MAGAZİN HABERLERİ

Ardahan Haberi: İrem Derici, SMA hastası İrem Nur'a umut oldu
Şarkıcı İrem Derici, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen konserde sahne aldı. Ünlü popçu, Turgutlu Belediyesi tarafından organize edilen 45 bin kişiden fazla vatandaşın katılımıyla gerçekleşen konserde, Turgutlulu..
Ardahan Haberi: Leonardo DiCaprio ile 22 yaş küçük aşkı Camila Morrone ayrıldı!
'The Revenant', 'The Wolf of Wall Street' ve 'Titanic' gibi yapımlarla dünya çapında tanınan Leonardo DiCaprio (47) ile beş yıldır aşk yaşadığı model ve oyuncu Camila Morrone (25), ilişkilerini noktalama kararı aldı. DiCaprio'ya yakın kaynaklar ikilinin k..
Ardahan Haberi: Bülent Ersoy'a dört milyon TL'lik altın kemer!
Usta sanatçı Bülent Ersoy, Gaziantep'te güzellik merkezi açılışına katıldı. İlgi odağı olan Diva'ya, Gaziantepli ustalar tarafından üç ayda hazırlanan altın kemer hediye edildi. Üzerinde 43 yakut yeşil taşın olduğu kemerin fiyatı ise duyanları şaşırttı...
Ardahan Haberi: Ece Sükan mayoyla yürüyüşe çıktı
Ece Sükan, bir süredir tatilde.... Tatilden sık sık mayolu ve bikinili karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Sükan, sporunu da aksatmıyor. Mayosunun altına spor ayakkabısını çeken Sükan, yürüyüşten karelerini takipçileri ile paylaştı...
Ardahan Haberi: Sevda Dalgıç ile Dilge Emir Güvenç'in görkemli düğünü
2007-2012 yılları arasında çok konuşulan 'Arka Sıradakiler’ dizisinde hayat verdiği ‘Özge’ karakteriyle ünlenen Sevda Dalgıç, önceki akşam iş insanı Dilge Emir Güvenç ile Baltalimanı'nda bir mekanda dünaevine girdi. Düğüne yaklaşık 200 kişi katıldı. Çift,..
Ardahan Haberi: Yılın düğünü gerçekleşti! Oğuzhan'dan Demet'e dudak uçuklatan hediye
26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti..
Ardahan Haberi: Hadise konserinde 25 bin kişilik dev koro
Balıkesir Burhaniye Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene 32'ncisi yapılan Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat ve Festivali'nin kapanışını Hadise gerçekleştirdi.
Ardahan Haberi: Hande Yener kırmızı bikinisiyle teknede poz verdi
Sahne performanslarıyla ve kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen Hande Yener tekne tatilinden kırmızı bikinisiyle güneşlenirken videosunu paylaştı. 49 yaşındaki ünlü şarkıcının fit hali, sosyal medyada gündem oldu.
Ardahan Haberi: Irina Shayk, eski nişanlısı Bradley Cooper ile tatile çıktı
Dört yıllık ilişkileri üç sene önce sona eren ve Lea De Seine adından bir kızları olan Bradley Cooper-lrina Shayk çifti, birlikte tatile çıktı. Ünlü modelin kalp şekli üzerindeki kumlara uzanarak verdiği poz "yeniden aşk" iddialarını alevlendirdi. Shayk i..
Ardahan Haberi: Yeni sezona başladı! Müge Anlı'dan alyanslı ilk program
Uzun yıllardır ATV'de ekranlara gelen 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'i sunan Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini açıklamış, programın sezon finali yapmasıyla birlikte de bir süredir birlikte olduğu Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. 29 Ağustos ..
Ünlü isimler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler
Ünlüler dünyasının tanınmış isimleri, sıcak havaları fırsat bilerek tatile çıktı. Kıvılcım Ural, Kaan Tangöze ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı İlayda ile Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Ebru Polat ise köpekleriyle birlik..
Harika Avcı hakkında şoke eden iddia! 'Tedavi olmuyor'
Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeniyle magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabıyna anılan ses sanatçısı Onur Akay, bir dönemin ünlü assolistleri arasında yer alan, 1978-1998 yılları arasında oyuncu kimliğiyle de ön planda olan Harika Avcı (62) ..
Azra Akın ailesiyle Bodrum tatilinde
Bir süredir setlerden uzak olan 2002 Türkiye ve Kâinat Güzeli Azra Akın, 2017 yılında nikâh masasına oturduğu Atakan Koru ve 2018'de kucaklarına aldıkları oğulları Demir ile Bodrum'da tatil yapıyor. Ortakent'teki bir otelin plajında görüntülenen 40 yaşınd..
Ardahan Haberi:İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Hastaneden  görüntü
Bodrum Yalıkavak'ta konser vermek için yola çıkan usta sanatçı İbrahim Tatlıses (70), trafik kazası geçirdi. Tatlıses, sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Kazaya ilişkin detaylar da ortaya çıkarken Cumhurbaşkanı E..
Ardahan Haberi: İbrahim Tatlıses kaza anını anlattı! İdo araçları durdurup yardım istemiş!
Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, geçirdiği kazadan 12 saat sonra tekerlekli sandalye ile sahneye çıkıp konser verdi. Ayağındaki kırık nedeniyle Günay Restoran'daki konserinde oturarak parçala..
Ardahan Haberi:  60 kilo veren Yeşim Ceren Bozoğlu bikinili pozuyla dikkat çekti
Mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolarla adeta bambaşka birine dönüşen Yeşim Ceren Bozoğlu, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Sağlıklı yaşam ve spor sayesinde formunu koruyan ünlü oyuncu bikinisiyle poz verdi. Bozoğlu'nun pozunu görenler "Res..
Ardahan Haberi: Ezgi Mola'dan Murat Boz'a yorum: Kalbine Mustafa'yı mı etiketledin?
Geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de görüntülenen ve ayaküstü gazetecilerle konuşarak gelecek projelerinden bahseden Boz, oyunculuk yapmayı sevdiğini ve devam edeceğini açıklamıştı. Şimdilerde Çeşme'deki tatiline devam eden ünlü isim; yeni pozuna Ezgi Mola ve s..
Pelin Karahan plajda görüntülendiğini fark edince gerildi!
Uzun süredir bir projede yer almayan ve kabuğuna çekilen oyuncu Pelin Karahan önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta bir beach'te görüntülendi. Sosyal medyasında bikinili fotoğraflarını paylaşan oyuncu bu kez kendisini bikinili görüntülemek isteyen muhabirleri gö..
Ardahan Haberi: Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisiyle görüntülendi!
Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nın adı, geçtiğimiz ay kendisi gibi olan Nesrin Cavadzade ile anılmıştı. Aşk iddialarını yalanlayan Kaygılaroğlu, önceki gün yeni sevgilisiyle tatilde kameralara yansıdı. Görüntülenmemek için odalarından çıkmadığı öğrenilen ç..
Ardahan Haberi: Ajda Pekkan'ın 23 senelik anne özlemi
Ajda Pekkan, 23 yıl önce vefat eden annesi Nevin Pekkan'ı ölüm yıl dönümünde andı. Sosyal medya hesabından annesinin fotoğrafını paylaşan 'Süperstar' lakaplı şarkıcı, özlemini; "Seni her daim sevgi, saygı ve minnet ile anıyorum. Ebedi hayatında huzur için..
Ardahan Haberi: Ayla Çelik ten Ardahan da Muhteşem Konser
Türk müziğinin başarılı seslerinden Ayla Çelik, geçtiğimiz akşam memleketi Ardahan’da yirmi bin kişinin eşlik ettiği muhteşem festivalde unutulmaz dakikalara imza attı
Demet Şener takipçilerine cevap verdi! 'Naiflik her yazılanı kabul etmek değildir'
İş insanı sevgilisi Tolga Arman ile dolu dizgin aşk yaşamaya devam eden tescilli güzel Demet Şener, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yeni bir pozunu yayınladı. Fotoğrafına adeta beğeni ve yorum yağan ünlü isim, iki takipçisine verdiği cevap..
Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli: Mal kaçırma yok
Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de sahibi olduğu restoranda 27 Ocak akşamı uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Erken, hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisini ..
Ece Seçkin sahnede neye uğradığını şaşırdı: Kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı!
Geçtiğimiz yıl pilot Çağrı Terlemez ile hayatını birleştiren Ece Seçkin, şimdilerde mutlu bir evlilik sürdürüyor. Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte konserden konsere koşan Seçkin, dün akşam Bursa’da sahne aldı. Sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gel..
Müge Anlı'nın babası hayatını kaybetti!
Yıllardır ATV ekranlarında 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'i sunan Müge Anlı, geçtiğimiz ay 2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu ile dünyaevine girmişti. Şimdilerde mutlu günler geçiren Anlı, aldığı acı haberle sarsıldı. Ünlü..
Ecem Uzun dünyaevine girdi
‘Aliye’, ‘Geniş Zamanlar’, ‘Pulsar’, ‘Gönül Salıncağı’, ‘Ah Kalbim’, ‘Küçük Sırlar', 'Jet Sosyete' gibi dizilerle ekranlara gelen Ecem Uzun, Deniz Şeremetli ile Spicy Orman Evi’nde dünya evine girdi.
Burcu Özberk koronavirüse yakalandı!
Daha önce 'Güneşin Kızları', 'Afili Aşk', 'Aslan Ailem' gibi dizilerde rol alan Burcu Özberk, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu.
Bir Yıldız Doğuyor Hilal Altın
Bir döneme şarkıları ile damga vuran Arabeskin Taçsız Kralı Merhum Hüseyin Altının Kızı Hilal Altın ile bilinmeyenlerini konuştuk.
Ege bu sene Sevgililer Günü'nü 11 Şubat'ta kutlayacak
Sevilen şarkıcı Ege, bu sene Sevgililer Gününü 11 Şubatta 216 İstanbul isimli mekanda vereceği özel konser ile kutlamaya hazırlanıyor
Seda Sayan zirveyi kaptı
Sahne ve televizyon dünyasının tartışılmaz en iyi ismi Seda Sayan 2 yıl aradan sonra Türkiye’nin en iyi prodüktör ve aranjörlerinden Alper Atakan’ın ‘Aranjör’ adını verdiği albümü için sözü ve müziğinde Sezen Aksu imzası olan ‘Gel Günaha Girelim’ şarkısı ..
Banu Parlak'ın güzellik merkezi kurşunlama davasında Polat çiftinin tutukluluklarına karar verildi
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına il..
Mahkemede Banu Parlak'la yüzleşen Dilan Polat, hakimin kararını duyunca sinir krizi geçirdi
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanması dava..
Kayıp Taylandlı model Kaikan Kaennakam'ın cansız bedeni bulundu
Bir yıldır kayıp olan Taylandlı model Kaikan Kaennakam'ın cesedi Bahreyn'de..
Kiracısıyla başı derde giren Demet Akalın isyan etti: 5 bin TL veriyor, zam yapmayacakmış
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, evinde 5 bin TL kiraya oturan kiracısıyla yaşadı..
Koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı
Koltuk değneklerini attı, sahneye çıktı
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI