"dakika/148/siyaset-/rss/s/keywords/dakika" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan canlı yayında ABD ve Yunanistan’a uyarı: Ege’de yanlış hesaba girmeyin
Erdoğan, CNN Türk-Kanal D ortak yayınında “ABD’den beklentimiz Yunanistan’ı yanlış hesaplara sokmamasıdır. Bu adaları silahlardan arındırmaları şart. Olup bitenleri adım adım takip ediyoruz” dedi. Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.
Ardahan Haberi: TBMM Başkanı Şentop: Birleşmiş Milletler artık işlevini kaybetti
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, “Birleşmiş Milletler esasen İkinci Dünya Savaşı'nın galiplerinin kurduğu bir sistem. Birleşmiş Milletler işlevsiz hale geldi. İşe yaramaz hale geldiğini, fonksiyon icra etmediğini görüyoruz” dedi.
Ardahan Haberi: TİP Genel Başkanı Erkan Baş: Doğru olan ortak bir aday çıkarmak
TİP Genel Başkanı Erkan Baş “İkinci turda oy verebileceğimiz adaya ilk turda neden oy vermeyelim. Doğru olan ilk turda bütün muhalefetin oyunu alabilecek bir ismin belirlenmesidir” dedi.
Ardahan Haberi: Özcan, CHP’den geçici olarak çıkarıldı
CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), Bolu Belediye Meclisi toplantısında bir kadın belediye meclis üyesi ile girdiği diyalog nedeniyle “kesin ihraç” istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında oy birliğiyle 1 yıl geçici çıkarma cezası verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan’ın tahriklerine yanıt: Muhatabımız da dengimiz de değil
Yunanistan’ın tahrik ve provokasyon kokan politikalarının ibretle takip edildiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birilerinin etekleri altına saklanarak özgürlük de olmaz, kalkınma da olmaz, onurlu duruş da sergilenemez” dedi.
Ardahan Haberi: Bakan Çavuşoğlu: Tahıldan sonra gübre ihracatı için çalışıyoruz
New York kentinde diplomasi temaslarını tamamlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün, Türkiye’nin Los Angeles Başkonsolosluğu’nda ABD’de yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluştu. Bakan Çavuşoğlu, California eyaleti ve dışından da gelen vatandaşlara seslenerek konuşma yaptı.
Ardahan Haberi: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Erdoğan'ın ABD temaslarıyla ilgili açıklama
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin ortaya koyduğu diplomatik performans, Türkiye'nin dünyada hiçbir ülkeyle kıyaslanmayacak bir noktada olduğunu bir kez daha göstermiştir." dedi.
Ardahan Haberi: Denizli'de yangın söndürme helikopteri düştü: 2 ölü, 5 yaralı
Kastamonu'dan Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangınına müdahaleye giden helikopter, Denizli'nin Çardak ilçesinde düştü. İçişleri'nden yapılan açıklamada helikopterde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin yaralandığı bildirildi.
Berkin Elvan’ın annesine tazminat
Anayasa Mahkemesi (AYM), Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın annesi Gülsüm Elvan’ın katıldığı bir eylemde kolunun kırılmasının ardından, olayın etkili şekilde soruşturulmadığına kanaat getirerek Elvan’a 20 bin TL manevi tazminat ödenmesine hükmetti.
‘Herkesin kimliği kendi şerefidir’
Partisinin grup toplantısını Elazığ’da yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Kucaklaşmak istiyoruz. Herkesin kimliği kendi şerefidir ve benim başımın üstünde yeri vardır. Hiç kimsenin inancı sorgulanamaz. Herkesin yaşam tarzına saygı duyacaksınız” dedi.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI