24-12-2023 19:45:06

Şehit Taşkın yıllar önce yaptığı paylaşım kahretti: Al bayrağa sarılı tabuta bakmak mı zor, o tabutta yatmak mı?

Terör örgütü PKK'nın hain saldırısında şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın, 2016 yılında yayınladığı bir mesaj ortaya çıktı. Taşkın'ın, "Hangisi daha zor, al bayrağa sarılı tabuta bakmak mı, al bayrağa sarılı tabutta yatmak mı?" ifadelerini kullanması yürek yaktı.
Şehit Taşkın yıllar önce yaptığı paylaşım kahretti: Al bayrağa sarılı tabuta bakmak mı zor, o tabutta yatmak mı?

Irak'ın kuzeyindeki saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın, 2016 yılında yaptığı "Hangisi daha zor, al bayrağa sarılı tabuta bakmak mı, al bayrağa sarılı tabutta yatmak mı?" paylaşımı ortaya çıktı.

"AL BAYRAĞA SARILI TABUTA BAKMAK MI, O TABUTTA YATMAK MI ZOR?"

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kılıç Harekatı bölgesinde düzenlenen terör saldırısında Emre Taşkın'ın da aralarında bulunduğu 6 asker, şehit oldu. Malatyalı şehit Emre Taşkın'ın 11 Ekim 2016'da sosyal medya hesabından, "Hangisi daha zor, al bayrağa sarılı tabuta bakmak mı, al bayrağa sarılı tabutta yatmak mı?" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı. Şehadet haberinin ardından Taşkın'ın bu paylaşımı, sosyal medyada binlerce kişi tarafından yeniden paylaşıldı.

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR

Terör örgütü PKK'nın hain saldırılarında 2 günde 12 askerimiz şehit oldu. Şehitlerimiz bugün düzenlenen resmi törenle defnedilmek üzere memleketlerine uğurlandı.

Öte yandan Taşkın'ın şehadet haberi, babası Engin ile annesi Ümmühan Taşkın'ın umrede olması dolayısıyla Malatya'da baba ocağında dedesi Salih Taşkın'a yetkililerce verildi. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri şehidin babaevine Türk bayrağı astı.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI