DÜNYA HABERLERİ

ABD'de Oklahoma Valisi Stitt, Teksas'a destek için Meksika sınırına ulusal muhafızlarını gönderecek
ABD'de Meksika sınırından gelen göçmenleri engellemek amacıyla Teksas eyaletinin sınıra yerleştirdiği tel örgülerin kaldırılması kararı ülkeyi karıştırdı. 25 eyalet ortak bildiriyle Teksas'ı desteklerken, eski ABD Başkanı Trump ise tüm eyaletlere ulusal m..
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye F-16 satışını onayladı
ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'ye 23 milyar dolar değerinde 40 F-16 savaş uçağı ile 79 F-16 modernizasyon kitinin satılmasını onaylayan resmi tebligatı Kongre'ye gönderdi. ABD Kongresi'nin satışı değerlendirmek için 15 günlük yasal süresi bulunuyor, bu ..
Japonya'da 2023'te 21 bin 818 kişi intihar etti
Japonya'da 2023 yılında 21 bin 818 kişinin intihar ettiği bildirildi. İntihar edenlerin bin 10'unun öğrenci olduğu öğrenilirken sağlık sorunları, geçim maliyetleri ve çalışma koşulları intihar sebepleri arasında ilk sıralarda yer aldı...
Lahey'de tarihi İsrail kararı!
Lahey'de tarihi İsrail kararı!
Dünyada bir ilk! ABD'li mahkum tüm tepkilere rağmen nitrojen gazıyla idam edildi
Cinayet suçundan ölüm cezasına çarptırılan Kenneth Eugene Smith isimli bir mahkum, ABD'nin Alabama eyaletinde nitrojen gazıyla zehirlenerek idam edildi. Uygulama dünya tarihinde bir ilk olarak kayıtlara geçerken, insan hakları tartışmalarını da beraberind..
İsrail'in katlettiği Filistinlilerin cesetlerini sokak hayvanları yedi
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında katledilen bazı Filistinlilerin cansız bedenlerini sokak hayvanları yedi. O anlara ilişkin görüntüler ortaya çıkarken video infial yarattı.
Uganda devlet bakanından skandal sözler: Açlıktan ölen insan gerçek bir aptaldır
Uganda'da ülkesinin kaynaklarının geniş olduğunu söyleyen Devlet Bakanı Henry Okello Oryem, "Uganda'da açlıktan ölen insan gerçek bir aptaldır" sözleriyle tepki topladı. Uganda'da 2022'de 2 bin 200 kişinin açlıktan ya da açlıkla ilintili hastalıklardan ha..
ABD'de ters dönen aracın üzerinde mahsur kalan kadın 15 saat sonra helikopterle kurtarıldı
ABD'nin California eyaletinde şiddetli yağışlar nedeniyle taşan derede ters dönen aracının üzerinde yaklaşık 15 saat mahsur kalan bir kadın, helikopterle kurtarıldı. O anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.
ABD'de şehrin anahtarı Türk'te!
- ABD'de şehrin anahtarı Türk'te!
Rusya cephesinden bomba iddia: Esirleri taşıyan uçağı Ukrayna vurdu
Rusya'nın Belgorod bölgesinde Ukraynalı esir askerleri taşıyan bir askeri nakliye uçağı düştü. Kazada 65 Ukraynalı esir asker, 6 mürettebat ve diğer 3 kişi hayatını kaybederken Rusya cephesi uçağı Ukrayna'nın vurduğunu öne sürdü.
Ukrayna yönetimi, esir düşen askerlerini taşıyan Rus askeri kargo uçağını vurduklarını itiraf etti
Rusya'nın Belgorod bölgesinde düşen ve içinde Ukrayna esirlerin olduğu Rus kargo uçağıyla ilgili Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Kiev yönetimi, Rusya'nın, Ukrayna roketiyle vurulduğunu öne sürdüğü uçakla ilgili yaptığı açıklama saldırı..
Rusya'da askeri nakliye uçağı düştü!
Rusya'da askeri nakliye uçağı düştü!
Gazze'de 21 askeri öldürülen İsrail'e bir darbe de Hizbullah'tan! Hava üssünü vurdular
İsrail askeri sözcüsü, Hamas güçlerinin bir tanka bomba atmasının ardından askerlerin iki binayı yıktığını ve 21 askerin öldüğünü söyledi. Hizbullah da İsrail'in kuzeyindeki Meron Dağı'ndaki hava üssüne saldırdığını açıkladı...
Fransa'da çiftçi protestosunda araç faciası: 1 ölü, 2 yaralı
Fransa'da çiftçilerin hükümetin tarım politikalarına yönelik protestolarında bir araç, çiftçilerin arasına daldı. Kazada 1 kadın hayatını kaybetti 2 kişi ise yaralandı. Bölge savcısı kazanın ilk incelemelere göre kasıtlı olmadığını ve olayla ilgili soruşt..
Trump’ın astroloğundan yeni kehanet
Trump’ın astroloğundan yeni kehanet
Afganistan'ın kuzeydoğusunda düşen Rus uçağının 6 yolcusundan pilot da dahil 4'üne canlı ulaşıldı
Rusya'nın başkenti Moskova'ya gitmek üzere kalkış yaptıktan sonra Afganistan'ın kuzeyindeki Badakhshan vilayetinde düşen Rusya'ya kayıtlı Falcon 10 tipi uçakta 6 yolcudan pilot da dahil 4'üne canlı ulaşıldı. Uçaktaki 2 kişinin akıbetini belirlemek için ar..
Rusya'nın en büyük bağımsız doğal gaz şirketi Novatek'in petrol tesisine İHA saldırısı düzenlendi, üretim durdu
Rusya'nın en büyük bağımsız doğal gaz şirketi Novatek'in Baltık Denizi'nde bulunan petrol rafinerisi tesisinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle tesiste üretim durdu. Yangının dış etkenlerden kaynaklandığı belirtilirken, Rus basınında yer alan haberlerde ise..
Endonezya'da Merapi Yanardağı patladı
Endonezya'nın Java Adası'nda bulunan en aktif yanardağı Merapi'nin patlaması sonucunda kül bulutları ve lav akıntıları oluştu. Patlama sonucunda can kaybı yaşanmazken, çevredeki kasabalarda gökyüzü kül ve gaz bulutlarıyla kaplandı. Ayrıca, Endonezya'da ba..
Ukrayna, Rusya'nın ilhak ettiği Donetsk'e saldırdı: 25 ölü, 20 yaralı
Ukrayna'nın Rusya tarafından ilhak edilen Donetsk şehrinde pazar yerine düzenlediği saldırıda 25 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi yaralandı. Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Saldırı Batı tarafından sağlanan silahlar kullanılarak gerçekle..
AP üyesi Clare Daly'den parlamento görüşmesinde İsrail'i kızdıracak benzetme: Batı'nın buldog köpeği
İrlandalı Avrupa Parlamentosu üyesi Clare Daly, Husilerin Kızıldeniz'deki saldırılarına Avrupa Birliği'nin karşılık vermesi konusundaki parlamento görüşmelerine konuşmasıyla damga vurdu. İsrail için "Batı'nın buldog köpeği" benzetmesini yapan Daly, "Aynı ..
Netanyahu, Hamas'ın çatışmaları sona erdirecek esir takası teklifini reddetti
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın esirleri serbest bırakması karşılığında savaşın sona ermesini ve İsrail güçlerinin Gazze'den çekilmesini şart koştuğu teklifi reddetti. Netanyahu, bunu kabul etmeleri halinde "askerlerin boşuna ölmüş olacağını..
ABD'de kar fırtınası ve kutup soğuklarında hayatını kaybedenlerin sayısı 89'a yükseldi
ABD'de etkisini sürdüren kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle geçtiğimiz haftadan bu yana hayatını kaybedenlerin sayısı 89'a yükseldi. En çok kayıp Tennessee'de yaşanırken, birçok eyalette de can kayıpları rapor edildi.
ABD'de Florida Valisi DeSantis, 2024 başkanlık seçim yarışından çekildi! Geriye Trump ve Nikki Haley kaldı
ABD'de Florida Valisi Cumhuriyetçi Ron DeSantis, 2024 başkanlık seçimi aday adaylığından çekildi. DeSantis, diğer Cumhuriyetçi aday adayı eski ABD Başkanı Donald Trump'ı destekleyeceğini söyledi. DeSantis'le birlikte Cumhuriyetçilerde aday adaylıktan çeki..
İsrail saldırılarında ölen Filistinlilerin sayısı 25 bine dayandı
İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne hava, kara ve denizden düzenlediği saldırılar devam ediyor. 7 Ekim 2023'te başlayan saldırılarda ölen Filistinlilerin sayısı 24 bin 927'ye yükseldi. Saldırılar sonucu oluşan yıkımdan dolayı çok sayıda kişi hala e..
İsrail'in Suriye'ye saldırısında İran Devrim Muhafızları komutanı ve yardımcısı hayatını kaybetti
İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'ın batısında bulunan bir binaya gerçekleştirdiği hava saldırısında İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü İstihbarat Komutanı Tuğgeneral Sadık Umidzade ve yardımcısı hayatını kaybetti. İran Devrim Muhafızları Ordusunda..
Lübnan'da mevduat hesapları dondurulan ve paralarını çekemeyen insanlar sokağa döküldü
2019'dan bu yana devam eden ekonomik kriz nedeniyle Lübnan'da mevduat hesapları dondurulan mudiler, Merkez Bankası'na karşı protesto düzenledi. Paralarının iade edilmesini talep eden göstericiler, Merkez Bankası'na havai fişek fırlattı ve yolu trafiğe kap..
Yunanistan'da görev yerlerinin Kızıldeniz olduğunu öğrenen fırkateyn mürettebatı istifa etti
Husiler'in ticari gemilere saldırdığı Kızıldeniz'de deniz ticareti güvenliğini korumak adına ABD öncülüğünde bir grup ülkenin katılımıyla Refah Muhafızı Operasyonu adında deniz görev gücü oluşturulmuştu. Yunanistan'da, Kızıldeniz'deki deniz gücüne katılma..
İsrail, Hizbullah'a karşı askeri operasyon hazırlığında! ABD'ye de ilettiler
Tel Aviv yönetimi, Lübnan'da Hizbullah'a bağlı Rıdvan Gücü'nün sınırdan uzaklaştırılmaması durumunda askeri operasyonun kaçınılmaz olduğunu ABD'ye iletti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Galant Aralık 2023'te yaptığı açıklamada, ister uluslararası siyasi düzen..
Kutup soğuklarının etkisi altındaki ABD'de can kaybı 59'a yükseldi
ABD'de birçok eyalette kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle hayat durma noktasına geldi. Binlerce ev ve iş yeri elektriksiz kaldı, okullarda eğitime ara verildi. Ülke genelinde 12 Ocak'tan bu yana olumsuz hava hava şartlarına bağlı nedenlerle hayatı..
İsrailli askerin mezar taşı ülkeyi karıştırınca üzerindeki yazı Savunma Bakanlığı tarafından kaldırıldı
İsrail'in geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta Gazze'deki bir tünele düzenlediği operasyonda cansız bedenine ulaştığı esir asker Ron Sherman'ın mezar taşına "Başarısız hükümet tarafından Gazze'de kaçırıldı, terk edildi ve kurban edildi" yazıldı. İsrail Savunma Bak..
ABD, Husiler'i yeniden yabancı terör örgütleri listesine aldı
ABD yönetimi, Kızıldeniz'de ticari gemilere yönelik füze saldırılarının devam etmesi nedeniyle Yemen'de İran destekli Husiler olarak bilinen Ensarallah grubunu tekrar "yabancı terör örgütü" olarak kabul edeceğini açıkladı. ABD'ye yanıt veren Husiler, "ABD..
ABD Dışişleri Bakanı Blinken, ülkesine dönmek isterken İsviçre'de havalimanında mahsur kaldı
Dünya Ekonomik Forumu'na katılmak için İsviçre'de bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, uçağında meydana gelen kritik bir arıza nedeniyle ABD'ye dönemedi. Blinken için Belçika'dan özel bir jet havalandı. Öte yandan Blinken'ın ekibinde bulunan çok s..
Ekvador'da çete operasyonlarında gözaltı sayısı 1753'e yükseldi
Ekvador'da, "Fito" lakaplı çete elebaşı Adolfo Macias Salazar'ın hapishaneden kaçmasıyla başlayan olaylarda, polis ve askerin ortak operasyonu devam ediyor. Şu ana kadar 1753 çete ütesi gözaltına alınırken, 5 kişi öldürüldü, 2 polis hayatını kaybetti. Ayr..
İsrailli esir askerin annesi, oğlunun İsrail ordusu tarafından zehirlendiğini söyledi
Gazze'de öldürülen İsrailli esir asker Ron Sherman'ın annesi, oğlunun İsrail ordusu tarafından zehirlendiğini ifade ederek, İsrail ordusuna ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya tepki gösterdi. Esir askerin annesi, oğlunun Hamas tarafından değil İsrai..
Kızıldeniz'de gerilim büyüyor! ABD ve İngiltere hava kuvvetleri, Yemen'in 5 şehrini vurdu
Kızıldeniz'deki gerilim bir an olsun düşmüyor. ABD ve İngiltere orduları, Yemen'in Sada, Zimmar, Hudeyde, Taiz ve Beyda kentlerine hava saldırısı düzenledi. ABD tarafından "yabancı terör örgütleri" listesine alınan Husilere ait medya kurumundan yapılan aç..
Pakistan, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesini vurdu! Saldırıda 3 kadın ve 4 çocuk hayatını kaybetti
Pakistan, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı düzenlediğini duyurdu. İran yönetiminden yapılan açıklamada, Seravan şehrine düzenlenen saldırılarda 3 kadın ve 4 çocuğun hayatını kaybettiği ifade edildi. Saldırı İran'ın Pakist..
İran'dan Pakistan'a füze saldırısı: 2 çocuk hayatını kaybetti, 3 çocuk yaralı
İran Devrim Muhafızları, Irak ve Suriye'deki ABD üslerine çok sayıda füzeyle saldırmasından bir gün sonra bu kez de Pakistan'daki militan grubu Ceyş el Adl'ın iki üssünü füzelerle hedef aldı. Pakistan tarafından yapılan açıklamada, saldırılarda 2 çocuğun ..
ABD'de kutup soğukları nedeniyle 7 kişi hayatını kaybetti
ABD'de etkili olan kutup soğukları nedeniyle ülke genelinde 200 milyondan fazla kişi tehlikeli kış şartları uyarısı altında bulunurken 7 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Ulusal Meteoroloji Servisi, ülkenin orta kuzey bölgeleri ve kuzey doğu eyaletl..
İsrail ile Hamas, İsrailli esirlere ilaç ve Gazze'ye ek insani yardım sağlanması konusunda anlaştı
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları 102 gündür devam ederken, Katar arabuluculuğunda İsrail ile Hamas arasında yeni bir uzlaşı sağlandı. Katar-Fransa iş birliğiyle yürütülen arabuluculuk sonucunda, Gazze'de İsrailli esirlere ihtiyaç duydukları ilaçları..
Japonya'da yolcu kabin görevlisini ısırdı, uçak havalimanına geri döndü
Japonya'nın All Nippon Airways firmasına ait bir uçak, bir yolcunun kabin görevlisinin kolunu ısırması üzerine Tokyo'ya geri döndü. Olay sonrası gözaltına alınan yolcu uyku hapı aldığını olanları hatırlamadığını söyledi.
ABD'ye ait Marshall Adaları bayraklı yük gemisi, Yemen'in Aden Körfezi açıklarında füze ile vuruldu
İran destekli Husilerin Kızıldeniz'de ticaret gemilerine saldırdığı ve ABD ile İngiltere'nin bölgede hava operasyonları düzenlediği Yemen'de tansiyon yükselmeye devam ediyor. Yemen'in Aden Körfezi açıklarında ABD'ye ait Marshall Adaları bayraklı yük gemis..
İran Devrim Muhafızları, Erbil'deki ABD üssüne füze ve İHA saldırısı gerçekleştirdi
Irak'ın Erbil kentinde, başta ABD'nin Erbil Başkonsolosluğu ve Erbil Uluslararası Havalimanı yakınlarında bulunan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon üssü olmak üzere birçok noktaya füze ve İHA saldırıları düzenlendi. Saldırıları üstlenen İran Devrim..
Aden Körfezi'nde yük gemisi vuran Husiler, ABD ve İngiltere'yi tehdit etti
Kızıldeniz'in Hint Okyanusu'na açıldığı stratejik Aden Körfezi'nde ABD'ye ait bir ticari gemiyi füzeyle vuran Husiler'den açıklama geldi. Husiler'in sözcüsü Yahya Seri yaptığı açıklamada, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırılarına yanıt olarak yük gemisin..
Husiler: ABD ile savaşa hazırlanıyoruz
Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD'nin Yemen'e yönelik saldırılarının etkisiz olduğunu ve ABD ile açık bir savaşa girmeye hazırlandıklarını açıkladı. Husilerin siyasi büro üyesi Ali el-Kahhum, "Yemen'in kudretini göreceksiniz ve bölgeden aşağılanmış bi..
Kolombiya'da toprak kaymasında can kaybı 33'e yükseldi! Facia anı cep telefonu kamerasında
Kolombiya'nın Choco bölgesindeki otoyolda yoğun yağışın ardından meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 33'e yükseldi. Hala toprak altında kalanların olduğu belirtilirken, felaket anları bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı..
İzlanda'da yanardağ patladı, kasaba tahliye edildi
İzlanda'nın Reykjanes Yarımadası'ndaki yanardağ patlaması nedeniyle, lavların ilerlediği Grindavik kasabası tahliye edildi. Bölgeden gelen görüntülerde alevlerin kasabadaki evlere ulaştığı görüldü.
ABD Başkanı Biden, Netanyahu'dan desteğini çekiyor: Durum berbat ve biz tıkandık
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının 100 günü geride kalırken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Başkanı Joe Biden'ın desteğini yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Biden'ın yakınındaki isimler, "Durum berbat ve biz tıkandık. Başkanın sabrı tükeniy..
Yunanistan Savunma Bakanı Dendias'tan itiraf gibi sözler: Türkiye'nin gerisinde kaldık
Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan basınına verdiği demeçte ülkesini Türkiye ile kıyaslayarak itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu. Dendias, "1980'de Türkiye ve biz neredeydik? Bir de bugün, 2024'te Türkiye ve biz nerede bulunuyoruz, ona b..
İsrail, Doğu Kudüs'teki Filistinlilere evlerini yıkmaları için ihtar mektubu gönderdi
İsrail, işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Eski Şehir bölgesindeki 200 Filistinliye evlerini yıkmaları için ihtar mektubu gönderdi.
Kolombiya'da otoyolda toprak kayması: 33 ölü, 19 yaralı
Kolombiya'da otoyolda gerçekleşen toprak kayması sonucu 33 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı.
İsrailliler erken seçime gidilmesi için sokaklara döküldü: Netanyahu'yu verip esirleri geri alalım
İsrail'in Gazze'ye insanlık dışı saldırıları yaklaşık 3 aydır sürerken, İsrail'in başkenti Tel Aviv'de toplanan yaklaşık on bin kişi erken seçime gidilmesi talebi ile gösteri düzenledi. Gösteride zaman zaman polis ile göstericiler arasında arbedeler yaşan..
Küba ve Venezuela, ABD ve İngiltere'nin Yemen'e yönelik saldırılarını kınadı
ABD ve İngiliz savaş uçaklarının Yemen'e düzenlediği hava saldırılarına iki ülkeden kınama geldi. Küba Dışişleri Bakanı Bruno Rodriguez, "ABD ve NATO müttefiklerinin Yemen'de uluslararası hukuku ihlal eden askeri saldırılarını kınıyoruz. Bu tür eylemler, ..
İsrail güvenlik kabinesinde kriz patlak verdi! Savunma Bakanı Gallant toplantıyı terk etti
Gazze'yi kan gölüne çeviren İsrail'de büyük bir kriz patlak verdi. Savunma Bakanı Yoav Gallant, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun 5 yardımcı ile katıldığı güvenlik kabinesine özel kaleminin alınmaması üzerine toplantıyı terk etti. Kaynaklar böyle bir olayın..
Yemen'de binlerce kişi saldırıları protesto edip ABD ve İsrail'e meydan okudu
ABD, İsrail'in Gazze saldırılarına misilleme olarak Kızıldeniz'de gemileri hedef alan Yemenli Husilere yönelik hava saldırılarını sürdürüyor. Yemen'de ise Husilere destek gösterisine yüz binlerce kişi katıldı. Filistin ve Yemen bayrakları taşıyan gösteric..
Husilere saldırı emrini tedavi gördüğü hastaneden vermiş! ABD dün gece bir kez daha vurdu
Yemen'de Husilere ait bazı hedeflerin vurulması emrini, ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin'in tedavi gördüğü hastaneden verdiği belirtildi. Öte yandan ABD, gece saatlerinde bir saldırı daha gerçekleştirdi. Yemen'de Husilere ait radar tesisi Tomahawk füzeleri..
Epstein kurbanı kadından kan donduran sözler: Günde 3 kez tecavüze uğruyordum
Amerikalı milyarder Epstein'ın cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağına 10 yaşındayken düştüğünü ifade eden Sarah Ransome, "Günde 3 kez tecavüze uğradığım oluyordu. Ve o adadaki tek kız ben değildim; orası tecavüze uğrayan kızlarla doluydu" diye konuştu...
ABD ve İngiltere'nin Yemen'e düzenlediği saldırılarda 5 Husi mensubu hayatını kaybetti
ABD ve İngiltere orduları Kızıldeniz'deki saldırıları gerekçe göstererek Yemen'deki Husilere yönelik 73 hedefe kara ve denizden saldırı gerçekleştirdi. Yemen'in başkenti Sana, Hudeyde, Taiz, Hacce ve Sada illerini yangın yerine çeviren saldırılarda 5 kişi..
İsrail'den soykırım davasında skandal savunma! Gazze'de her şeyi kanun çerçevesinde yapmışlar
Güney Afrika Cumhuriyeti'nin İsrail'e açtığı soykırım davasının ikinci gününde İsrail'in sözlü savunması alındı. İsrail heyeti Gazze'deki saldırıların kanunlar çerçevesinde olduğunu savundu. Soykırım suçlamalarını reddeden İsrail heyetinin başındaki Malco..
ABD Başkanı Biden, İsrail ve Lübnan arasındaki gerilimi düşürmek danışmanını bölgeye gönderdi
Lübnan ile İsrail arasındaki gerilim gitgide tırmanırken ABD Başkanı Joe Biden, Kıdemli Danışmanı Amos Hochstein'i bölgeye gönderdi. Arabulucu olarak iki ülkeden isimlerle temaslarda bulunan Hochstein, "Şu anda zor ve acele edilmesi gereken bir süreçteyiz..
New York'tan sonra Moskova'da da sinagog altına inşa edilen gizli tünel bulundu
ABD'nin New York kentindeki bir sinagogun altında kaçak tüneller yapıldığının ortaya çıkması sonrası bu kez Rusya'nın başkenti Moskova'dan benzer bir haber geldi. Moskova'daki bir sinagogda da, tıpkı New York'taki sinagogun altına inşa edilen gizemli bir ..
Fransa'nın ilk eşcinsel başbakanı Gabriel Attal, eski sevgilisini Dışişleri Bakanı yaptı
Fransa'nın ilk eşcinsel başbakanı olan 34 yaşındaki Gabriel Attal, kabinesini açıkladı. Attal, yüzük takıp bir süre birlikte yaşadığı, geçen sene ayrıldığı eski sevgilisi Stephane Sejourne'ü Dışişleri Bakanlığı görevine getirdi. Cumhurbaşkanı Macron'un pa..
Jeffrey Epstein'ın genç bir kurbanı yaşadıklarını anlattı: Bana bin dolar vermek isteyip tecavüz etti
ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 2005 yılında polise itirafta b..
ABD ve İngiltere'den Yemen'deki İran destekli Husiler'e ortak hava harekatı hazırlığı
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına başlamasından bu yana Kızıldeniz'de İsrail bağlantılı gemileri hedef alan Yemen'deki İran destekli Husiler'e, İngiltere ve ABD'nin bu gece ortak hava operasyonu yapması bekleniyor. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, ..
ABD'de Gazze ve Filistin’e destek toplantısı
ABD'de Gazze ve Filistin’e destek toplantısı
Pedofili Adası skandalı büyüyor! Jeffrey Epstein gizli kamera koyup Bill Clinton, Richard Branson ve Prens Andrew'u kayda almış
Dünya gündemine bomba gibi düşen Jeffrey Epstein'in kız çocuklarına cinsel istismar ağı oluşturduğu 'pedofili adası' skandalında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Mağdurlardan Sarah Ransome, dünyaca ünlü isimlerin adının geçtiği dava dosyalarının 4'üncü bölüm..
İsrail'de iktidar ve muhalefet partileri, Netanyahu'yu devirme planları yapıyor
İsrail'in 7 Ekim'den beri devam eden Gazze'ye saldırıları nedeniyle Başbakan Netanyahu ve hükümet tepkilerin odağına yerleşti. Netanyahu'nun liderliğini yaptığı Likud Partisi, anketlerde hükümete karşı memnuniyetsizliğin yükselmesi ve artan hayal kırıklık..
İrlanda'dan gelen uçaktaki sarhoş kadın, ortalığı birbirine kattı
Muğla'nın Milas-Bodrum Havalimanı'na İrlanda'dan gelen uçakta alkollü olduğu belirlenen yabancı uyruklu bir kadın, uçakta taşkınlık çıkardı. Yanındaki koltukta oturan Türk kadın yolcuya da saldıran sarhoş kadını hostesler ve yolcular zapt etti. Yabancı uy..
New York'ta sinagogun altındaki gizli tünelden çıkan kanlı yatak ve bebek arabası infial yarattı
New York'ta bulunan bir sinagogun altında yasa dışı şekilde inşa edilmiş tünellerin ortaya çıkması hem ABD'de hem dünyada büyük yankı uyandırdı. Tünellerdeki bebek arabası ve kanlı yataklar, organ kaçakçılığı ve çocuk istismarı gibi korkunç iddiaları günd..
Ekvador'da çete üyeleri, yakaladığı gardiyan ve polisleri infaz etmeye başladı
Ekvador'da bir çete liderinin hapishaneden kaçması sonrası başlayan olaylar giderek şiddetleniyor. Ülkede OHAL kararı ve çetelere yönelik operasyon başlatılması, suç örgütlerini çılgına çevirdi. Sokaklara inen silahlı gruplar, buldukları Ekvador güvenlik ..
ABD'nin tanıdık Türk simalarından Can Harmanşah'a Dominik'te palalı saldırı
ABD'nin tanıdık Türk simalarından Can Harmanşah'a Dominik'te palalı saldırı
ABD'de Filistin destek gösterisi!
ABD'de Filistin destek gösterisi!
Almanya'da çiftçiler, dizel vergi indiriminin kaldırılmasını protesto ederek traktörlerle yolları kapattı
Almanya'da çiftçiler, 2024 yılı bütçesindeki açığın kapatılması için tarımsal sübvansiyonlarda kesintiye gidilecek olmasına isyan etti. Bu durumda dizel vergi indirimi ve araç muafiyeti gibi pek çok avantajını kaybedecek olan çiftçiler, Almanya'nın birçok..
İsrail güçleri Gazze'de elinde beyaz bezle bölgeden ayrılan çocuklu kadını vurdu
İşgal altındaki Gazze Şeridi'nde, 7 Ekim 2023'ten bu yana insanlık dışı saldırılarına devam eden İsrail ordusu, cinayetlerine bir yenisini daha ekledi. İsrail keskin nişancıları, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan çok sayıda sivile ellerinde beyaz bayr..
ABD Başkanı Biden'ın konuşması
ABD Başkanı Biden, Güney Carolina'nın Charleston kentinde bulunan Mother Emanuel Ame Kilisesi'ndeki bir etkinlikte konuşma yaparken, salonda bulunan bazı göstericiler tarafından protesto edildi. Kilisede ayağa kalkarak İsrail saldırıları altındaki Gazze'y..
Brezilya'da turistleri taşıyan otobüs kamyonla çarpıştı: 25 ölü
Brezilya'nın Bahia eyaletinde turist otobüsü ile karşı yönden gelen kamyon çarpıştı. Feci kazada 25 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
İsrail ordusuna büyük şok! Rehine kurtarmaya girdikleri binadan cansız bedenleri çıkarıldı
7 Ekim 2023'ten beri 23 binin üzerinde Filistinliyi katleden İsrail askerleri Gazze'de büyük bir şok yaşadı. Başarısız bir rehine kurtarma operasyonu gerçekleştiren İsrail ordusunun Kassam Tugayları ile girilen çatışmada çok sayıda askerini kaybettiği ve ..
ABD'deki 'Küçük Türkiye' ilgi çekiyor!
ABD'deki 'Küçük Türkiye' ilgi çekiyor!
Netanyahu, bakanlara yalan makinesi testi yapılmasını istiyor
İsrail Gazze'de katliama devam ederken, Başbakan Binyamin Netanyahu, kabine toplantılarına katılan bakanlara yalan makinesi testi yapılmasına ilişkin bir yasa çıkarmak istediğini söyledi. Netanyahu bu kararını İsrail Meclisinin sızıntı belasından muzdarip..
İsrail polisi, Kudüs'te 3 yaşındaki Filistinli kız çocuğunu vurarak öldürdü
İsrail polisi, Kudüs'teki bir kontrol noktasına düzenlenen araçlı saldırıya karşılık verildiği sırada 3 yaşındaki Filistinli kız çocuğunu vurarak öldürdü. İsrail olayın yanlışlıkla olduğunu savundu.
Hizbullah, Aruri suikastına tepki olarak ilk adımı attı: İsrail'in askeri üssüne roket yağdırdılar
İsrail'in Hamas yöneticisi Salih el-Aruri'ye yönelik Lübnan'da gerçekleştirdiği suikast saldırısı, 2 ülke arasındaki tansiyonu yeniden yükseltti. İsrail ordusuna ait askeri üsse 60'dan fazla roket atıldığını duyuran Hizbullah, "Büyük lider Aruri'ye suikas..
Alaska Hava Yolları, Boeing 737-MAX 9 uçaklarını yere indirme kararı aldı
Alaska Hava Yolları, havadayken acil çıkış kapısı patlayan ve acil iniş yapan Boeing 737-MAX 9 tipi yolcu uçağındaki sorun nedeniyle filosundaki tüm Boeing 737-MAX 9 tipi uçakları yere indirme kararı aldı. Öte yandan Boeing 737 MAX uçakları daha önce ölüm..
Petrol üreticisi Nijerya'da yakıt krizi! Benzinliklerde uzun kuyruklar oluştu
Afrika kıtasının petrol ve doğal gaz zengini ülkesi Nijerya'da geçen hafta ..
Pakistanlı kadının korkunç sonu! 3 parmağı ve boynu kesilmiş halde bulundu
Antalya'da yaşayan Pakistanlı kadın, evinde 3 parmağı ve boynu kesilmiş hal..
Pakistan'da otobüs vadiye uçtu: 20 ölü
Pakistan'da bir otobüs vadiye yuvarlandı. Meydana gelen trafik kazasında 20..
Kırgızistan'da kamyonet öğrencilerin arasına daldı: 29 yaralı
Kırgızistan'da bir etkinlikte park halindeki kamyonet, yokuş aşağı hareket ..
Hamas'ın kırmızı çizgisi: Düşman Refah operasyonunu gerçekleştirirse müzakereler durur
Hamas Siyasi Büro üyesi Usame Hamdan, son ateşkes teklifine ilişkin tutumla..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 34 30 1 3 80 21 93 +59
2 Fenerbahçe 34 28 1 5 89 31 89 +58
3 Trabzonspor 34 18 12 4 60 45 58 +15
4 Beşiktaş 35 16 13 6 48 42 54 +6
5 Başakşehir FK 34 15 12 7 46 39 52 +7
6 Alanyaspor 35 12 10 13 50 47 49 +3
7 Kasımpaşa 34 14 13 7 56 59 49 -3
8 Çaykur Rizespor 35 14 14 7 47 54 49 -7
9 Sivasspor 34 12 10 12 41 45 48 -4
10 Antalyaspor 34 11 11 12 39 42 45 -3
11 Adana Demirspor 34 9 11 14 49 47 41 +2
12 Kayserispor 34 11 13 10 39 48 40 -9
13 MKE Ankaragücü 35 8 12 15 43 46 39 -3
14 Samsunspor 34 10 15 9 37 44 39 -7
15 Fatih Karagümrük 34 9 16 9 41 43 36 -2
16 Konyaspor 34 8 14 12 34 48 36 -14
17 Gaziantep FK 34 9 18 7 39 54 34 -15
18 Hatayspor 34 7 15 12 38 48 33 -10
19 Pendikspor 34 7 18 9 38 70 30 -32
20 İstanbulspor 34 4 23 7 26 67 16 -41
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 32 23 6 3 73 28 72 +45
2 Göztepe 32 20 6 6 56 19 66 +37
3 Sakaryaspor 32 16 7 9 48 33 57 +15
4 Çorum FK 32 16 9 7 53 33 55 +20
5 Kocaelispor 32 16 9 7 48 36 55 +12
6 Bodrumspor 32 14 7 11 39 21 53 +18
7 Boluspor 32 14 10 8 31 33 50 -2
8 Bandırmaspor 32 12 9 11 47 30 47 +17
9 Gençlerbirliği 32 12 9 11 37 32 47 +5
10 Erzurumspor FK 32 12 9 11 30 28 44 +2
11 Keçiörengücü 32 10 13 9 32 40 39 -8
12 Manisa FK 32 8 11 13 39 38 37 +1
13 Ümraniyespor 32 10 15 7 36 46 37 -10
14 Şanlıurfaspor 32 8 14 10 29 36 34 -7
15 Tuzlaspor 32 8 14 10 32 46 34 -14
16 Adanaspor 32 9 17 6 25 45 33 -20
17 Altay 32 5 24 3 15 73 9 -58
18 Giresunspor 32 2 26 4 15 68 7 -53
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 35 25 5 5 77 29 80 +48
2 Van Spor FK 35 24 5 6 63 34 78 +29
3 Bucaspor 1928 35 20 5 10 51 24 70 +27
4 1461 Trabzon FK 35 20 6 9 66 35 69 +31
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 35 16 9 10 48 31 58 +17
6 Ankaraspor 35 15 8 12 42 32 57 +10
7 Karacabey Belediye Spor 35 13 10 12 42 34 51 +8
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 35 14 14 7 44 37 49 +7
9 Ankara Demirspor 35 14 16 5 38 44 47 -6
10 Diyarbekir Spor 35 12 14 9 38 38 45 0
11 Kırklarelispor 35 11 13 11 32 38 44 -6
12 Altınordu 35 10 13 12 42 36 42 +6
13 Hes İlaç Afyonspor 35 10 13 12 24 34 42 -10
14 Serik Belediyespor 35 10 15 10 29 39 40 -10
15 Nazilli Belediyespor 36 11 16 9 38 57 39 -19
16 Zonguldak Kömürspor 35 10 17 8 38 56 35 -18
17 Kırşehir Futbol SK 35 5 22 8 34 71 23 -37
18 Bursaspor 35 5 22 8 25 64 20 -39
19 Adıyaman FK 35 3 25 7 24 62 16 -38
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 28 22 2 4 67 18 70 +49
2 Aliağa Futbol A.Ş. 28 19 0 9 60 18 66 +42
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 28 15 6 7 40 25 52 +15
4 52 Orduspor FK 28 14 7 7 40 28 49 +12
5 İnegöl Kafkas GK 28 13 7 8 37 30 47 +7
6 Edirnespor 28 13 10 5 45 28 44 +17
7 Mardin 1969 Spor 28 12 11 5 40 34 41 +6
8 K.Çekmece Sinopspor 28 10 10 8 41 31 38 +10
9 Karabük İdmanyurdu Spor 28 10 13 5 27 44 35 -17
10 Artvin Hopaspor 28 9 12 7 33 29 34 +4
11 Talasgücü Belediyespor 28 10 14 4 34 45 34 -11
12 Kırıkkalegücü FK 28 8 15 5 31 42 29 -11
13 Gümüşhanespor 28 4 14 10 25 49 22 -24
14 Malatya Arguvanspor 28 3 21 4 21 57 13 -36
15 Tarsus İdman Yurdu 28 2 22 4 20 83 10 -63
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 İstanbulspor vs Adana Demirspor
 04/05/2024 Kayserispor vs Fatih Karagümrük
 04/05/2024 Samsunspor vs Trabzonspor
 05/05/2024 Başakşehir FK vs Kasımpaşa
 05/05/2024 Galatasaray vs Sivasspor
 05/05/2024 Gaziantep FK vs Hatayspor
 06/05/2024 Antalyaspor vs Pendikspor
 06/05/2024 Konyaspor vs Fenerbahçe
 12/05/2024 Adana Demirspor vs Gaziantep FK
 12/05/2024 Alanyaspor vs Beşiktaş
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 Eyüpspor vs Göztepe
 05/05/2024 Altay vs Adanaspor
 05/05/2024 Bandırmaspor vs Keçiörengücü
 05/05/2024 Bodrum FK vs Kocaelispor
 05/05/2024 Çorum FK vs Şanlıurfaspor
 05/05/2024 Gençlerbirliği vs Giresunspor
 05/05/2024 Manisa FK vs Boluspor
 05/05/2024 Sakaryaspor vs Tuzlaspor
 05/05/2024 Ümraniyespor vs Erzurumspor FK
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 04/05/2024 Adıyaman FK vs Hes İlaç Afyonspor
 04/05/2024 Altınordu vs Ankaraspor
 04/05/2024 Ankara Demirspor vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 04/05/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Karacabey Belediye Spor
 04/05/2024 Bucaspor 1928 vs Diyarbekir Spor
 04/05/2024 Bursaspor vs Van Spor FK
 04/05/2024 Kırklarelispor vs Zonguldak Kömürspor
 04/05/2024 Serik Belediyespor vs Esenler Erokspor
 28/04/2024 Ankaraspor 0 - 0 Nazilli Belediyespor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 27/04/2024 Malatya Arguvanspor 3 - 4 Talasgücü Belediyespor
 27/04/2024 Gümüşhanespor 2 - 4 Kepezspor FAŞ
 27/04/2024 Artvin Hopaspor 0 - 1 52 Orduspor FK
 27/04/2024 Mardin 1969 Spor 4 - 2 İnegöl Kafkas GK
 27/04/2024 Tarsus İdman Yurdu 1 - 1 Karabük İdmanyurdu Spor
 27/04/2024 Ayvalıkgücü Belediyespor 1 - 0 Edirnespor
 27/04/2024 Aliağa Futbol A.Ş. 6 - 3 Kırıkkalegücü FK
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI