13-12-2023 20:23:41

Hanak taki Hamam in Tabelası var kendisi yok

Ardahan'ın Hanak ilçesinde insanlar hamam tabelasına aldanıp içeri girdiklerinde atıl durumdaki kaderine terk edilmiş binayı gördüklerinde şok oluyorlar. Vatandaşlar, "Tabelası var, kendisi yok“ dediler
Hanak taki Hamam in Tabelası var kendisi yok

Ardahan'ın Hanak ilçesinde adeta hayat durmuş durumda. Sanki ortada hamam varmış gibi Hanak atıl durumda ki hamam binasına "Hamam" tabelası konması tepkilere neden oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Serhat Polat, "İlçemiz bu kadar bakımsız olmayı hazmetmiyor. 10 yıldır CHP belediyesi iktidarda. Hanak 10 yıl geriye gitti. Bir hamamı bile açmayı beceremediler. Tabelası olup yıllardır bir türlü faaliyete geçmeyen atıl durumda, çürümeye bırakılan Hanak Belediye hamamının durumunu Kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Bizi dışardan gelen misafirlere rezil ettiler. Yeter artık. Belediyenin yıllardır uzak durduğu Avcılar ve Ortakent Mahallemizde kilit parke alımı ve yapımı işini Milletvekilimiz Sayın Kaan Koç ve İl Başkanımız Sayın Ersin Yılmaz'ın destekleriyle halkımız mağdur olmasın diye ilçe başkanlığı olarak yaptırdık" dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI