"Ardahan/302/s/keywords/Ardahan/28/tum-haberler/s/keywords/Ardahan/302/s/keywords/Ardahan" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Belediye Başkanı Demir'in kandil mesajı
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı
Ardahan a Tren Gelirmi ? Ilgar Dağı Tüneli Bitermi ?
Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay; Ardahan İlinin sorunlarını ve taleplerini ileterek, Ilgar Tüneli inşaatının hızlandırılması ile Doğu Expresi'nin Ardahan'a kadar uzatılması talebini iletti.
Rektör ile üniversitelilerin 'kar topu savaşı'
Ankara Üniversitesi'nde düzenlenen 'kar topu savaşı' etkinliğinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Rektör Prof. Dr. Necdet Ünüvar da öğrencilerin attığı kar toplarının hedefi oldu.
İzmir’de 4 katlı binada yangın paniği
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 4 katlı binanın en üst katında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürülen yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, dairede maddi hasar meydana geldi.
Ardahan da Şehir Kulübü olarak bilinen tarih binada resteoran açıldı
Ardahan’ın 110 yıllık tarihi dokusunu taşıyan ve eski adıyla Şehir Kulübü olarak bilinen tarihi bina dünyanın birçok ünlü Cafeleri gibi tarihi ve kültürel dokusu bozulmadan restore edilerek Ardahan’a yeni bir değer kazandırıldı
Kocaeli'de feci olay! Kopan bacağı, denizde kayboldu
Kocaeli'nin Kandıra ilçesinden açılan balıkçı teknesindeki ağlar toplanırken Cüneyt Çetinkaya'nın bacağı ipe dolanarak koptu. Diz altından kopan bacağı bulamayan balıkçılar, sağlık ekiplerine haber vererek yaralı arkadaşlarını kıyıya çıkardı. Çetinkaya, ambulansla kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.
Erzurum'da çığ düştü: 2 kişi hayatını kaybetti
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait paletli karüstü aracıyla çığ bölgesine ulaşan 6 kişilik AFAD ekibi vatandaşların da yardımıyla kar altında kalan 2 kişinin bulunması için çalışma başlattı. AFAD ekiplerinin yaptığı çalışmada yaklaşık 3,5 saat kar altında kalan 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
Ardahan'da etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor
Ardahan'da etkili olan kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor
Ardahan’da  Esrar Ele Geçirildi
Ardahan’da kek içerisine saklanmış bir miktar esrar ele geçirildi
Ardahan Merkez Çatalköprü Köyün de Yangın
Ardahan’da sabah saatlerinde meydana gelen yangın korkuttu. İl ve ilçe itfaiye ekiplerinin söndürmek için uzun uğraşlar verdiği alevler kontrol altına alındı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI