20-01-2024 12:24:32

İstanbul'da fırtına alarmı! Valilik saat verdi

İstanbul'da bugün öğle saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına etkili olacak. Fırtınanın pazar gününün ilk saatlerinde etkisini kaybedeceği belirtilirken İstanbul Valiliği, "Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" uyarısında bulundu.
İstanbul'da fırtına alarmı! Valilik saat verdi

İstanbul Valiliğince, bugün öğle saatlerinden itibaren etkili olması beklenen fırtınanın yol açabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

BUGÜN ÖĞLE STLERİNDEN İTİBAREN FIRTINA ETKİLİ OLACAK

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Meteoroloji'den alınan bilgiye göre; Marmara'da rüzgarın bugün öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde, fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtildi. Paylaşımda, fırtınadan kaynaklanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

PAZAR GÜNÜ ETKİSİNİ KAYBEDECEK

Valiliğin açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre; Batı Karadeniz'de rüzgarın, bugün (Cumartesi) öğle saatlerinden itibaren batısında kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Pazar günü (21.01.2024) günün ilk saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Marmara'da rüzgarın, bugün (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, Pazartesi günü (22.01.2024) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.

Ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI