19-07-2021 09:20:14 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:14:14

Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya dan Kurban Bayramı Mesajı

Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Rabbimden temenni ediyorum
Ardahan 23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya dan Kurban Bayramı Mesajı

Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Rabbimden temenni ediyorum.

Kaya Mesajında

Millet olarak; sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın, inanç ve ihlâsın eşsiz örneklerine şahit olacağımız mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı içindeyiz.

Bayramlar, toplumsal barışı güçlendiren, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü daha da pekiştiren, kucaklaşmaların artmasına vesile olan müstesna günlerdir.

Bayramlar, sosyal dayanışmayı ve halkımızın yardımlaşma duygularını da perçinlemektedir. Bireyleri birbirine yakınlaştıran, sıkıntılarından uzaklaştırıp hayatlarına umut ve sevgi aşılayan bayramlar, günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayatımıza yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi duyguları doyasıya yaşamamız için de önemli bir fırsattır. Bu noktada hayırda önde giden değerli Sivas Halkının, bu Kurban Bayramını da en iyi şekilde değerlendireceğinden, ihtiyaç sahipleri ile buluşup, onların sorunlarını paylaşacağından hiç şüphem yoktur.

Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, tüm Ardahanlı hemşehrilerimin merhaba ve tüm İslam aleminin insanlığın huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Rabbimden temenni ediyorum. dedi

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI