından, Posoflusundan, Damallısından, Gölelisinden ders alacaklar. Demokrasilerde hiç şüphesiz ki seçilen değil seçendir önemli olan. Seçene saygı duymazsanız, seçenin iradesine önem vermezseniz o iradeye ihanet edersiniz. diyerek Muhtarlara bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI