25-01-2022 20:05:11

Ardahan Merkez Çatalköprü Köyün de Yangın

Ardahan’da sabah saatlerinde meydana gelen yangın korkuttu. İl ve ilçe itfaiye ekiplerinin söndürmek için uzun uğraşlar verdiği alevler kontrol altına alındı
Ardahan Merkez Çatalköprü Köyün de Yangın

Ardahan’da sabah saatlerinde meydana gelen yangın korkuttu. İl ve ilçe itfaiye ekiplerinin söndürmek için uzun uğraşlar verdiği alevler kontrol altına alındı. Büyük çaplı maddi hasarın oluştuğu yangında herhangi bir can kaybının yaşanmaması tek teselli oldu.

Çatalköprü (Şadıvan) köyünde yaşayan Ünal Durmuş adlı vatandaşın evinin yakınlarında yer alan garaj, samanlık, otluk ve atölye olarak kullandığı kapalı alanda nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Ardahan Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanı sıra Hanak ve Göle İtfaiyesinden birer araç, Ardahan Orman İşletme Müdürlüğünden bir araç ve ayrıca İl Özel İdareden dört araç sevk edildi. Büyük korku ve endişe yaratan alevleri söndürmek için saatlerce ter döken ekipler, yangını kontrol altına almayı başardı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü yangın ile alakalı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI