18-08-2020 20:04:49 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:19:49

Ardahan 23 dönem Milletvekili Saffet Kaya ya üst düzey ziyaret

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı bu gün ziyaret eden Bakan Bakan Yardımcısı ile Milletvekilleri ve bürokratlardan oluşan ziyaret dolayısı ile yoğun bir gün yaşadı
Ardahan 23 dönem Milletvekili Saffet Kaya ya üst düzey ziyaret

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı bu gün ziyaret eden Bakan Bakan Yardımcısı ile Milletvekilleri ve bürokratlardan oluşan ziyaret dolayısı ile yoğun bir gün yaşadı.

 

Milletvekili Kayayı Makamında ziyaret eden
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Gazi Üniversitesi Rektörü Pof. Dr. İbrahim Uslan, Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Demircan, Anayasa Mahkemesi Üyesi Uzlaşma Mahkemesi Başkanı Hicabi Dursun, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Kars Valisi Türker Öksüz, Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Yozgat Valisi Ziya Polat, Şanlıurfa Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya, Hatay Vali Yardımcısı Salih Altun, Trabzon 23. Dönem Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, 23. Dönem Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, Milletvekili Kaya ile ülke gündemi ile Ardahan ın Turizm e kazandırılacak tarihi Kaleleri ile Çıldır Gölü gündeme geldi.

 

Kaya burada misafirlerle yaptığı sohbet konuşmasında Ardahan halkına teşekkür ederek, "Biz Ardahan Sevdalısıyız. Milletvekili olsak da olmasak da bu memlekete canımız, kanımız feda olsun. diyerek tüm misafirlerinin ziyaretinden ziyadesiyle mutlu olduğunu söyleyerek ziyaretlerinden dolayı hepsine tek tek teşekkür etti. 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI