DÜNYA HABERLERİ

Lübnan'da mevduat hesapları dondurulan ve paralarını çekemeyen insanlar sokağa döküldü
2019'dan bu yana devam eden ekonomik kriz nedeniyle Lübnan'da mevduat hesapları dondurulan mudiler, Merkez Bankası'na karşı protesto düzenledi. Paralarının iade edilmesini talep eden göstericiler, Merkez Bankası'na havai fişek fırlattı ve yolu trafiğe kap..
Yunanistan'da görev yerlerinin Kızıldeniz olduğunu öğrenen fırkateyn mürettebatı istifa etti
Husiler'in ticari gemilere saldırdığı Kızıldeniz'de deniz ticareti güvenliğini korumak adına ABD öncülüğünde bir grup ülkenin katılımıyla Refah Muhafızı Operasyonu adında deniz görev gücü oluşturulmuştu. Yunanistan'da, Kızıldeniz'deki deniz gücüne katılma..
İsrail, Hizbullah'a karşı askeri operasyon hazırlığında! ABD'ye de ilettiler
Tel Aviv yönetimi, Lübnan'da Hizbullah'a bağlı Rıdvan Gücü'nün sınırdan uzaklaştırılmaması durumunda askeri operasyonun kaçınılmaz olduğunu ABD'ye iletti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant Aralık 2023'te yaptığı açıklamada, ister uluslararası siyasi düzen..
Kutup soğuklarının etkisi altındaki ABD'de can kaybı 59'a yükseldi
ABD'de birçok eyalette kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Binlerce ev ve iş yeri elektriksiz kaldı, okullarda eğitime ara verildi. Ülke genelinde 12 Ocak'tan bu yana olumsuz hava hava şartlarına bağlı nedenlerle hayatı..
İsrailli askerin mezar taşı ülkeyi karıştırınca üzerindeki yazı Savunma Bakanlığı tarafından kaldırıldı
İsrail'in geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta Gazze'deki bir tünele düzenlediği operasyonda cansız bedenine ulaştığı esir asker Ron Sherman'ın mezar taşına "Başarısız hükümet tarafından Gazze'de kaçırıldı, terk edildi ve kurban edildi" yazıldı. İsrail Savunma Bak..
ABD, Husiler'i yeniden yabancı terör örgütleri listesine aldı
ABD yönetimi, Kızıldeniz'de ticari gemilere yönelik füze saldırılarının devam etmesi nedeniyle Yemen'de İran destekli Husiler olarak bilinen Ensarallah grubunu tekrar "yabancı terör örgütü" olarak kabul edeceğini açıkladı. ABD'ye yanıt veren Husiler, "ABD..
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, ülkesine dönmek isterken İsviçre'de havalimanında mahsur kaldı
Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak için İsviçre'de bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, uçağında meydana gelen kritik bir arıza nedeniyle ABD'ye dönemedi. Blinken için Belçika'dan özel bir jet havalandı. Öte yandan Blinken'ın ekibinde bulunan çok s..
Ekvador'da çete operasyonlarında gözaltı sayısı 1753'e yükseldi
Ekvador'da, "Fito" lakaplı çete elebaşı Adolfo Macias Salazar'ın hapishaneden kaçmasıyla başlayan olaylarda, polis ve askerin ortak operasyonu devam ediyor. Şu ana kadar 1753 çete ütesi gözaltına alınırken, 5 kişi öldürüldü, 2 polis hayatını kaybetti. Ayr..
İsrailli esir askerin annesi, oğlunun İsrail ordusu tarafından zehirlendiğini söyledi
Gazze'de öldürülen İsrailli esir asker Ron Sherman'ın annesi, oğlunun İsrail ordusu tarafından zehirlendiğini ifade ederek, İsrail ordusuna ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi. Esir askerin annesi, oğlunun Hamas tarafından değil İsrai..
Kızıldeniz'de gerilim büyüyor! ABD ve İngiltere hava kuvvetleri, Yemen'in 5 şehrini vurdu
Kızıldeniz'deki gerilim bir an olsun düşmüyor. ABD ve İngiltere orduları, Yemen'in Sada, Zimmar, Hudeyde, Taiz ve Beyda kentlerine hava saldırısı düzenledi. ABD tarafından "yabancı terör örgütleri" listesine alınan Husilere ait medya kurumundan yapılan aç..
Pakistan, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesini vurdu! Saldırıda 3 kadın ve 4 çocuk hayatını kaybetti
Pakistan, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı düzenlediğini duyurdu. İran yönetiminden yapılan açıklamada, Seravan şehrine düzenlenen saldırılarda 3 kadın ve 4 çocuğun hayatını kaybettiği ifade edildi. Saldırı İran'ın Pakist..
İran'dan Pakistan'a füze saldırısı: 2 çocuk hayatını kaybetti, 3 çocuk yaralı
İran Devrim Muhafızları, Irak ve Suriye'deki ABD üslerine çok sayıda füzeyle saldırmasından bir gün sonra bu kez de Pakistan'daki militan grubu Ceyş el Adl'ın iki üssünü füzelerle hedef aldı. Pakistan tarafından yapılan açıklamada, saldırılarda 2 çocuğun ..
ABD'de kutup soğukları nedeniyle 7 kişi hayatını kaybetti
ABD'de etkili olan kutup soğukları nedeniyle ülke genelinde 200 milyondan fazla kişi tehlikeli kış şartları uyarısı altında bulunurken 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Ulusal Meteoroloji Servisi, ülkenin orta kuzey bölgeleri ve kuzey doğu eyaletl..
İsrail ile Hamas, İsrailli esirlere ilaç ve Gazze'ye ek insani yardım sağlanması konusunda anlaştı
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 102 gündür devam ederken, Katar arabuluculuğunda İsrail ile Hamas arasında yeni bir uzlaşı sağlandı. Katar-Fransa iş birliğiyle yürütülen arabuluculuk sonucunda, Gazze'de İsrailli esirlere ihtiyaç duydukları ilaçları..
Japonya'da yolcu kabin görevlisini ısırdı, uçak havalimanına geri döndü
Japonya'nın All Nippon Airways firmasına ait bir uçak, bir yolcunun kabin görevlisinin kolunu ısırması üzerine Tokyo'ya geri döndü. Olay sonrası gözaltına alınan yolcu uyku hapı aldığını olanları hatırlamadığını söyledi.
ABD'ye ait Marshall Adaları bayraklı yük gemisi, Yemen'in Aden Körfezi açıklarında füze ile vuruldu
İran destekli Husilerin Kızıldeniz'de ticaret gemilerine saldırdığı ve ABD ile İngiltere'nin bölgede hava operasyonları düzenlediği Yemen'de tansiyon yükselmeye devam ediyor. Yemen'in Aden Körfezi açıklarında ABD'ye ait Marshall Adaları bayraklı yük gemis..
İran Devrim Muhafızları, Erbil'deki ABD üssüne füze ve İHA saldırısı gerçekleştirdi
Irak'ın Erbil kentinde, başta ABD'nin Erbil Başkonsolosluğu ve Erbil Uluslararası Havalimanı yakınlarında bulunan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon üssü olmak üzere birçok noktaya füze ve İHA saldırıları düzenlendi. Saldırıları üstlenen İran Devrim..
Aden Körfezi'nde yük gemisi vuran Husiler, ABD ve İngiltere'yi tehdit etti
Kızıldeniz'in Hint Okyanusu'na açıldığı stratejik Aden Körfezi'nde ABD'ye ait bir ticari gemiyi füzeyle vuran Husiler'den açıklama geldi. Husiler'in sözcüsü Yahya Seri yaptığı açıklamada, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırılarına yanıt olarak yük gemisin..
Husiler: ABD ile savaşa hazırlanıyoruz
Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD'nin Yemen'e yönelik saldırılarının etkisiz olduğunu ve ABD ile açık bir savaşa girmeye hazırlandıklarını açıkladı. Husilerin siyasi büro üyesi Ali el-Kahhum, "Yemen'in kudretini göreceksiniz ve bölgeden aşağılanmış bi..
Kolombiya'da toprak kaymasında can kaybı 33'e yükseldi! Facia anı cep telefonu kamerasında
Kolombiya'nın Choco bölgesindeki otoyolda yoğun yağışın ardından meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükseldi. Hala toprak altında kalanların olduğu belirtilirken, felaket anları bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı..
İzlanda'da yanardağ patladı, kasaba tahliye edildi
İzlanda'nın Reykjanes Yarımadası'ndaki yanardağ patlaması nedeniyle, lavların ilerlediği Grindavik kasabası tahliye edildi. Bölgeden gelen görüntülerde alevlerin kasabadaki evlere ulaştığı görüldü.
ABD Başkanı Biden, Netanyahu'dan desteğini çekiyor: Durum berbat ve biz tıkandık
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının 100 günü geride kalırken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden'ın desteğini yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Biden'ın yakınındaki isimler, "Durum berbat ve biz tıkandık. Başkanın sabrı tükeniy..
Yunanistan Savunma Bakanı Dendias'tan itiraf gibi sözler: Türkiye'nin gerisinde kaldık
Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan basınına verdiği demeçte ülkesini Türkiye ile kıyaslayarak itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Dendias, "1980'de Türkiye ve biz neredeydik? Bir de bugün, 2024'te Türkiye ve biz nerede bulunuyoruz, ona b..
İsrail, Doğu Kudüs'teki Filistinlilere evlerini yıkmaları için ihtar mektubu gönderdi
İsrail, işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Eski Şehir bölgesindeki 200 Filistinliye evlerini yıkmaları için ihtar mektubu gönderdi.
Kolombiya'da otoyolda toprak kayması: 33 ölü, 19 yaralı
Kolombiya'da otoyolda gerçekleşen toprak kayması sonucu 33 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.
İsrailliler erken seçime gidilmesi için sokaklara döküldü: Netanyahu'yu verip esirleri geri alalım
İsrail'in Gazze'ye insanlık dışı saldırıları yaklaşık 3 aydır sürerken, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de toplanan yaklaşık on bin kişi erken seçime gidilmesi talebi ile gösteri düzenledi. Gösteride zaman zaman polis ile göstericiler arasında arbedeler yaşan..
Küba ve Venezuela, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik saldırılarını kınadı
ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'e düzenlediği hava saldırılarına iki ülkeden kınama geldi. Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodriguez, "ABD ve NATO müttefiklerinin Yemen'de uluslararası hukuku ihlal eden askeri saldırılarını kınıyoruz. Bu tür eylemler, ..
İsrail güvenlik kabinesinde kriz patlak verdi! Savunma Bakanı Gallant toplantıyı terk etti
Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail'de büyük bir kriz patlak verdi. Savunma Bakanı Yoav Gallant, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun 5 yardımcı ile katıldığı güvenlik kabinesine özel kaleminin alınmaması üzerine toplantıyı terk etti. Kaynaklar böyle bir olayın..
Yemen'de binlerce kişi saldırıları protesto edip ABD ve İsrail'e meydan okudu
ABD, İsrail'in Gazze saldırılarına misilleme olarak Kızıldeniz'de gemileri hedef alan Yemenli Husilere yönelik hava saldırılarını sürdürüyor. Yemen'de ise Husilere destek gösterisine yüz binlerce kişi katıldı. Filistin ve Yemen bayrakları taşıyan gösteric..
Husilere saldırı emrini tedavi gördüğü hastaneden vermiş! ABD dün gece bir kez daha vurdu
Yemen'de Husilere ait bazı hedeflerin vurulması emrini, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in tedavi gördüğü hastaneden verdiği belirtildi. Öte yandan ABD, gece saatlerinde bir saldırı daha gerçekleştirdi. Yemen'de Husilere ait radar tesisi Tomahawk füzeleri..
Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum
Amerikalı milyarder Epstein'ın cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağına 10 yaşındayken düştüğünü ifade eden Sarah Ransome, "Günde 3 kez tecavüze uğradığım oluyordu. Ve o adadaki tek kız ben değildim; orası tecavüze uğrayan kızlarla doluydu" diye konuştu...
ABD ve İngiltere'nin Yemen'e düzenlediği saldırılarda 5 Husi mensubu hayatını kaybetti
ABD ve İngiltere orduları Kızıldeniz'deki saldırıları gerekçe göstererek Yemen'deki Husilere yönelik 73 hedefe kara ve denizden saldırı gerçekleştirdi. Yemen'in başkenti Sana, Hudeyde, Taiz, Hacce ve Sada illerini yangın yerine çeviren saldırılarda 5 kişi..
İsrail'den soykırım davasında skandal savunma! Gazze'de her şeyi kanun çerçevesinde yapmışlar
Güney Afrika Cumhuriyeti'nin İsrail'e açtığı soykırım davasının ikinci gününde İsrail'in sözlü savunması alındı. İsrail heyeti Gazze'deki saldırıların kanunlar çerçevesinde olduğunu savundu. Soykırım suçlamalarını reddeden İsrail heyetinin başındaki Malco..
ABD Başkanı Biden, İsrail ve Lübnan arasındaki gerilimi düşürmek danışmanını bölgeye gönderdi
Lübnan ile İsrail arasındaki gerilim gitgide tırmanırken ABD Başkanı Joe Biden, Kıdemli Danışmanı Amos Hochstein'i bölgeye gönderdi. Arabulucu olarak iki ülkeden isimlerle temaslarda bulunan Hochstein, "Şu anda zor ve acele edilmesi gereken bir süreçteyiz..
New York'tan sonra Moskova'da da sinagog altına inşa edilen gizli tünel bulundu
ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altında kaçak tüneller yapıldığının ortaya çıkması sonrası bu kez Rusya'nın başkenti Moskova'dan benzer bir haber geldi. Moskova'daki bir sinagogda da, tıpkı New York'taki sinagogun altına inşa edilen gizemli bir ..
Fransa'nın ilk eşcinsel başbakanı Gabriel Attal, eski sevgilisini Dışişleri Bakanı yaptı
Fransa'nın ilk eşcinsel başbakanı olan 34 yaşındaki Gabriel Attal, kabinesini açıkladı. Attal, yüzük takıp bir süre birlikte yaşadığı, geçen sene ayrıldığı eski sevgilisi Stephane Sejourne'ü Dışişleri Bakanlığı görevine getirdi. Cumhurbaşkanı Macron'un pa..
Jeffrey Epstein'ın genç bir kurbanı yaşadıklarını anlattı: Bana bin dolar vermek isteyip tecavüz etti
ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 2005 yılında polise itirafta b..
ABD ve İngiltere'den Yemen'deki İran destekli Husiler'e ortak hava harekatı hazırlığı
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına başlamasından bu yana Kızıldeniz'de İsrail bağlantılı gemileri hedef alan Yemen'deki İran destekli Husiler'e, İngiltere ve ABD'nin bu gece ortak hava operasyonu yapması bekleniyor. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, ..
ABD'de Gazze ve Filistin’e destek toplantısı
ABD'de Gazze ve Filistin’e destek toplantısı
Pedofili Adası skandalı büyüyor! Jeffrey Epstein gizli kamera koyup Bill Clinton, Richard Branson ve Prens Andrew'u kayda almış
Dünya gündemine bomba gibi düşen Jeffrey Epstein'in kız çocuklarına cinsel istismar ağı oluşturduğu 'pedofili adası' skandalında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Mağdurlardan Sarah Ransome, dünyaca ünlü isimlerin adının geçtiği dava dosyalarının 4'üncü bölüm..
İsrail'de iktidar ve muhalefet partileri, Netanyahu'yu devirme planları yapıyor
İsrail'in 7 Ekim'den beri devam eden Gazze'ye saldırıları nedeniyle Başbakan Netanyahu ve hükümet tepkilerin odağına yerleşti. Netanyahu'nun liderliğini yaptığı Likud Partisi, anketlerde hükümete karşı memnuniyetsizliğin yükselmesi ve artan hayal kırıklık..
İrlanda'dan gelen uçaktaki sarhoş kadın, ortalığı birbirine kattı
Muğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen uçakta alkollü olduğu belirlenen yabancı uyruklu bir kadın, uçakta taşkınlık çıkardı. Yanındaki koltukta oturan Türk kadın yolcuya da saldıran sarhoş kadını hostesler ve yolcular zapt etti. Yabancı uy..
New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı
New York'ta bulunan bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması hem ABD'de hem dünyada büyük yankı uyandırdı. Tünellerdeki bebek arabası ve kanlı yataklar, organ kaçakçılığı ve çocuk istismarı gibi korkunç iddiaları günd..
Ekvador'da çete üyeleri, yakaladığı gardiyan ve polisleri infaz etmeye başladı
Ekvador'da bir çete liderinin hapishaneden kaçması sonrası başlayan olaylar giderek şiddetleniyor. Ülkede OHAL kararı ve çetelere yönelik operasyon başlatılması, suç örgütlerini çılgına çevirdi. Sokaklara inen silahlı gruplar, buldukları Ekvador güvenlik ..
ABD'nin tanıdık Türk simalarından Can Harmanşah'a Dominik'te palalı saldırı
ABD'nin tanıdık Türk simalarından Can Harmanşah'a Dominik'te palalı saldırı
ABD'de Filistin destek gösterisi!
ABD'de Filistin destek gösterisi!
Almanya'da çiftçiler, dizel vergi indiriminin kaldırılmasını protesto ederek traktörlerle yolları kapattı
Almanya'da çiftçiler, 2024 yılı bütçesindeki açığın kapatılması için tarımsal sübvansiyonlarda kesintiye gidilecek olmasına isyan etti. Bu durumda dizel vergi indirimi ve araç muafiyeti gibi pek çok avantajını kaybedecek olan çiftçiler, Almanya'nın birçok..
İsrail güçleri Gazze'de elinde beyaz bezle bölgeden ayrılan çocuklu kadını vurdu
İşgal altındaki Gazze Şeridi'nde, 7 Ekim 2023'ten bu yana insanlık dışı saldırılarına devam eden İsrail ordusu, cinayetlerine bir yenisini daha ekledi. İsrail keskin nişancıları, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan çok sayıda sivile ellerinde beyaz bayr..
ABD Başkanı Biden'ın konuşması
ABD Başkanı Biden, Güney Carolina'nın Charleston kentinde bulunan Mother Emanuel Ame Kilisesi'ndeki bir etkinlikte konuşma yaparken, salonda bulunan bazı göstericiler tarafından protesto edildi. Kilisede ayağa kalkarak İsrail saldırıları altındaki Gazze'y..
Brezilya'da turistleri taşıyan otobüs kamyonla çarpıştı: 25 ölü
Brezilya'nın Bahia eyaletinde turist otobüsü ile karşı yönden gelen kamyon çarpıştı. Feci kazada 25 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı
7 Ekim 2023'ten beri 23 binin üzerinde Filistinliyi katleden İsrail askerleri Gazze'de büyük bir şok yaşadı. Başarısız bir rehine kurtarma operasyonu gerçekleştiren İsrail ordusunun Kassam Tugayları ile girilen çatışmada çok sayıda askerini kaybettiği ve ..
ABD'deki 'Küçük Türkiye' ilgi çekiyor!
ABD'deki 'Küçük Türkiye' ilgi çekiyor!
Netanyahu, bakanlara yalan makinesi testi yapılmasını istiyor
İsrail Gazze'de katliama devam ederken, Başbakan Binyamin Netanyahu, kabine toplantılarına katılan bakanlara yalan makinesi testi yapılmasına ilişkin bir yasa çıkarmak istediğini söyledi. Netanyahu bu kararını İsrail Meclisinin sızıntı belasından muzdarip..
İsrail polisi, Kudüs'te 3 yaşındaki Filistinli kız çocuğunu vurarak öldürdü
İsrail polisi, Kudüs'teki bir kontrol noktasına düzenlenen araçlı saldırıya karşılık verildiği sırada 3 yaşındaki Filistinli kız çocuğunu vurarak öldürdü. İsrail olayın yanlışlıkla olduğunu savundu.
Hizbullah, Aruri suikastına tepki olarak ilk adımı attı: İsrail'in askeri üssüne roket yağdırdılar
İsrail'in Hamas yöneticisi Salih el-Aruri'ye yönelik Lübnan'da gerçekleştirdiği suikast saldırısı, 2 ülke arasındaki tansiyonu yeniden yükseltti. İsrail ordusuna ait askeri üsse 60'dan fazla roket atıldığını duyuran Hizbullah, "Büyük lider Aruri'ye suikas..
Alaska Hava Yolları, Boeing 737-MAX 9 uçaklarını yere indirme kararı aldı
Alaska Hava Yolları, havadayken acil çıkış kapısı patlayan ve acil iniş yapan Boeing 737-MAX 9 tipi yolcu uçağındaki sorun nedeniyle filosundaki tüm Boeing 737-MAX 9 tipi uçakları yere indirme kararı aldı. Öte yandan Boeing 737 MAX uçakları daha önce ölüm..
Kuzey Kore'den Güney Kore'ye 200 top mermisi! Acil durum ilan edip tahliye emri verdiler
Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Kore'nin Yeonpyeong Adası'nın kuzeyinden yaklaşık 200 top mermisi fırlattığını açıkladı. Güney Kore provokasyon olarak nitelendirdiği olayın ardından bölgedeki vatandaşları tahliye etti.
ABD'den Irak'ta hava saldırısı: İran'a yakın Haşdi Şabi komutanı Ebu Takva es-Saidi öldürüldü
ABD Savunma Bakanlığı, Irak'ın başkenti Bağdat'ta, İran'a yakın Haşdi Şabi'ye bağlı Şii milis gücü Nuceba Hareketi liderlerinden Ebu Takva es-Saidi'nin, tehdit olarak görüldüğü için hava saldırısında öldürüldüğünü açıkladı...
İsrail'de kabine toplantısında bakanlar birbirine girdi
İsrail'de 2 gün önce yapılan kabine toplantısında hararetli tartışmaların olduğu ve birçok bakanın toplantıda İsrail Başbakanı Netanyahu ile Savunma Kuvvetleri temsilcilerine yüklendiği öğrenildi. Söylentileri kabul eden Muhalefet lideri Yair Lapid, "İsra..
ABD'deki Fire Zone’a yoğun ilgi
ABD'deki Fire Zone’a yoğun ilgi
Namaz sırasında kalp krizi geçiren imam secdede vefat etti
Endonezya'da sabah namazı sırasında kalp krizi geçiren cami imamı, secdede vefat etti. İmamın vefatı sonrası cemaatten biri namazı kıldırmaya devam ederken, imamın kalp krizi geçirdiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Putin, Ukrayna'da savaşan yabancı uyrukluları Rus vatandaşı yapacak
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'ya yönelik savaşta, Rus ordusundaki yabancı ülke vatandaşlarına vatandaşlık hakkı tanıyan kararnameyi imzaladı. Kararnameye göre, Ukrayna'da devam eden savaş kapsamında Rus ordusuyla sözleşme imzalayan yabancı ..
84 kişinin can verdiği saldırı İran'ın sabrını taşırdı: Ateş ve öfkeyle karşılık verilecek
İran'da Kasım Süleymani'yi anma töreninde peş peşe yaşanan 2 saldırı 84 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Saldırıları henüz üstlenen olmadı ancak tüm gözler İsrail'e çevrilmiş durumda... İran tarafından yapılan son açıklamada yer alan "Ateş ve öfk..
Kanlı saldırı sonrası Devrim Muhafızları'ndan bildiri: Süleymani'nin gönüllerde yaktığı ateş hiçbir zaman sönmeyecek
İran Devrim Muhafızları Ordusu, 84 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısının ardından bir bildiri yayımladı. Bildiride "Bu terör saldırısı ülkede güvensizlik ortamı oluşturmaya yönelik yapılan kör bir eylemdir. Korkak düşman şunu bilmelidir ki, Kasım..
ABD'nin Iowa eyaletinde lisede silahlı saldırı: 1 ölü, 3 yaralı
ABD'nin Iowa eyaletinde yer alan Perry kentindeki Perry Lisesi'nde silahlı saldırı düzenlendi. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edilirken, saldırıda silahlı saldırgan ölü geçirildi. Öte yandan saldırıda 3 kişi ise yaralandı...
İran'da 84 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı terör örgütü DAEŞ üstlendi
İran'da, ABD saldırısında ölen General Kasım Süleymani'nin ölüm yıl dönümünde mezarlığa düzenlenen ve 84 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıları terör örgütü DAEŞ üstlendi. Ülkede birçok kanlı eyleme imza atan DAEŞ, zaman zaman İran'ın farklı bölg..
İsveç'te yoğun kar yağışı: 1000 araç yolda kaldı, ordu harekete geçti
İsveç'te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle E22 kara yolunda 1000 araç mahsur kaldı. İsveç ordusu ve kurtarma ekipleri bölgeye sevk edildi.
Pakistan'ın Karaçi kentinde yangında 100'den fazla ev küle döndü
Pakistan'ın Karaçi kentinde gecekondu mahallesinde çıkan yangında 100'den fazla ev küle döndü. Yangında can kaybı henüz bildirilmezken, alevler saatler sonra kontrol altına alındı.
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'a Filistin protestosu! Aracına kırmızı boya döktüler
ABD'nin İsrail'e yönelik askeri yardımlarını ve Tel Aviv yönetiminin Gazze'deki sivilleri öldürmesini protesto eden kalabalık bir grup, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın aracına ölen sivillerin kanını temsilen kırmızı boya döktü. Blinken'ın evinin ön..
Japonya'da tren istasyonunda bıçaklı saldırı! 4 kişi yaralandı
Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Akihabara tren istasyonunda gerçekleştirilen bıçaklı saldırıda 4 kişi yaralandı. Saldırgan polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 2024 yılına iyi bir başlangıç yapamayan Japonya önce 7.6 büyüklüğündeki depr..
İran'dan bombalı saldırılar sonrası ilk açıklama: Tespit edip cezalandıracağız
İran'da General Kasım Süleymani'nin mezarı yakınlarında peş peşe bombalı saldırılar meydana geldi. Saldırılarda en az 103 kişi hayatını kaybederken 211 kişi de yaralandı. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, bombalı saldırıların failleri ve planlayıcılarının..
Fransa'nın kuzeyini sel vurdu: 10 binden fazla hane elektriksiz kaldı
Fransa'nın kuzeyinde, 50 kadar kasaba ve kenti etkileyen sel nedeniyle 10 binden fazla hane elektriksiz kaldı. Su baskınlarının yaşandığı Pas-de-Calais'de teyakkuz için en yüksek tehlike durumu olan "kırmızı alarm" bugün de devam ederken, bölgeden 198 kiş..
ABD'den İran'daki terör saldırısıyla ilgili suçlamalara yanıt: İddialar gülünç
ABD, İran'ın Kirman eyaletinde 103 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısıyla ilgileri olduğuna yönelik iddialara yanıt verdi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, "ABD hiçbir şekilde buna dahil olmamıştır, aksi yöndeki iddialar gülünçtür. İkinc..
Hizbullah lideri Hasan Nasrallah: İsrail'in suikasti cevapsız kalmayacak
Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hamas'ın üst düzey yetkilisi Salih el-Aruri'nin İsrail'in suikastında öldürülmesiyle ilgili Hizbullah Sekreteri Hasan Nasrallah'tan sert yanıt geldi. Nasrallah, "Buna karşı sessiz kalamayız. Bu suç cevapsız ve cezasız kalmayac..
Salih el-Aruri'nin öldürülmesinin ardından Hamas, İsrail ile esir takası ve ateşkes müzakerelerini durdurdu
İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri'nin de aralarında bulunduğu 6 kişiyi İHA saldırısında öldürmesinin ardından Hamas'tan yeni karar geldi. Hamas, İsrail ile esir takası ve Gazze'de ateşkese ilişkin mü..
Hamas yöneticisini Lübnan'da öldüren İsrail'e Hizbullah'tan sert tepki: Cezasız ve karşılıksız kalmayacak
İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri'yi İHA saldırısında öldürmesinin ardından Hizbullah'tan çok sert yanıt geldi. Hizbullah, yaptığı açıklamada, "Bu suç, cezasız ve karşılıksız kalmayacaktır." dedi...
ABD'den İsrailli Bakan'a
ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrailli Bakan Ben Gvir'in Gazze'deki Filistinlilerin göç etmesine yönelik açıklamalarını kışkırtıcı ve sorumsuzca olarak nitelendirdi. Bu açıklamaya sert tepki gösteren Ben Givr, "ABD'yi büyük takdir ediyorum ama kusura bakmayın,..
Baskılara dayanamayan Harvard Üniversitesi Rektörü Claudine Gay, görevinden istifa etti
Kampüste düzenlenen İsrail'e tepki gösterilerini "düşünce özgürlüğü" kapsamında değerlendirdiği için eleştirilen ve üzerinde baskı kurulan Harvard Üniversitesi Rektörü Claudine Gay, görevinden istifa etti.
Salih el-Aruri suikastının ardından Hamas, İsrail'e meydan okudu: Direnişi asla kıramayacaksınız
Hamas'ın üst düzey yöneticisi Salih el-Aruri, dün İsrail tarafından düzenlenen suikastta hayatını kaybetti. Saldırının ardından Batı Şeria'da halk sokağa çıktı, bölgede genel grev ilan edildi. Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ise meydan okuyarak "..
Japonya'da deprem! Can kaybı yükseliyor!
Japonya'da deprem! Can kaybı yükseliyor!
New York'ta çalışan Türkler: Türkiye Cennet, Amerika rezillik
New York'ta çalışan Türkler: Türkiye Cennet, Amerika rezillik
ABD'deki üniversitelerde İsrail karşıtı protestolar: Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı
ABD'de İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı düzenlenen protestola..
Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü
Sabah egzersizi sırasında sırtlarındaki askerleri yere fırlatıp kaçan birka..
ABD Başkanı 1915 olaylarına yine
1915'te yaşanan Ermeni Tehciri'ni daha önce "soykırım" olarak ifade eden AB..
Gazze'de Nasser Hastanesi bahçesindeki toplu mezardan 310 ceset çıkarıldı
İsrail'in işgali altındaki Gazze Şeridi'nde bulunan Nasser Hastanesi'nin ba..
Kuzey Kore, Japon Denizi'ne balistik füze fırlattı! Kriz masası kuruldu
Yaptığı füze denemeleriyle ve Devlet Başkanı Kim Jong-Un'un açıklamalarıyla..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI