"Ilıcalı/dernekler-/burclar/sondakika-haber" İLE İLGİLİ HABERLER

Damal Dernekler Federasyonu organize ettiği 2. Geleneksel Damal Şöleni renkli geçti
Ardahan’a bağlı Damal Dernekler Federasyonu tarafından organizasyonu yapılan 2. Geleneksel Damal Şöleni renkli geçti.
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım dan  Teşekkür
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, 8 yıldır aralıksız olarak bölgenin tanıtımına önemli katkı sunuyor
ARDAFED yeni Başkanı Engin Demirkuş oldu.
İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDAFED) 5. Olağan Kongresi, 28 Nisan Pazar günü Çekmeköy Belediyesi Hamidiye Kültür Merkezinde gerçekleşti. Kongrede Başkan adayları Engin Demirkuş 106 oy diğer aday Şemsettin Şenel 83 oy aldı. ARDAFED yeni Başkanı Engin Demirkuş oldu.
ARDA-FED'de Başkanlık için üç adayın ismi belirlendi.
Ardahan Dernekler Federasyonu (ARDA-FED), 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek olan 5. Olağan Genel Kurulu öncesi önemli bir adım attı.
Acun Ilıcalı Instagram'dan paylaştı! Kızlarıyla tatilde
'Survivor' ve 'MasterChef Türkiye' yarışmalarının yapımcısı, televizyon kanalı ve futbol kulübü sahibi Acun Ilıcalı, kızlarıyla birlikte kış tatiline gitti. Birlikte çekilen bir karelerini Instagram sayfasından yayınlayan Ilıcalı'ya, takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
Ataşehir'deki sır olay çözüldü! Bulunan ceset televizyon sunucusu çıktı
Ataşehir'de hastane otoparkında otomobil içinde bulunan cesedin televizyon programlarında sunuculuk yapan Işıl Deniz Palabıyıklar (41)'a ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
İzmir'de, Kars, Ardahan, Iğdır günleri yoğun ilgi gördü
Ege Bölgesi Kars, Ardahan, Iğdır Dernekler Federasyonu, İzmir’de düzenlediği tanıtım günleriyle; Kars, Ardahan ve Iğdır kültürlerini İzmir’de tanıttı. Yoğun ilgi gören tanıtım günlerine katılan vatandaşlar, yöresel lezzetleri de tatma fırsatı yakaladı
İletişim'den İsrail’e 'tedbir' çağrısı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İsrailli yetkililere, sivil kayıpları görmezden gelmeyi bırakma ve haber emekçilerini korumak için güçlü tedbirler alma çağrısında bulundu.
Göle Dernekler Federasyonu Ankara'da Saffet Kaya yı Ziyaret etti
Göle Dernekler Federasyonu Ankara da Ardahan 21.23.Dönem Milletvekili Saffet Kaya yı ziyaret etti. Bu ziyarette dernek yönetimi olarak Kayanın ilgisinden ve Ardahanla ilgili duyarlılığından memnun kalan dernek yönetimi Kaya ya teşekkür etti.
Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri'nde Filistin'e Destek Mesajı
Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu, bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri ile güneşin ilk doğduğu toprakları başkent Ankara'ya taşıdı
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI