09-01-2024 08:58:33

ABD Başkanı Biden'ın konuşması "Gazze'de ateşkes" sloganları ile kesildi

ABD Başkanı Biden, Güney Carolina'nın Charleston kentinde bulunan Mother Emanuel Ame Kilisesi'ndeki bir etkinlikte konuşma yaparken, salonda bulunan bazı göstericiler tarafından protesto edildi. Kilisede ayağa kalkarak İsrail saldırıları altındaki Gazze'ye atfen "şimdi ateşkes" sloganı atan göstericiler, Biden'a ateşkes için adım atması çağrısında bulundu.
ABD Başkanı Biden'ın konuşması

ABD Başkanı Joe Biden'ın bir kilisede yaptığı konuşma, İsrail saldırıları altındaki Gazze Şeridi için ateşkes çağrısında bulunan protestocular tarafından kesildi.

ABD BAŞKANI KİLİSEDE PROTESTO EDİLDİ

ABD Başkanı Joe Biden, Güney Carolina eyaletinde yer alan Charleston kentinde 2015 yılında silahlı saldırıya uğrayan 9 kişinin öldürüldüğü Mother Emanuel Ame Kilisesi'nde konuşma yaptığı sırada protesto edildi. Gazze Şeridi'nde ateşkes çağrısında bulunan göstericiler, defalarca "Ateşkes şimdi" sloganı attı.

"İSRAİL HÜKÜMETİYLE SESSİZCE ÇALIŞIYORUM"

Göstericilerin kiliseden çıkarılmasının ardından konuşmasına devam eden Biden, "Onların tutkusunu anlıyorum ve Gazze'den çekilmelerini sağlamak için İsrail hükümetiyle sessizce çalışıyorum." dedi. Bunun üzerine kilisedeki katılımcılardan birinin Biden'a, "Sen iyi bir adamsın" demesinin ardından kalabalık "Dört yıl daha"

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI