27-03-2024 11:03:40

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu seçim çalışmalarını Hanak ta sürdürdü

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Elini sıktığımız herkesin gözündeki mutluluğu gördükçe umudumuz daha da çok artıyor
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu seçim çalışmalarını Hanak ta sürdürdü

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Hanak Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ayhan Büyükkaya, İl Başkanı Yalçın Taştan ve İlçe Başkanı Katip Ayık, Kadın ve Gençlik örgütleriyle bir araya gelerek, ilçede gerçekleştirilen yeni hizmetlerin ve yatırımların önemine vurgu yaptılar. Vatandaşlarla bir araya gelen heyet, özellikle Taziye Evi'nin hizmete açılmasıyla ilgili sevinçlerini paylaştı. 

Milletvekili İncesu, yaptığı konuşmada, "Hanak Belediyemizle birlikte çok kısa bir süre önce temelini attığımız Taziye Evi'nin vatandaşlarımıza hizmete açıldığına şahit oldum. Bu ve benzeri nice yatırımlar ve hizmetleri ilçemize kazandıran; yeni hizmetleri de yolda olan Ayhan Başkan’ımıza Hanak’ın da güveni tam. Elini sıktığımız herkesin gözündeki mutluluğu gördükçe umudumuz daha da çok artıyor" şeklinde konuştu.

Yeni açılan Taziye Evi'nin yanı sıra ilçede gerçekleştirilen diğer hizmet ve yatırımlar da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Heyet, Hanak halkının desteğiyle ilçeye daha fazla hizmet getirme kararlılığını ifade etti. Bu buluşma, ilçede gerçekleştirilen hizmetlerin vatandaşlar üzerindeki olumlu etkilerini bir kez daha gözler önüne serdi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI