GÜNDEM HABERLERİ

İstanbul Boğazı'nda can pazarı! Vapurdan düşen şahsı, denize atlayan midyeci kurtardı
İstanbul Karaköy'de seyir halindeki vapurdan dengesini kaybederek denize düşen bir kişi, kendisini fark edip elbiseleriyle suya atlayan midyeci tarafından kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Samsun'da
Samsun'da kaçak ve sahte alkol üretimi için kullanılan etil alkol ticaretinin engellenmesine yönelik düzenlenen "Çengel-6" operasyonunda 1 ton 56 litre etil alkol ele geçirildi. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kaçakçıların ve sahteciliğ..
Antalya sahilinde kadın cesedi bulundu: Peş peşe olunca göçmen şüphesi ortaya çıktı
Antalya'nın Serik ilçesinde sahil kıyısında bir kadın cesedi bulundu. Otel çalışanlarının fark ettiği ve genç yaşta olduğu değerlendirilen cesedin kimliği ve ölüm nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. Kentte kısa süre önce de 2 ceset bulunması ..
Bakan Tunç, 8. Yargı Paketi için hem tarih hem detay verdi: 2 yıl ceza almışsa en az 5 ay cezaevinde kalsın istiyoruz
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yargı paketinin şubat sonu gibi Meclis'te görüşüleceğini belirtti. Çok sayıda kanunda değişiklik yapılacağını belirten Tunç, "Kişi 2 yıl ceza almışsa en az 5 ay cezaevinde kalsın, ceza ile oranlı denetimli serbestlik getirilsin ..
Bakan Şimşek: Ev sahiplerinin kira gelirlerine inceleme başlattık
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahiplerinin kiralardan elde ettikleri gelirlerinin doğru beyanı için inceleme başlatıldığını duyurdu. 4 buçuk milyona yakın konutun incelemeye alınmasıyla adreslerde de fiili tespitlerin yapılacağı öğrenildi...
Trabzon'da baba ve kızına telefon tuzağı: Ücreti geri ödeyeceğiz diye 180 bin lira dolandırdılar
Trabzon Ortahisar'da bir baba ile kızına kendilerini telefonda banka görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar, "Kredi sigortasını geri ödeyeceğiz." yalanıyla 180 bin liralık kabus yaşattı. Dolandırılan baba ve kızı polise durumu ihbar ederken, şüphelilerin..
Sevgilisinin 'uzi' ile vurduğu 20 yaşındaki Nazlı Elmas'tan acı haber
Bayrampaşa'da erkek arkadaşı tarafından uzun namlulu silahla vurulan Nazlı Elmas, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Elmas'ın cenazesi işlemlerin ardından ailesine teslim edildi.
Antrenör, maçlardan men cezası alınca oyuncularına moral olsun diye cansız mankenini gönderdi
Burdur'da bir basketbol antrenörü, bir yıl maçlardan men cezası alınca oyuncularına moral olsun diye okul sporları müsabakası basketbol final maçına hazırladığı cansız mankenini gönderdi. Konuya ilişkin açıklama yapan antrenör Mevlüt Gezer, "Mankeni saha ..
Adana'da bir erkek kız kardeşini sokak ortasında dövdü
Adana'da bir erkek, kız kardeşi olduğu iddia edilen kadının sokakta önünü keserek dakikalarca dövdü. Kadının feryadı sonrasında esnafın müdahale ettiği olayda, kadın ve kardeşini döven adam bölgeden uzaklaşarak kayıplara karıştı.
3 dönemdir görev yapan başkanın koltuğuna aday! Bayrampaşa'da AK Parti için İlknur Kovaç Bayraktar yarışacak
İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti, 2019 yerel seçimlerinde kazandığı ilçelerden sadece 3'ünde değişikliğe gitti. Bu ilçelerden biri de Bayrampaşa oldu. Uzun süredir görevde olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner'in yerin..
Zorunda değilseniz araçla yola çıkmayın! Kış aylarında güvenli sürüş için öneriler...
Zorunda değilseniz araçla yola çıkmayın! Kış aylarında güvenli sürüş için öneriler...
Gara'da hava harekâtı: 9 terörist etkisiz!
Gara'da hava harekâtı: 9 terörist etkisiz!
Türk astronot Gezeravcı'nın da olduğu Axiom-3 ekibi istasyonda
Türk astronot Gezeravcı'nın da olduğu Axiom-3 ekibi istasyonda
İstanbul'da fırtına alarmı! Valilik saat verdi
İstanbul'da bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına etkili olacak. Fırtınanın pazar gününün ilk saatlerinde etkisini kaybedeceği belirtilirken İstanbul Valiliği, "Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara ka..
Bir Seçil Erzan vakası daha: Çankırı'da 100 milyon TL'lik vurgun yaptılar
Çankırı'da Seçil Erzan vakasındaki "ponzi" yöntemini kullanarak 8 kişiyi yüksek kar vaadiyle yaklaşık 5 milyon TL dolandıran 5 kişi, polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile yakalandı. Gözaltına alınan şahısların yaklaşık 100 milyon TL'lik vurgun yaptığı..
Mustafa Topaloğlu'nun Türkiye'nin uzay yolculuğuna başlamasına ilk yorum: Ben sürgün yemiştim, bugün benim bayramım
"Uzaylı" lakabıyla geniş hayran kitlesine ulaşan sanatçı Mustafa Topaloğlu, Türkiye'nin uzay yolculuğunun başlamasından gurur duyduğunu belirterek "Ben gittim diye sürgün yedim. Şu an devlet, hükümet gönderdi. Bugün benim bayramımın birinci günü, bugün be..
Sivas'ta 4,4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerden de hissedildi
Sivas'ın Gürün ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 5,33 kilometre derinlikte gerçekleşen deprem sonrası yetkililer olumsuz bir durum bildirilmediğini açıkladı.
Şanlıurfa ve Adana'da göçmen kaçakçılarına Kalkan-8 operasyonu: 37 şüpheli yakalandı
Şanlıurfa ve Adana'da göçmen kaçakçılarına 'Kalkan-8' operasyonu düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya operasyonlarda 37 göçmen kaçakçısının yakalandığını duyurarak "İnsan tacirlerine asla fırsat verilmeyeceğini" vurguladı.
Kırmızı bültenle aranan Kazakistanlı İzmir'de yakalandı
İzmir'de Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Kazakistan uyruklu O.O., İzmir'de yakalandı. Şüphelinin uluslararası suç örgütüne üye olma, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama ve yolsuzluk suçlarından arandığı öğrenildi...
Kolpaçino oyuncuları, Mehmet Akif Ersoy'un programında kavga etti! Gerçek dakikalar sonra ortaya çıktı
Kolpaçino 4 filminin oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, Mehmet Akif Ersoy'un programına konuk oldu. Fragmandaki bazı sahnelerinin kesildiğini söyleyerek canlı yayında sitem eden Penbeklioğlu, Sezer'e sitem ederek programı ..
Bir garip olay! 38 yıl sonra erkek olduğunu ispatladı, şimdi bedelini ödüyor
Nüfus müdürünün hatası nedeniyle nüfusa kadın olarak geçen Kumral Bodur, 38 sene boyunca erkek olduğunu ispat etmeye çalıştı. Yapılan hata düzeltildi ancak erkek olduktan sonra açılan davaların sonuçlanmaya başlaması üzerine Bodur, "Yıllarca mahkemelerde ..
İçişleri'nden umut tacirlerine 'Kalkan'!
İçişleri'nden umut tacirlerine 'Kalkan'!
3,5 milyar liralık tarımsal destek ödemeleri yapılıyor
3,5 milyar liralık tarımsal destek ödemeleri yapılıyor
HSK kararları Resmi Gazete'de
HSK kararları Resmi Gazete'de
Milli Eğitim'de 28 ile atama
Milli Eğitim'de 28 ile atama
Marmara'ya ciddi fırtına uyarısı
Marmara'ya ciddi fırtına uyarısı
İletişim'den 'CİMER' açıklaması
İletişim'den 'CİMER' açıklaması
Türkiye semalarından her 15 saniyede uçak geçiyor
Türkiye semalarından her 15 saniyede uçak geçiyor
Interpol'ün aradığı 42 kişi Türkiye'de 'Kafes'lendi!
Interpol'ün aradığı 42 kişi Türkiye'de 'Kafes'lendi!
3 bin 209 firari 'Çember'de!
3 bin 209 firari 'Çember'de!
Yeğeninin düğününü basan üvey amca 3 kişiyi vurdu
Şanlıurfa'da, üvey amca silahla yeğeninin düğününü bastı. Rastgele ateş açan üvey amca 3 kişiyi yaralarken dehşet anları kameralara yansıdı.
Emekliye ek zam önergesi TBMM plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi
En düşük emekli aylığının 10 bin liraya yükseltilmesi ile SSK ve Bağkur emekli maaşlarında ek yüzde 5 artış içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
Öğrencisini darp eden öğretmene 3 bin TL para cezası
Kocaeli'de 17 yaşındaki öğrencisini dersi dinlemediği ve düzeni bozduğu gerekçesiyle darp eden öğretmenin yargılandığı davada karar çıktı. Sanığa basit yaralama suçundan 3 bin TL para cezası verilirken, hükmün açıklanması geri bırakıldı...
Adıyaman'da 4 büyüklüğünde deprem
Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7,1 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı Adıyaman'ın yanı sıra çevre illerde de hissedildi.
Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözü: İstikbal göklerdedir
İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzaydaki ilk sözleri "Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonu için ilk Türk'ün uzaya adım attığı şu anda Yüce Ata'mızın sözüyle bu anı başlatmak istiyorum: Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün dahi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan uzay misyonu için mesaj: Tarihi bir ana şahitlik ediyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihi uzay misyonuna dakikalar kala bir video mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihte taşıdığımız misyonu yeniden icra etmek adına çok değerli yeni bir başlangıç yapıyoruz." ifadelerini kullanarak ilk Türk ast..
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Ve... Yolculuk başladı!
Ve...Uzaya Yolculuk başladı!
Tarihi ana saatler kaldı... Uzay yolculuğu 00.49'da başlıyor
Tarihi ana saatler kaldı... Uzay yolculuğu 00.49'da başlıyor
Eğitimde yarıyıl tatili başlıyor... Bakan Tekin'den tatil mesajı
Eğitimde yarıyıl tatili başlıyor... Bakan Tekin'den tatil mesajı
Altun: Türkiye Yüzyılı vizyonu, uzaya ulaştı
Altun: Türkiye Yüzyılı vizyonu, uzaya ulaştı
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz
Uzmanı uyardı! Isıtıcılar çalışır vaziyetteyken uyumayın!
Uzmanı uyardı! Isıtıcılar çalışır vaziyetteyken uyumayın!
Meriç’te 4 terörist yakalandı
Meriç’te 4 terörist yakalandı
Türkiye'de yüzde 97,4 turizm amaçlı konakladı
Türkiye'de yüzde 97,4 turizm amaçlı konakladı
Kahramanlar'dan 11 ilde 36 gözaltı!
Kahramanlar'dan 11 ilde 36 gözaltı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın terörle mücadelede verdiği kararlılık mesajı dünya basınında
Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, PKK terör örgütüne destek veren ülkelere seslenerek, "Ya yanımızdasın ya karşımızdasın" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yankı uyandırdı. AP, Türkiye'nin terörle mücadele konusundak..
3 aylık bebek nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda annesinin emzirip uyuttuğu 3 aylık bebek, nefes borusuna kaçan süt nedeniyle hayatını kaybetti.
Mardin'de cami avlusunda yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Mardin'in Artuklu ilçesinde yeni doğmuş bebek cesedi bulundu. Yeni doğmuş bebeği bırakan kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Yurtta bugün hava nasıl olacak?
'Metal iş'te 114 gün sonunda önemli anlaşma
'Metal iş'te 114 gün sonunda önemli anlaşma
Uzay yolculuğuna bir gün erteleme!
Uzay yolculuğuna bir gün erteleme!
'Boğaziçi Lüferi' coğrafi tescile kavuştu
'Boğaziçi Lüferi' coğrafi tescile kavuştu
Milli Çözüm'den İstanbul'da konulu fotoğraf sergisi
Milli Çözüm'den İstanbul'da konulu fotoğraf sergisi
Bakan Tekin, dönem sonu faaliyet etkinliklerine katıldı
Bakan Tekin, dönem sonu faaliyet etkinliklerine katıldı
Gezeravcı uzayda ne yapacak? İşte merak edilenler
Gezeravcı uzayda ne yapacak? İşte merak edilenler
İletişim Başkanı Altun’dan terörle mücadele paylaşımı
İletişim Başkanı Altun’dan terörle mücadele paylaşımı
Yarıyıl tatili için ebeveynlere öneriler
Yarıyıl tatili için ebeveynlere öneriler
Balıkesir'de sosyal medya operasyonu: 4 gözaltı
Balıkesir sosyal medya üzerinden üzerinden bazı kişilere hakaret ve iftiralarda bulunan 4 kişi gözaltına alındı.
İstanbul'daki Ünalan Metro İstasyonu'nda intihar girişimi
İstanbul Üsküdar'daki Ünalan Metro İstasyonu'nda raylara atlayan bir kadın intihar girişiminde bulundu. Trenin tam zamanında durmasıyla kadın, olaydan yara almadan kurtuldu. İntihar girişiminde bulunan kadın, kendisini raylardan çıkarmak için gelen güvenl..
Staj gördüğü fabrikada kafasını makineye sıkıştırıp ölen çocukla ilgili olay anına ait görüntüler ortaya çıktı
Esenyurt'ta staj gördüğü demir fabrikasında kafasını sac büküm makinesine sıkıştıran 14 yaşındaki çocuk, 6 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, çocuğu 22 dakika boyunca sıkıştığı yerde kimse fark etme..
Shell, Kızıldeniz üzerinden yapılan sevkiyatları askıya aldı
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle İran destekli Husilerin ticaret gemilerine saldırdığı Kızıldeniz'de sular durulmuyor. Petrol şirketi Shell, saldırılar nedeniyle Kızıldeniz üzerinden yapılan tüm sevkiyatları süresiz olarak askıya aldı. Öte..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon sinyali: Önümüzdeki aylarda kimin ne dediğine bakmadan yeni adımlar atacağız
Yeni yılın ilk Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadelede net mesaj verdi. Operasyonların kararlılıkla süreceğini ve genişleyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı...
Uzman çavuş, kendisine saldıranlara ateş etti: 1 yaralı
İstanbul Çatalca'da bir uzman çavuş, parkta buluştuğu kişilerle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda, 6 kişi uzman çavuşa saldırdı. Hırpalanan uzman çavuş, belindeki silahı çıkartıp önce havaya ardından kavga ettiği kişilerin üzerine ateş ..
Aydın'da sağanak nedeniyle göle dönen yolda bir sürücü dakikalarca plakasını aradı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyardığı Aydın'ı sağanak yağış vurdu. Efeler ilçesinde sağanak nedeniyle sokaklar göle dönerken trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı. Aracının plakası düşen bir sürücü ise su birikintisinin içinde dakikalarca plakasını ara..
Yere düşen yaşlı adam hayatını kaybetti, cenazeyi şemsiye ile korudular
Bursa'da pazara gitmek üzere yolda yürüyen 75 yaşındaki bir adam yere düşerek hayatını kaybetti. Yağışlı hava nedeniyle polis ekipleri, cenazenin üzerine şemsiye tutarak yağıştan korudu.
10 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu! 32 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı gerçekleştirilen "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda çok miktarda döviz, altın ve Türk Lirası, tabanca ve çok miktarda dijital materyal ve örgütsel doküman ele ..
Antalya'daki feci kazada ölü sayısı 3'e yükseldi, hamile kadın bebeğiyle hayata tutunamadı
Antalya'da alkollü sürücünün kullandığı otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişinin ardından, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 37 haftalık hamile kadın ile birlikte karnındaki bebeği de hayatını kaybetti.
Canan Karatay'ı dolandıran şüpheli Şanlıurfa'da yakalandı
2013'te Prof. Dr. Canan Karatay'ı dolandıran şüphelinin de aralarında bulunduğu 47 zanlı Şanlıurfa'da yakalandı. Kent genelindeki eş zamanlı operasyonda yakalanan M.K.'nin "silahlı yağma ve dolandırıcılık" suçundan 19 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bul..
Kahramanlar'dan 18 mağaraya imha!
Kahramanlar'dan 18 mağaraya imha!
Doğu'ya kar, Güney'e sağanak uyarısı
Doğu'ya kar, Güney'e sağanak uyarısı
Ayasofya müzeye mi çevrildi? İddialara İletişim'den yanıt!
Ayasofya müzeye mi çevrildi? İddialara İletişim'den yanıt!
Pençe Kilit şehitlerine Dokuz Eylül'den anma
Pençe Kilit şehitlerine Dokuz Eylül'den anma
Bakan Uraloğlu: Dünyanın yakıtı 'veri' olacak!
Bakan Uraloğlu: Dünyanın yakıtı 'veri' olacak!
Son dokunuşu Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak! İşte emekli zammı için konuşulan oran
En düşük emekli aylığının yükseltilmesine yönelik farklı senaryoların da yer aldığı çalışma, Kabine toplantısında masaya yatırılacak. Zam oranının refah payıyla birlikte yüzde 44-45 seviyelerinde belirleneceği tahminleri ön plana çıkıyor. Milyonlarca emek..
17 bıçak darbesiyle katledilmişti! Kızını son kez görmek isteyen anne güçlükle ayakta durabildi
Antalya'da dini nikahlı eşi tarafından 17 bıçak darbesi ile öldürülen 3 çocuk annesi kadının cenazesi annesi ve yakınlarının gözyaşları arasında alındı. Kızını son bir kez cenaze arabasında görmek için arabaya doğru giden acılı anne, yakınları tarafından ..
Genç kızı öldürmeden önce halay çekmiş! Düğün salonundaki cinayete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
Sultanbeyli'de bir şahsın, evlenme teklifini reddettiği genç kızı düğün salonunda vurarak öldürüp ardından intihara teşebbüs etmesinin yankıları sürerken olay anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde saldırgan ve kurbanın olaydan önce hala..
Ünlü futbolcuları dolandırmakla suçlanan Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devamına hükmedildi
"Yüksek karlı gizli fon" vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi ünlü futbolcuların da olduğu 21 kişiyi dolandırmakla suçlanan banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılanmasına devam edildi. Seçil Erzan'ın tutukluluk halinin devam..
Tartıştığı kız arkadaşının yanına gelen lise öğrencisi silahla intihar etti! Çantasından bir cümlelik not çıktı
Trabzon'da bir lise öğrencisi, tartıştığı kız arkadaşının yanına gelerek kafasına silah doğrulttu. Silahı ateşlemesi ile ağır şekilde yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Lise öğrencisinin çantasının içinde "Karşılık bulabilseydim böy..
Şehirdeki 10 pavyonu yetkisini kullanarak kapatan Kütahya Valisi Musa Işın: Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı
Kütahya Valisi Musa Işın, şehirde 10 pavyonun belirsiz süreyle kapatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Işın, "Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı. Adam öldürme var, gasp var, uyuşturucu var, kadın tic..
Irak ve Suriye'nin kuzeyine hava harekatı! 23 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak ve Suriye'nin kuzeyine bir hava harekatı daha düzenledi. Harekatta mağara, sığınak, tünel, mühimmat/malzeme deposu, ikmal malzemeleri ve terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesislerden oluşan 23 hedef..
Alacak verecek meselesinde kan aktı: Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu
Giresun'da bir kişi, tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vur..
Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Zorunlu olmayan tüm servisler kaldırılacak, memura kart verilecek
Hükümet kamuda tasarrufu araç saltanatından başlattı. İlk etapta bin araç s..
Cezaevinde 37 kiloya kadar düşen Nihal Candan tahliye edildi
Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosy..
Yeni doğan bebekler üzerinden vurgun! Aralarında doktorların da bulunduğu 38 kişi gözaltında
İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen operasyonda, 112 Acil Çağrı Merkezinde ç..
Mevsimlik tarım işçilerine gece yolculuğu ve eğitim düzenlemesi
Zorlu çalışma şartları ve ilden ile gezerken yaşadıkları trafik kazalarıyla..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI