25-01-2023 08:28:57 Son Güncelleme: 25-01-2023 08:29:57

Ardahan Haberi: NATO’yla doğmadık, NATO’suz ölmeyiz’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu saatten sonra İsveç’in NATO üyeliği suya yazılmış yazı kadar güncel bir konu olmaya müstahaktır. Türkiye’nin NATO üyeliğini tartışmaya açmak isteyenler, buyursun açsınlar, NATO’yla doğmadık, NATO’suz da ölmeyiz” dedi.
Ardahan Haberi: NATO’yla doğmadık, NATO’suz ölmeyiz’

MUHALEFET GÜVENLİK SORUNU:  CHP emperyalizmin gedikli lejyonu, İP gizli temincisi, HDP girift tetikçisi, diğerleri de siyasi garnitürü olacak kadar alçalmışlardır. İşin can alıcı noktası ise bu muhalefetin çok ciddi güvenlik sorununa dönüşmüş olmasıdır.

AYM’YE HDP TEPKİSİ: Anayasa Mahkemesi’nin HDP’nin talebiyle kapatılma davasının seçim sonrasına bırakılmasını görüşecek olması adalet ilkelerine aykırıdır. HDP derhal kapatılmalıdır.

DELİKLERİNDEN ÇIKIYORLAR: Seçimler ufukta belirdiği andan itibaren zehirli yılanlar deliklerinden birer birer sürünerek dışarı çıkmaya başlamıştır... Biden, kısaca muhalif liderleri açıkça destekleyerek otokrat diye iftira attığı Sayın Erdoğan’ı darbeyle değil seçimle devirmekten bahsetmiştir. Kılıçdaroğlu’nun sistematik ve süreklilik içinde Türkiye’de demokrasinin olmadığını beyan etmesi, Babacan’ın Davos’a gidip, ‘Dışarından bakıldığında Türkiye’de seçimin hala olmasına şaşıranlar var’ demesi emperyalizme kul köle olmuş Truva atlarının klasikleşmiş ezberidir.

Haberin Devamı

SUYA YAZILMIŞ YAZI: İsveç ve Finlandiya gibi İskandinav ülkeleri ABD’nin dublör ülkeleridir. Kuran-ı Kerim’in yakılmasını kışkırtanlar, bunu da Türkiye Büyükelçiliği önünde yaptıranlar çok sinsi bir siyasetin tasarımcılarıdır. Kukla yakmış, kuklacılar da planlamışlardır. İzin veren bizzat İsveç hükümetidir... Hedef Türkiye’nin NATO’dan dışlanması amacıyla siyasi ve diplomatik bir iklimin oluşmasına destek vermek, İsveç ve Finlandiya’nın üyeliğine mesafeli duruşun faturasını eşgüdüm halinde ülkemize çıkarmaktır. Bu saatten sonra İsveç’in NATO üyeliği suya yazılmış yazı kadar güncel bir konu olmaya müstahaktır. Türkiye’nin NATO üyeliğini tartışmaya açmak isteyenler varsa buyursun açsınlar, NATO’yla doğmadık, NATO’suz da ölmeyiz.

PKK İLE MÜTAREKE: (Akşener’in Diyarbakır konuşması) Zillet ittifakı çok tehlikeli sularda kulaç atmaya devam etmektedir. Milletimizin iradesinden korkanlar PKK’ya zeytin dalı uzatacak kadar kökünden ve değerlerinden uzaklaşmıştır. İP Başkanı’nın Diyarbakır konuşması kötülüğün ve teslimiyetçiliğin manifestosudur. Zillet ittifakı, İP Başkanı eliyle PKK’yla mütareke mesajı vermiştir.

Haberin Devamı

AYAK TAKIMI: Sayın Erdoğan’ın tekrar aday olamayacağını iddia edenler hukuk cahili, dış destekli ayak takımıdır. Seçim kanunlarında geçen yıl yaptığımız değişikler 14 Mayıs 2023 tarihinde hukuken geçerlidir.

‘Hedeflerinde 10 ortak gaye var’

Türk ve İslam düşmanlarını zillet ittifakıyla eklemleyen, terör örgütleriyle birleştiren ortak gayenin on etabı vardır: 15 Temmuz’un rövanşını alarak FETÖ’cülere, terörist Demirtaş ve Sorosçu Kavala olmak üzere terör suçlularına ve casuslara af çıkarmak, ekonomide dışa bağımlılığın önünü açmak, milli savunma ve silah sanayindeki kalkınmayı sekteye uğratmak ve TSK’nın mukavemetini kırmak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni rafa kaldırmak, terör örgütlerine her tavizi verip müzakere ve mütareke sayfası açmak, bölünmüşlüğün anayasasını hazırlayarak Türk’ü ayıklayıp dışlamak, özerklik ve federasyon tartışmalarını körükleyerek güney sınırlarımız boyunca projesi hazırlanan terör devletinin kuruluşuna mihmandarlık yapmak.

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI