11-05-2022 21:33:22 Son Güncelleme: 16-10-2023 11:08:22

Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü Liderimiz Saffet Kayanın Herzaman Yanındayız..

Bizleri dün Ankara da ofisin de büyük bir nezaketle karşılayan çok değerli Devlet adamı ve büyüğümüz 20.-21.-23. dönem Millet Vekilimiz Sn. Saffet KAYA’ ya bütün kamuoyumuz önünde teşekkür ediyoruz
Ardahan Vakfı Başkanı Celil Ünlü Liderimiz Saffet Kayanın Herzaman Yanındayız..

Ardahan Vakfı yönetim kurulu olarak ;

Bizleri dün Ankara da ofisin de büyük bir nezaketle karşılayan çok değerli Devlet adamı ve büyüğümüz 20.-21.-23. dönem Millet Vekilimiz Sn. Saffet KAYA’ ya bütün kamuoyumuz önünde teşekkür ediyoruz.

Kıymetli Vekilimize Vakıf olarak şimdiye kadar Eğitim , Kültür , Sanat ve Tarih alanında yapmış olduğumuz 52 projemizi de tek tek anlattık ve aynı şekilde 2023 de bölgemizde yapacağımız Ardahan Vakfı Saat Kulesini de anlatıp kendisinden destek istedik. Bölgemizde yapmış olduğu sayısız hizmetin halen nimetlerinden faydalanıyoruz.

Bölgemizde hiç kimseyi ötekileştirmeyen , dini, dili , ırkı ne olursa olsun her kesi kucaklayan bir Devlet adamı.

Şimdiye kadar savunmuş olduğum bir tezimizi aynı şekilde Sayın Vekilimizle de paylaştık; bölge olarak bizim etrafında toparlanacağımız bir lidere ihtiyacımız var.

Ardahan’ın beş İlçesini kucaklayan tek siyasetçimiz. Yarım kalan yatırımların ve çağımız ihtiyaçlarına cevap verecek bir lider.

Her daim yanınızdayız.

Yolu her daim mübarek olsun diyoruz.

Saygılarımla,

Celil ÜNLÜ
Ardahan Vakfı
Yönetim Kurulu Başkanı

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI