26-08-2022 02:48:48

Ardahan Haberi:İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Hastaneden görüntü

Bodrum Yalıkavak'ta konser vermek için yola çıkan usta sanatçı İbrahim Tatlıses (70), trafik kazası geçirdi. Tatlıses, sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Kazaya ilişkin detaylar da ortaya çıkarken Cumhurbaşkanı Erdoğan kaza geçiren Tatlıses'i telefonla aradı.
Ardahan Haberi:İbrahim Tatlıses, Bodrum'da trafik kazası geçirdi! Hastaneden  görüntü
Bodrum Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu araç içerisinde mahsur kalan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, ekiplerin yoğun mücadelesi sonucu araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

TATLISES'İ YANGINDAN VATANDAŞLAR KURTARDI

Kazadan sonra çarpışan kamyon ile İbrahim Tatlıses’in aracında yangın meydana geldi. Kısa sürede parlayan alevlere bu sırada yoldan geçmekte olan vatandaşlar yangın tüpleri ile müdahale ederek söndürdü. Bu sırada aracı içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses de vatandaşların müdahalesi ile alevlerden kurtuldu.

ERDOĞAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, trafik kazası geçiren İbrahim Tatlıses’i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti ve diğer yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

TATLISES'İN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kurtarma ekipleri tarafından İbrahim Tatlıses ile birlikte araç içerisinden çıkarılan biri kadın 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Ayağından yaralandığı öğrenilen Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kadın yaralının durumun ise ağır olduğu belirtildi.

TATLISES'İN MİNİBÜSÜNDE BULUNAN İSİMLER BELİRLENDİ

İbrahim Tatlıses'in geçirdiği trafik kazasında minibüste bulunan kişilerin isimleri belirlendi. Minibüste, İbrahim Tatlıses'in yanı sıra polis memuru Alper Arıcıoğlu, Metin Cantimur, Uğur Yılmaz, Mevlüt Aykı, Berka Gül'ün bulunduğu öğrenildi. Kamyonetin sürücü Gültekin Gülsoy ise kazadan sonra ifadesi alınmak üzere Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

TATLISES TABURCU EDİLDİ

Ayak tarak kemiklerinde kırıklar olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Tatlıses’in yanında bulunan ve koruma polisi olduklarını iddia eden kişilerce basın mensuplarının görüntü almalarına izin verilmedi. Tatlıses, ambulansla önceden planlandığı üzere bu gece Yalıkavak'ta sahne alacağı restorana gitmek üzere hareket etti.

 

KAZA BÖLGESİNE ÇARŞAF GERİLDİ

Bu arada kazadan sonra bölgeye gelen kalabalık bir grup gazetecilerin görüntü ve fotoğraf almaması için kaza mahallinin çevresini çarşaf gerdi. Grup, yaralılar hastaneye kaldırılırken de Acil Servis girişi önünde basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için sedye ile ambulans önüne çarşaf gerdikten sonra yaralıları taşıttı.

Elif Ada Tatlıses paylaştı'Canım babam elleriyle besler'Haberi Görüntüle

 

"BENİ VİNÇLE ÇIKARIN"

Araç içerisinde mahsur kalan İbrahim Tatlıses’in kaza sırasında bilincinin açık ve konuşabildiği öğrenilirken, Tatlıses’in “Beni araçla birlikte vinçle buradan çıkarın, daha sonra düzgün bir alanda beni çıkarırsınız” dediği kaydedildi. 

OĞULLARI OLAY YERİNDE

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in oğulları Ahmet ve İdo Tatlıses'in olay yerine gittiği öğrenildi.

TATLISES'İN KAZA SONRASI İLK GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde İbrahim Tatlıses'in geçirdiği trafik kazasının ardından ilk görüntüleri paylaşıldı. Tedavi gördüğü hastanede hasta yatağında Tatlıses'in 'Ağrı Dağı'ın eteğinde' türküsünü söylediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Tatlıses'in menajeri Polat Yağcı sosyal medya hesabından Tatlıses'in türkü söylediği o anların videosunu, 'Allah'a Çok şükür' mesajıyla paylaştı.

İbrahim Tatlıses de kendi sosyal medya hesabından sevenlerine seslendi. Tatlıses hikayesinde, "Arayan soran herkesten Allah razı olsun. Akşam restoranda görüşmek üzere. Sizleri seviyorum" dedi.

"ALLAH BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

Sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasının ardından hastaneye kaldırılan sanatçı İbrahim Tatlıses, ünlülerin ziyaretçi akınına uğruyor. Hastanede ziyaret ettiği İbrahim Tatlıses’i çok iyi görünce “Sen bitti demeden bitmez” diye hitap eden Ebru Yaşar’ın konuşmasına karşılık veren Tatlıses, “Ben değil, Allah bitti demeyince bitmez” diye karşılık verdi.

ESKİ EŞİNDEN AÇIKLAMA: ÖMRÜMDEN ÖMÜR GİTTİ

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama eski eşi Ayşegül Yıldız’dan geldi. '2. Sayfa’ya konuşan Yıldız, "İbrahim Bey’le az önce telefonla konuştum, çok şükür iyi. Araçta sıkıştığı yerden çıkartma çalışmaları sürüyormuş. Kızım Elif Ada’yı Bodrum’da teyzesini bırakıp, İstanbul’a dönmüştüm. Kaza haberini duyunca ömrümden ömür gitti. Çok şükür kızım da arabada değilmiş" dedi.

Ahmet Tatlıses vasi davası açmıştı!Mahkemenin İbrahim Tatlıses kararıHaberi Görüntüle

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Kapuz Caddesi'nden saat 10.50'de Ortakent yönüne giden Gültekin Gülsoy'un kullandığı 48 BZ 087 plakalı kamyonun, bölünmüş yola 60 metre kala yağmurun kayganlaştırdığı yolda kontrolden çıkıp, savrulduktan sonra karşı şeride geçerek Uğur Yılmaz yönetimindeki 35 GH 063 plakalı ve İbrahim Tatlıses'in de bulunduğu minibüsle çarpıştığı öğrenildi. Çarpışmanın şiddetiyle Yılmaz'ın kullandığı minibüsün, arkadan gelen Mehmet Ali Timurhan'ın kullandığı 48 BD 731 plakalı otomobilin ön kısmına çarptığı, kamyon ve minibüsün uçuruma düştüğü belirtildi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu ile ilgili olarak hastaneden yazılı açıklamada bulunuldu.

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumu ile ilgili olarak hastaneden yapılan açıklamada, “Muğla’nın Bodrum ilçesinde içinde bulunduğu aracın kamyonla çarpışarak şarampole devrilmesi sonucu yaralanan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kaza sonra Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Hastane başhekimi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Nadir Şener, ünlü sanatçının kaza sonrası durumuna ilişkin şu bilgileri verdi: ‘İbrahim Tatlıses’in genel durumu iyi. Hastanemize getirildiğinde de bilinci açıktı. Genel tetkikler hızlıca yapıldı. Kafa, göğüs kafesi ve batın travması bulunmuyor. Sadece ayak tarak kemiklerinde kırıklar var. Kırıklar için şu anda cerrahi düşünülmüyor. Beyin cerrahisi, genel cerrahi, dahiliye, kardiyoloji ve ortopedi uzmanlarınca muayene edilen hastamızın tedavisi devam etmektedir” denildi.

DEMET AKALIN, HASTANEYE GELDİ

Öte yandan Demet Akalın ve hayat arkadaşı Okan Kurt, kazada yaralanan İbrahim Tatlıses'i tedavi gördüğü Bodrum'daki özel hastanede ziyaret etti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI