26-08-2022 02:48:59

Ünlü isimler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler

Ünlüler dünyasının tanınmış isimleri, sıcak havaları fırsat bilerek tatile çıktı. Kıvılcım Ural, Kaan Tangöze ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı İlayda ile Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Ebru Polat ise köpekleriyle birlikte rotasını Çeşme'ye çevirdi.
Ünlü isimler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den renkli kareler

2022'nin yaz günlerdinde soluğu tatilde alan ünlü isimler, deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak için Bodrum ve Çeşme'den vazgeçmiyor. Kıvılcım Ural, tatil için kızıyla Bordum'a gitmeyi tercih ederken; Ebru Polat ise Çeşme'de yorgunluk attı. O anlar ise basın mensuplarının objektiflerine takıldı.

KIZIYLA EĞLENCELİ ANLAR YAŞADI

'Duman' grubunun 48 yaşındaki solisti Kaan Tangöze ile 2018 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren müzisyen Kıvılcım Ural, 2019'da dünyaya gelen kızları İlayda ile Yalıkavak'ta yer alan bir otelin plajında kameralara yansıdı.

İki ay önce çıkardığı 'Ben Vazgeçmezsem' single ile dijital platformlarda en çok dinlenilenler arasına giren Ural, yoğun geçen konser takviminden fırsat bularak kızı ile tatilin keyfini çıkardı. İlayda ile birlikte eğlenceli anlar geçiren 30 yaşındaki ünlü isim, fit haliyle görenlerin beğenisini topladı.

"FİYATLAR AŞIRI PAHALI"

Geçtiğimiz ay Bebek'te yer alan bir mekandan çıkarken görüntülenen Ural, tatil yerine iş arası küçük kaçamaklar yaptıklarını söylemişti. Şarkıcı, “Fiyatlar aşırı pahalı. Biz de konser aralarında veya turne zamanı gittiğimiz yerlerde tatil yapıyoruz” diye konuşmuştu.

Araçlarında yüksek sesle müzik dinledilerKıvılcım Ural-Kaan Tangöze çiftinin panik anları!Haberi Görüntüle

"GÜZEL TESADÜFLERİ SEVERİZ"

Kıvılcım Ural, isminin nasıl konulduğu hakkında da ilk kez bilgi vererek, o hikayeyi şöyle anlatmıştı:

Rahmetli babam da müzisyendi. Aysel Gürel ile bir gün otururken, Gürel ‘Her Şeyi Yak’ şarkısından yola çıkarak babama, 'Kızının adını şarkıda da geçen ‘Kıvılcım’ koy' demiş. Babam da bana bu ismi koydu. Tesadüfleri çok severim, ki bunlardan biri de Kaan’ın da yıllar sonra bu şarkıyı seslendirmiş olması. Birbirimizden habersiz olarak Duman grubu bu şarkıyı seslendirdi ve bu şarkı sayesinde popüler oldu. Ben de Kaan ile tanıştıktan sonra ismimin nasıl konulduğunu anlattım ve çok şaşırdı. Mutlu olduğunu söyledi. Bu yüzden biz böyle güzel tesadüfleri severiz.

KÖPEKLERİ RAHAT ETSİN DİYE EV KİRALADI

Öte yandan 39 yaşındaki şarkıcı Ebru Polat ise, bu yaz rotasını Çeşme'ye çevirdi. Bodrum’da ve Ürkmez’de evleri bulunan, yakın zamanda Çeşme’den de ev alacağını söyleyen Polat, köpekleri Arthur ve Aris’in rahat etmesi için Alaçatı’da üç katlı ev kiraladı.

Önceki gün köpeğini gezdirirken objektiflere takılan Polat, kendisini çeken gazetecilerle ayak üstü sohbet etti. Kurt köpeği Arthur’u dolaştırmaya çıkaran şarkıcı, yakın koruma için eğitilen dostunu zapt etmekte epey zorlandı. Yolda yürürken kontrolü sağlamaya çalışan ünlü isim, köpeğinin gücüyle baş etmeye çalışırken yorgun düştü.

"KEYİFLİYİZ"

Ebru Polat, geçtiğimiz kış Ataşehir'de yeni açtığı güzellik merkezinde görüntülenmişti. Basın mensuplarıyla konuşan şarkıcı, güzellik merkezinden bahsederek, "Her ay bir yerlerde yeni şubeler açmaya başladık, güzellik salonlarımız her yerde var keyifliyiz" demişti.

Polat, "Yeni mekanınız hakkında neler söylemek istersiniz?" sorusuna, "Bayilik verdiğimiz iş ortaklarımızla birlikte herkesi zayıflatacağız, sıkılaştıracağız, popoları taş gibi yapacağız" yanıtını vermişti.

Asıl mesleği avukatlık olan ve uzun süredir mesleğini yapmayan Ebru Polat, bir yıl içinde hukuka tekrar döneceğini ve avukatlık mesleğini yapmaya başlayacağını da açıklamıştı.

'Nispet için değil, mutlu olduğum için paylaştım'Altı milyon TL'lik aracı gündem olan Ebru Polat şimdi bin pişman
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI