17-01-2024 10:31:03

İstanbul'daki Ünalan Metro İstasyonu'nda intihar girişimi

İstanbul Üsküdar'daki Ünalan Metro İstasyonu'nda raylara atlayan bir kadın intihar girişiminde bulundu. Trenin tam zamanında durmasıyla kadın, olaydan yara almadan kurtuldu. İntihar girişiminde bulunan kadın, kendisini raylardan çıkarmak için gelen güvenlik görevlisine "Ben ölmek istiyorum" dedi.
İstanbul'daki Ünalan Metro İstasyonu'nda intihar girişimi

İstanbul'da Ünalan Metro İstasyonu'nda raylara atlayan bir kadın, trenin durmasıyla yara almadan olayı atlattı. Güvenlik görevlisi, kadını trenin altında ararken raylara atlayan kadın ise trenin yanından çıktı. İntihar girişiminde bulunan kadın, kendisini arayan güvenliğe "Ben ölmek istiyorum" dedi. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

"BEN ÖLMEK İSTİYORUM"

Olay, Üsküdar'da bulunan Ünalan Metro İstasyonu'nda saat 13.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre bir kadın intihar etmek için kendisini raylara attı. Tam zamanında duran tren kadına çarpmadı. Yara almayan kadın, rayların olduğu bölümden yukarı çıkmadı. Kadını raylardan istasyona çıkarmak için gelen güvenlik görevlisi trenin altında ve çevresinde kadını aramaya başladı. Güvenlik görevlisinin trenin altında aradığı kadın, trenin yanından çıkarak güvenlik görevlisine "Ben ölmek istiyorum" dedi.

O ANLAR KAMERADA

İstasyondaki vatandaşlar da "Değmez" diyerek kadını vazgeçirmeye çalıştı. Yaşanan o ilginç anlar vatandaşın cep telefonu

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI