GÜNDEM HABERLERİ

Bakan Işıkhan'dan 'asgari' açıklama
Bakan Işıkhan'dan 'asgari' açıklama
TGC Başkanı Olcayto istifa etti
TGC Başkanı Olcayto istifa etti
Milli Eğitim'den öğretmenlerin gözüyle 100. yıl sempozyumu
Milli Eğitim'den öğretmenlerin gözüyle 100. yıl sempozyumu
Bakan Tekin'den Gaziantep temasları
Bakan Tekin'den Gaziantep temasları
Hudut Kartalları geçit vermiyor!
Hudut Kartalları geçit vermiyor!
Öğretmenlerin atama sonuçları açıklandı
Öğretmenlerin atama sonuçları açıklandı
501 hakim ve savcının yeri değişti!
501 hakim ve savcının yeri değişti!
Antalya'da düzenlenen Kafes-24 operasyonunda
Antalya'da düzenlenen Kafes-24 operasyonunda "Çukur Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda operasyona ilişkin bilgiler paylaşarak, "MASAK raporları doğrultusunda Çuk..
Irak'ın kuzeyindeki saldırıda şehit olan 6 asker için Hakkari'de tören düzenlendi
Irak'ın kuzeyinde Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK terör örgütünün saldırısında şehit olan 6 askerimiz için Hakkari'de tören düzenlendi. Törene Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve komuta kademesi katıldı. Töre..
Kırıkkale'de
Kırıkkale'de, halk arasında "ormanın hayaleti" olarak bilinen koruma altındaki vaşak, fotokapan tarafından görüntülendi.
HSK kararnamesi ile 510 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi
Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) adli ve idari yargıdaki atama kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, 510 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 73 yaşındaki Okuyan, geçtiğimiz günlerde geçirdiği iç kanama sonrasında yoğun bakıma alınmıştı.
Yurtta bugün hava durumu nasıl olacak?
Yurtta bugün hava durumu nasıl olacak?
Onlarca çocuk başka bir çocuğu sopalarla dövdü! O anlar kamerada
İstanbul'da onlarca çocuğun başka bir çocuğu tekme, tokat ve sopayla dövdüğü anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Vatandaşların film seyreder gibi kavgayı izlemesi dikkatlerden kaçmadı.
Hollanda'dan gelen gurbetçi, trafikte terör estirdi
İstanbul'da Hollanda plakalı bir aracın sürücüsü, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı başka bir sürücünün önünü kesip aracını yumrukladı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.
İstanbul'da eğlence mekanlarındaki turistlere fazla hesap çıkaran ve karşı gelen müşterileri darbederek yağmalayan çeteye yönelik operasyonda 93 şüpheli yakalanmıştı. Çete üyelerinin, kendilerine karşı gelen turistleri sopalarla darbettikleri anlarının gö..
Müge Anlı'nın canlı yayında arkadaşını öldürdüğünü itiraf etti! Acılı kardeş sinir krizi geçirdi
Günlerdir Müge Anlı'nın programında aranan ve dün cansız bedeni bulunan Mustafa Hakkulu'nun yakın arkadaşı İsa Dumlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden Dumlu, "Karıma laf söyledi ben de öldürüp köprüden attım" dedi. Ha..
MİT, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlularından Erdinç Bolcal'ı etkisiz hale getirdi
MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Erdinç Bolcal'ı Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de nokta operasyonla etkisiz hale getirdi. Bolcal, PKK tarafından ülkemize ve güvenlik güçlerimize yönelik düzenlenen eylemlerde yer alacak teröristlere id..
Şehit cenazesinde protesto edilen Özgür Özel: Ailesi benden özür dilemek istedi
Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın Manisa'daki cenazesinde protesto edilen Özgür Özel, şehit ailesinin konu ile ilgili kendisinden özür dilemek istediğini ancak bunu kabul etmediklerini aktardı.
Jeofizik ekibi üstüne basa basa uyarıyor: Erzincan, Tokat ve Sivas çevresindeki faylarda gerilim arttı
Muş'taki deprem tehlikesine yönelik incelemelerde bulunmak üzere bir araya gelen jeofizik ekibi, yaptıkları çalışmalarla Kuzey Anadolu fayı üzerinde bulunan Erzincan, Tokat ve Sivas çevresindeki faylarda gerilimin arttığını belirledi. Bilim insanları, öze..
Yeşim Salkım, şehitlerimizle ilgili yaptığı paylaşımı eleştiren takipçisine küfretti
Yeşim Salkım, 12 askerimizin şehit olmasının ardından "Evlatlar kurban ediliyor, ülkenin sınırı böyle mi korunur" diyerek tepki gösterdi. Salkım, sözlerine "Zengin kodamanın karısı olup boğaz manzaralı yalıda mı sınırlarımız korunur?" diyen takipçisine si..
Ağrı'da uçuruma yuvarlanan kepçedeki ölü sayısı 4'e yükseldi
Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolu açma çalışmasına katılan iş makinesi uçuruma yuvarlandı. Feci kazada kayıp olan şahısların da cansız bedenlerinin bulunmasıyla ölü sayısı 4'e yükseldi.
Sokak röportajı sırasında
İstanbul Bakırköy'de bir sokak röportajı sırasında "Bu devlet teröristtir" diyen şüpheli dahil 4 kişi gözaltına alındı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Halkımızın arasına nifak tohumları ekmeye çalışan, terörü öven, milli..
Adana'da hastanenin arşiv bölümünde yangın çıktı! 2 kız çocuğu gözaltına alındı
Adana Valiliği, eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nin arşiv bölümünde çıkan yangın ile ilgili 12 ve 15 yaşlarında 2 kız çocuğunun gözaltına alındığını açıkladı.
Panik anları kamerada! Türk SİHA'ları, terör destekçilerinin açıklama yaptığı alanın yakınını vurdu
Türkiye'nin operasyonlarını kınamak üzere toplanan terör örgütü destekçileri, Türk SİHA'larının basın toplantısı düzenledikleri alanının yakınlarını vurması ile büyük panik yaşadı. O ana ilişkin görüntüler kısa süre içerisinde büyük yankı uyandırdı...
Tartıştığı karısını, 4 çocuğunun gözü önünde öldürdü
Ankara'da karısıyla tartışan Mikail B. 4 çocuğunun gözü önünde eşini silahla öldürdü. Polis ekipleri şüpheliyi gözaltına aldı.
Yurt dışından getirilen telefon ve araçların Türkiye'de kullanım süresi uzatılıyor
AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, yurt dışından getirilen mobil cihazların Türkiye'de kaydedilmeden kullanılma süresinin 120'den 180 güne çıkarılacağını ve geçici ithalat kapsamında Türkiye'ye getirilen araçların ül..
Tapu yüzünden tartıştığı ablasını öldürüp intihar etti
Mersin'de bir kişi, tapu meselesi yüzünden tartıştığı ablasını tabanca ile vurarak öldürüp intihar etti. İki kardeş de olay yerinde yaşamını yitirdi.
Atatürk'e hakaretten tutuklanıp serbest bırakılan dönerci yine maske takmadı
Erzurum'da sosyal medyadaki canlı yayında Atatürk ve silah arkadaşlarına hakaret edip tutuklanan Üçler Döner'in sahibi Mustafa Atmaca verem hastası olduğu ortaya çıkınca serbest kalmıştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla geri dönen Atmaca'nın s..
Birçok il ve ilçede eğitime kar engeli
Yurt genelinde etkisini sürdüren kar yağışı ve soğuk hava, eğitimde aksamalara yol açtı. Kar yağışı nedeniyle Ağrı, Ardahan, Kars, Erzincan, Bingöl Karlıova, Kastamonu, Bayburt, Karabük, Artvin, Van'ın 4 ilçesi ile Erzurum'un 10 ilçesi ve Giresun'un 4 ilç..
Demir çubuklarla saldırıya uğrayan öğretim üyesinin beyin ölümü gerçekleşti
İzmir'de geçtiğimiz günlerde Öğretim Üyesi Dr. Salih Zafer Dicle, bir kafede iki grup arasındaki kavgada demir çubuklarla saldırıya uğradı. Başına darbe alıp beyin kanaması geçiren Dicle'nin beyin ölümü gerçekleşti. Olaya karışan 3 kişi tutuklandı...
Akdeniz'de 4,1 ve 3,7 büyüklüğünde deprem
Akdeniz'de Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında akşam 3,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntıdan 3 dakika sonra bölgede 4,1 büyüklüğünde deprem gerçekleşirken, kısa süreli panik yaşandı.
Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili, sporcu çocuklara taciz suçlamasıyla tutuklandı
Ağrı'da sporcu çocukları taciz etmekle suçlanan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili E.K. görevden el çektirilmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CHP Genel Başkanı Özel'e şehit cenazesinde tepki!
TBMM'de hazırlanan ortak bildiriye imza atmayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kuzey Irak'ta şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın Manisa'daki cenaze töreninde kalabalığın protestosuyla karşılaştı. Törene katılan vatandaşlar CHP lideri Özel'i yuha..
Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerlerimiz son yolculuklarına uğurlandı
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz memleketlerinde son yolculuklarına uğurlandı.
Ayşen ve Yılmaz Gruda'nın kızı Elvan Gruda hayatını kaybetti
Ünlü Yeşilçam oyuncuları Ayşen ve Yılmaz Gruda çiftinin kızı Elvan Gruda, 55 yaşında hayatını kaybetti.
Alman polisi, gurbetçi Türk'ü annesinin gözleri önünde acımadan öldürdü
Almanya'nın Mannheim kentinde polis, elinde bıçak olan Ertekin Özkan'ı sokak ortasında annesinin gözleri önünde silahla vurarak öldürdü. Olay anına ilişkin görüntülerde bir kişinin, "Annesi burada" diye tepki gösterdiği görüldü.
Ayhan Bora Kaplan'ın tehdit ettiği iş insanı konuştu: Arkasındaki bürokrat ve siyasilerin isimleri bende var
Ankara'da "Kaplan grubu" olarak bilinen ve geçtiğimiz aylarda tutuklanan yer altı dünyası isimlerinden Ayhan Bora Kaplan'ın tehdit ettiği iş insanı Muhammet Sağ, katıldığı bir canlı yayında önemli itiraflarda bulundu. Sağ, firmasına çöküldüğünü ifade eder..
Depremzede ailelerin kaldığı iki konteyner yanarak küle döndü
Adıyaman'da depremzede ailelerin kaldığı iki konteynerde elektrik tesisatından yangın çıktı. Alevler iki konteyneri de küle çevirdi.
Ordu'da cenazeye giden çift, trafik kazasında hayatını kaybetti
Ordu'da cenazeye gitmek için araçlarıyla yola çıkan ve bir süredir kendilerinden haber alınamayan çiftin cesetleri, ırmağa devrilen otomobilde bulundu.
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Evine davet ettiği kız öğrencisine cinsel istismarda bulunan öğretmenden pişkin savunma: Yaşını bilmiyordum
Bursa'da öğretmen S.Y., evine davet ettiği 14 yaşındaki kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı. Öğretmenin telefonunda öğrencisiyle birbirlerine gönderdikleri cinsel içerikli mesaj ve fotoğraflar bulunurken, S.Y. "Yaşının küçü..
CHP'li gençlik kolları başkanına uzun namlulu silahlarla saldırı! Şüpheliler kullandıkları aracı ve silahları ateşe verdi
Sultangazi CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Kılıç'ın da içinde bulunduğu otomobile dün uzun namlulu silahlarla saldırı yapıldı. Kılınç yaralanırken, saldırganlar kullandıkları aracı Arnavutköy'de silahlarla birlikte ateşe verdi. Polis saldırganla..
Öğrenci servisi minibüsü geri geri giderken kadını ezdi
Burdur'da öğrenci servisi şoförü, kullandığı minibüsle geri giderken çarptığı Zeynep K.'yi ezdi. Sürücü, öne doğru ilerleyince minibüsün altında kalan kadının üzerinden ikinci kez geçti. Ağır yaralanan Zeynep K. yoğun bakımda tedaviye alınırken, şoför ifa..
4 partinin ortak metnine imza atmayan CHP'den ayrı bildiri: Terörü kınamıyor lanetliyoruz
12 askerimizin şehit düşmesinin ardından TBMM'de AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi ortak bildiri imzalarken CHP ve DEM Parti ise bildiriye imza atmamıştı. Gelişme sonrası ayrı bir bildiri yayınlayan CHP'nin metninde "Terörün hedeflerine ulaşmasın..
Bakan Güler: Evlatlarımızın intikamını almak için irademiz tam, hain terör örgütü son çırpışlarını vermektedir
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 2 günde 12 askerimizin şehit olmasının ardından PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen hava harekatını yönetti. Operasyonun ardından pilotlara seslenen Güler, "Evlatlarımızın intikamını almak için irademiz tam. Artık, örgü..
Tunç: CHP ve DEM Parti'nin teröre cesaret veren bu tutumuna milletimiz gereken cevabı verecektir
Kuzey Irak'taki hain saldırıda 12 askerimizin şehit düşmesinin ardından AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi teröre karşı ortak bildiriye imza atarken, DEM Parti ile birlikte metne imza atmayan CHP ise ayrı bildiri yayımladı. Duruma tepki gösteren A..
Terör örgütüne büyük darbe! 10 ilde 58 mağara, sığınak ve depo yok edildi
Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik "Kahramanlar-35" operasyonu gerçekleştirildi. 10 ilde 58 mağara, sığ..
Atilla Taş ve eşinin polise saldırdığı anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı
Şarkıcı Atilla Taş'ın, bir eğlence mekanından eşi ile dışarı çıkarıldıktan sonra işletmecilerle kavga ettikleri ve polise saldırdıkları ana ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Milli Savunma Bakanı, Irak sınırında! Yaşar Güler'e TSK Komuta Kademesi de eşlik ediyor
Gece boyunca Hava Kuvvetleri Harekât Merkezinden operasyonları yöneten Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, sabahın ilk ışıklarıyla beraber Irak sınır hattına gitti. Bakan Yaşar Güler'in beraberinde TSK Komuta Kademesi de bulunuyor.
Hasta yakını, acilde kız kardeşinin saçına dokunan doktoru darbetti
Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesinde görevli doktor Mertcan Y., kız kardeşlerinin saçına dokunduğu gerekçesiyle 2 şahıs tarafından darbedildi. O anlar kameralara yansırken doktorla daha önce tanıştığını belirten hasta Betül Ş., "Kendisin..
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 6 askerimiz için Şırnak'ta tören yapıldı
Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 6 askerimiz için Şırnak'ta tören düzenlendi. TSK'nın komuta kademesinin de katıldığı törende şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, öz geçmişleri okundu. Törenin ardından şehit En..
12 şehidimiz ünlü isimlerin de yüreğini yaktı: Canlarımız gitti
Türkiye Kuzey Irak'tan gelen 12 şehidimizin acısıyla sarsıldı. Yüreklere kor olup düşen acı haber sonrası ünlü isimler de 12 şehidimiz için taziye mesajı yayınladı. Şahan Gökbakar duygularını "Her gün lanetlesek yetmiyor. Maalesef 40 yıldır bitmiyor bu aş..
Ekşi Sözlük'te şehitlere yönelik skandal paylaşım yapanlar hakkında soruşturma başlatıldı
Türkiye 12 şehidimize ağlarken, Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde şehitlere ve ailelerine yönelik skandal ifadeler kullanıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu paylaşımları yapanlar hakkında resen soruşturma başlattı. 1 kişi hakkında ise Anta..
TAG sürücüsüne
Antalya'da bir şahıs, TAG sürücüsü yaşlı adamı "Bir daha görürsem seni bu arabaya gömerim" sözleriyle tehdit etmiş ve o anlar kamuoyunda infial yaratmıştı. Görüntüler sonrası harekete geçen polis, korsan taksicilik yaptığını tespit ettiği şüpheliyi bulup ..
MİT'ten nokta atış! PKK'nın sözde Aynularab sorumlusu
Türkiye 12 şehidine ağlarken MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab sorumlusu "Bahoz Afrin" kod adlı teröristi Suriye'de etkisiz hale getirdi.
Gümrük muhafaza ekipleri 187 milyon liralık 15 kaçak lüks otomobile el koydu
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, kaçak yollarla Türkiye'ye getirildiği belirlenen ve toplam piyasa değeri 187 milyon lira olan yabancı plakalı 15 lüks otomobil ele geçirildi. Öte yandan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 38 şüphe..
12 şehidimizin olduğu gün şarkılı, türkülü eğlence programına devam eden TRT'ye tepkiler çığ gibi
Türkiye 12 şehidine ağlarken, TRT Müzik'te canlı müzik yayınlarının devam etmesi büyük tepkilere neden oldu. Şehit haberlerinin ardından yayının devam etmesine öfkelenen kullanıcılar TRT yönetimini istifaya çağırdı.
Şehit Taşkın yıllar önce yaptığı paylaşım kahretti: Al bayrağa sarılı tabuta bakmak mı zor, o tabutta yatmak mı?
Terör örgütü PKK'nın hain saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın, 2016 yılında yayınladığı bir mesaj ortaya çıktı. Taşkın'ın, "Hangisi daha zor, al bayrağa sarılı tabuta bakmak mı, al bayrağa sarılı tabutta yatmak mı?" ifadelerini kul..
FOX TV binası önünde toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, Kızıl Goncalar dizisini protesto etti
Mil-Diyanet Sen üyeleri, 'Kızıl Goncalar' adlı diziyi protesto etti. Zeytinburnu'ndaki FOX TV binasında toplanan Mil-Diyanet Sen üyeleri, tepkilerini içeren dövizler taşıdı.
Pençe-Kilit bölgesindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 30'a yükseldi
Son 2 günde 12 askerimiz şehit olurken, TSK, Irak ve Suriye'ye art arda iki operasyon düzenledi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit bölgesindeki saldırılar sonrası etkisiz hale getirilen terörist sayısının 30'a yükseldiğini duyurdu...
DEM Parti kongresinde teröristler için
Diyarbakır'da DEM Parti Gençlik Meclisi 1'inci Olağan Kongresi'nde, öldürülen teröristler için "şehit" denilip, saygı duruşunda bulunuldu. Skandal sonrası Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Bakan Tunç, infiale yol açan kongrede, suç ve suçluyu ..
Teröristlerin hain saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın silah arkadaşlarıyla çektiği görüntüler ortaya çıktı
Irak'ın kuzeyinde, teröristlerin hain saldırısında şehit olan 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın, silah arkadaşları ile çektiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Karaca'nın, yanındaki komutanına "Yolumuz ne yolu komutanım?" diye sorduğ..
İstiklal Caddesi'nin bir bölümü doğal gaz kaçağı nedeniyle kapatıldı
İstanbul İstiklal Caddesi'nde bulunan bir iş merkezinin girişindeki doğal gaz hattında meydana gelen kaçak, paniğe neden oldu. Polis ekipleri tedbir amaçlı caddenin bir bölümünü yaya trafiğine kapattı.
Bakan Güler: 30 terörist etkisizleştirildi!
Bakan Güler: 30 terörist etkisizleştirildi!
2024 bütçesinin 3 maddesi daha kabul edildi
2024 bütçesinin 3 maddesi daha kabul edildi
TBMM'de 4 partiden ortak bildiri
TBMM'de 4 partiden ortak bildiri
Fahrettin Altun'dan hassasiyet çağrısı!
Fahrettin Altun'dan hassasiyet çağrısı!
Bakan Güler: Hainler Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacak
Bakan Güler: Hainler Mehmetçiğin pençesinden kurtulamayacak
Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 6 askerimiz şehit oldu
Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz ise yaralandı. Dün de 6 askerimizin şehit olduğu bölgede şehit sayısı 12'ye yükseldi. Öte yandan Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde süren operas..
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde hava harekatı! 29 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri Irak ve Suriye'nin kuzeyinde PKK terör örgütüne yönelik hava harekatı düzenledi. Harekatta 29 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığı, harekatla ilgili yaptığı açıklamaya, "Şehitlerimi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geri adım atmayacağız
Irak'ın kuzeyinde 12 askerimizin şehit olması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Taziyelerini sunan Erdoğan, "Bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır. Türkiye, ne pahasına..
Yolun karşısına geçmeye çalışan genç adam feci şekilde hayatını kaybetti
Aydın'da yolun karşısına geçmeye çalışan Hüsnü Sağ, bir aracın çarpması sonucu yere savruldu. Yoldan geçen diğer araçların da üzerinden geçtiği genç adam, olay yerinde hayatını kaybetti.
İstanbul'da kanlı pusu! 1 haftadır takip ettiği iş insanına kurşun yağdırdı
İstanbul Pendik'te kimliği belirsiz kişi, 1 haftadır takip ettiği iş insanına ATM'den para çektiği sırada kurşun yağdırdı. Kurşunların hedefi olan iş insanı kanlar içerisinde yere yığılırken saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı...
Büyükçekmece'de bir apartmanın önünde el bombası bulundu
İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde temizlik görevlileri tarafından bir apartmanın önünde pimi takılı el bombası bulundu. Ekipler bombayı kimin bıraktığını araştırıyor.
Özel halk otobüsü şoförü yolcuya bıçak çekti
Kocaeli'nin Darıca ilçesinde özel halk otobüsü şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Küfürler savuran şoför, daha sonra elindeki bıçakla yolcuya saldırmaya çalıştı. Şoförü yolcular sakinleştiremezken, o anlar vatandaş kamerasına yansıd..
Tır sürücüsünü rehin alıp Bakan Yerlikaya ile görüşmek istedi
Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir şahıs, tırın içerisinde sürücüyü rehin aldı ve yolu trafiğe kesti. Kendisini ikna etmek için uğraşan polislere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek istediğini söyleyen şahıs, sosyal medya hesabından da canlı yay..
Kuzey Irak'ta şehit düşen 6 askerimiz için siyasilerden taziye mesajları
Kuzey Irak'ta PKK'nın saldırısında 6 askerimizin şehit olmasına ilişkin siyasiler peş peşe taziye mesajı yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmadı
Irak'ın kuzeyinde 6 askerimizin şehit olduğu hain saldırıya ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmadı. Bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı sorulmuştur" ifadelerini kullandı.
Bahçeli: Öfkemiz acımız kadar büyük, bu şerefsizlerin köklerini kazıyacağız
Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda 6 askerimiz şehit oldu. Ülkeyi yasa boğan hain saldırıyla ilgili bir açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden..
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında 8 sanığa tahliye
Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı davada, 28 t..
İkinci Kadir Şeker davası: 5 yıl hapis cezası onanan 2 genç tutuklandı
Eskişehir'de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, ka..
Kadıköy'de seçimi kaybeden Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi
Tunceli'nin eski Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta Kadıköy'..
Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı
Evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden eski Spordan Soruml..
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
Türkiye'nin yerli ilk ilaç adayı
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI