SİYASET HABERLERİ

Bakan Yardımcısı Kaymakcı, Lüksemburg'a gidiyor
Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı, Türkiye- Lüksemburg siyasi istişareleri için yarın Lüksemburga gidecek.
Emine Erdoğan: Koruyucu ailelerdeki çocuklarımızın sayısı 8 bin 723'e yükseldi
Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan, Koruyucu ailelerin kanatları altındaki çocuklarımızın sayısının 8 bin 723e yükseldiğini söylemekten büyük mutluluk duyuyorum. Allah, yeryüzünün meleği saydığımız tüm koruyucu anne ve babalarımızdan ra..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrika'daki tüm kardeşlerimizle iş birliğimizi artırmaya gayret ediyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye olarak kazan-kazan ve eşit ortaklık temelinde Afrikadaki tüm kardeşlerimizle iş birliğimizi artırmaya gayret ediyoruz. Kıta ile ilişkilerimizi geliştirerek sürdürme noktasında kararlıyız dedi.
Eski Dışişleri Bakanı İlter Türkmen, hayatını kaybetti
Eski dışişleri bakanlarından, müsteşar ve büyükelçi İlter Türkmen (95), yaşamını yitirdi.
Bakan Akar'dan 'tahıl koridoru' açıklaması
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl yüklü gemilerin Ukraynadan tahliyesi için oluşturulması planlanan tahıl koridoru konusuna ilişkin, İlgili bakanlıklar, kurumlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yakın bir zamanda olumlu sonuç almak için elimizden gel..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milli sporculara tebrik
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19uncu Akdeniz Oyunlarında toplam 108 madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
AK Parti'li Ünal, koronavirüse yakalandı
AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, bugün yaptırdığı Covid-19 testi sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.
Fahiş fiyattan bilet satışına idari para cezası uygulanacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimlerin artırıldığını ve fahiş fiyattan bilet sattığı tespit edilen firmalara idari para cezası kesileceğini açıkladı.
Kılıçdaroğlu: Bu defter kapanmış bir defter değildir
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ergenekon ve Balyoz davalarında tutuklanan emekli Tümamiral Deniz Kutluku evinde ziyaret ederek, Devletin onlara özür borcu var. Her ne kadar bir terör örgütü ile iş birliği yapılıp bu kumpas kurulduysa da Balyoz kump..
Bakan Çavuşoğlu, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılacak
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, G20 Endonezya Dönem Başkanlığı çerçevesinde, Endonezyanın Bali Adasında 7-8 Temmuzdaki G20 Dışişleri Bakanları Toplantısına katılacak.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalyan-Türk Dostluk Zirvesi özel konserini izledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın İtalyan-Türk Dostluk Zirvesi özel konserini izledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Draghi'yi resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Başbakanı Mario Draghiyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde resmi törenle karşıladı.
Bahçeli, MHP'nin 2 kitabını tanıttı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisi tarafından hazırlatılan Geleceğin Ekonomi Vizyonu ve Türk Kuşağı: Türkiyenin Büyük Stratejisi kitaplarını tanıttı.
Erdoğan'dan şair Adil Erdem Beyazıt paylaşımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şair ve mütefekkir Adil Erdem Bayazıtı ölümünün 14üncü yılında paylaştığı mesajla andı.
AK Parti'li Akbaşoğlu: Sözleşmeli personel ve EYT'li kesim gündemimizde olacak
AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Ekim ayında gündemimize sözleşmeli personelin mali ve sosyal haklarının ele alınması ve kadro hakkının ele alınması suretiyle bu kesimin durumlarının yasayla netleştirilerek daimileştirilmesi söz konusu..
Sağlık-Sen Başkanı Durmuş: Artık sendikalı olmak çok daha değerli hale geldi
6’ncı Dönem Toplu Sözleşme masasında, 3 ayda bir ödenen toplu sözleşme ikramiyesini 134 TL’den 400 TL’ye çıkardıklarını hatırlatan Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, katsayıya bağlı olarak ödenen toplu sözleşme ikramiyesinin temmuz ayında 706 TL’ye çı..
Hazırlık komisyonu, DBP'li Aydeniz için toplandı
TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonunda kurulan hazırlık komisyonu, İstanbulda polise yumruk atan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydenizin dokunulmazlığının kaldırılması için toplandı.
Akşener, Mansur Yavaş ile görüştü
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.
Bakan Soylu açıkladı: 7 ilde 'Nefes' operasyonu
Bakan Soylu: Suç gruplarına ilişkin, Tüm illerde suç gruplarına yönelik çalışma yapılmış, 8 suç grubunun bu sabah itibariyle 615 adreste arama kararı alınmıştır. Savcılıklarımızla koordine olarak 214 şahısa gözaltı kararı verilmiştir. Şu anda eş zamanlı o..
Bakanlıktan 'Abdi İpekçi Spor Salonu' açıklaması
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Abdi İpekçi Spor Salonu yerine yapılacak yeni tesise ilişkin öne sürülen iddiaların asılsız olduğunu belirterek, İstanbul Büyükşehir Belediyesince projeye ilişkin düzenlenen para cezasının da hukuki dayana..
Bakan Çavuşoğlu, Özbekistan Dışişleri Bakan Vekili Norov ile görüştü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbekistan Dışişleri Bakanı Vekili Vladimir Norov ile telefonda görüştü.
MALATYA BU İSTANBULU BU DEFA KİRAZI İLE SALLADI
Malatyanın meşhur Dalbastı Kirazı, Yeşilyurt Dernekler Federasyonu ve Malatya Yeşilyurt Belediyesinin organizasyonu ile İstanbullularla buluştu.
Türkiye ve Avusturya bakanlarından 'göç' ve 'dış politika' açıklamaları
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ve Avusturya İçişleri Bakanı Gerhard Karner, iki ülkenin dış politika ve göç krizi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu...
İtalya Başbakanı Draghi, yarın Türkiye'ye gelecek
İtalya Başbakanı Mario Draghi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın daveti üzerine yarın Türkiyeye resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Kılıçdaroğlu: Sorunların büyük olduğunu biliyorum
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bir evde 3, 4 çocuğun işsiz olduğunu biliyorum. Annenin, babanın ne kadar dertli olduğunu biliyorum. Sorunların büyük olduğunu biliyorum. Birileri çocuğuna iş bulamazken diğerlerinin 4-5 yerden maaş aldığını biliyorum..
AK Parti'li Ceylan'dan 'anıt ağaç' kesimi tepkisi
AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Nallıhan Sarıçalı Dağında yaşları 500 ile 1200 arasındaki 50ye yakın anıt ağacın Orman İşletmesi tarafından kesildiğini belirterek, Bu vahim hatanın sorumluları bu yaptıkları yanlışlığı görmelidir ve bütün orman..
Erbakan: 6’lı masadan gelen çatırtılar bütün Türkiye’den duyulmaya başladı
YENİDEN Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “6’lı masadan gelen çatırtılar bütün Türkiye’den Anadolu’dan duyulmaya başlamıştır. Çok uzun ömürlü olmayacağı da açık bir şekilde ortadadır. Biz paylaşımda adalet, yönetimde adalet ve yargıda adaleti tes..
Bakan Bozdağ: Türkiye'de demokratik muhalefet açığı var
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Evet bütçe açığımız da var ama bana sorarsanız Türkiye’nin en büyük açıklarından birisi yerli ve milli, demokratik bir muhalefet açığıdır. Eğer Türkiye’de yerli ve milli demokratik bir muhalefet olmuş olsa iktidar daha güçlü ve..
AK Parti'li Turan: Çalışanlar enflasyona ezilmesin diye devletin büyük adımları var
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Çanakkalede akaryakıt istasyonunun açılışında yaptığı konuşmada çalışanlar enflasyona ezilmesin diye devletin büyük adımları olduğunu söyledi.
Bakan Varank: Kandil'e eleman yetiştirilen yerde milli teknoloji hamlesinin neferlerini yetiştiriyoruz
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Vanda Kandile eleman yetiştirilen yerde biz artık mili teknoloji hamlesinin neferlerini yetiştiriyoruz. Bizim farkımız bu. Bu ruhu adım adım Anadolunun her bir köşesine taşımaya devam edeceğiz dedi.
6'lı masa 5'inci kez toplandı
CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Gelecek Partisi ile Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi liderlerinin oluşturduğu 6lı masanın 5inci toplantısı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin ev sahipliğinde başladı.
Hazırlık komisyonu, DBP'li Aydeniz'i dinleyecek
İstanbulda polise yumruk atan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydenizin dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonunda oluşturulan hazırlık komisyonu, sözlü savunma ala..
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Ardahan'da esnafı ziyaret etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ardahan'da esnaf ziyaretlerinde bulundu
Yenilik Partisi Genel Başkanı Yılmaz, partisinin Ardahan binası açılışında konuştu:
"30 ilde teşkilat kurduk. İnşallah 41 ili tamamlayıp Türkiye'de Yenilik Partisini büyük kongreye götüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'7 da gençlerle buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çifte Minareli Medrese'de gençlerle bir araya geldi
Vekil Atalay Ardahan da Görüldü
Uzun zamandır Ardahan’da görülmeyen ve Cumhurbaşkanını temsil eden İlin Mülki İdare Amirine karşı tavır takınan Milletvekili Orhan Atalay, Ardahan İŞKUR Müdürlüğü ile Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı işbirliği ile ‘Kadın İstihdamına’ yönelik ..
Erdoğan rest çekip son noktayı koydu: İsteseniz de istemeseniz de yapacağız
Son Dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'nin Hereke ilçesinde yerli otomobil ve Kanal İstanbul hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Erdoğan neden veto ettiğini açıkladı
Londra'ya hareketi öncesi havalimanında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, termik santrallerle ilgili düzenlemeyi neden veto ettiğini açıkladı ve " Halkım diyor ki, 'Biz burada hava kirliliğinden maalesef yaşamakta sıkıntı çekiyoruz.' İş bitmişt..
Son dakika haberi: Erdoğan'dan S-400, Patriot ve F-35 açıklaması!
Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD dönüşü gazetecilere gazetecilere S-400 krizi, F-35'ler, FETÖ elebaşının iadesi, Halkbank davası gibi konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, ''Türkiye ile ABD arasındaki sorunların karşılıklı..
Yeniden Refah Partisi Ardahan İl Başkanı Belli Oldu
Kısa bir süre önce kurulan, üye sayısının 1 milyonu aşan ve 77 ilde teşkilatlanma çalışmalarını gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Ardahan İl teşkilatı da kuruldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'ye hareket etti
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'deki temaslarını tamamlayarak özel uçak "TRK" ile TSİ 05.15'te Türkiye'ye hareket etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'gizli bir direniş var' dedi ve açıkladı: Yakından takip altına alacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6. Türk Tıp Dünyası Kurultayı’nda konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Gürcistan Başbakanı Giorgi Gakharia ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Stratejik ortaklık seviyesinde devam ettirdiğimiz ilişkilerimize ara vermiştik. Dışişleri Bakanlarımıza verdiğimiz talimatla bu süre..
Başkan Erdoğan'dan Netanyahu'ya tokat gibi cevap!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Amerika ziyaretinin son gününde kendisini takip eden gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başkan Erdoğan, İsrail Başbakanı Netenyahu'nun küstah çıkışına çok sert cevap verdi.
New York'ta dikkat çeken kare: Erdoğan yemeğe katılmadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM'de devlet liderleri onuruna verilen öğle yemeğine Mısır Cumhurbaşkanı Sisi'nin bulunması nedeniyle yemek masasına oturmadan salonu terk etti.
Erdoğan'dan BM'de tarihi sözler: Kuralları değiştirmenin zamanı geldi!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda konuşma yaptı.
İBB Meclisi'nde, AK Parti'nin iki araştırma komisyonu kurulması oy birliğiyle kabul edildi
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, AK Parti grubunca gündeme getirilen iki araştırma komisyonu kurulması önerisinin oy birliğiyle kabul edilmesine karar verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önce memleket diyen herkesle çalışmaya hazırız
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Altını çizerek ifade etmek isterim ki 'önce millet, önce memleket' diyen herkesle çalışmaya hazırız. Mesele vatansa gerisi teferruattır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boris Johnson ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Boris Johnson ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den Mansur Yavaş'a sert sözler: O artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin tüm vekillerini ve Ankara adayla..
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerim bunu hak etmiyor
Babacan'a soğuk duş! Açılışta 20 kişiye hitap etti
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Trabzon İl Başkanlığı'nı..
CHP'nin Balıkesir Edremit mitinginde ezan gafı: Ne zaman okunuyor, ben zayıfım bu konuda
CHP lideri Özgür Özel'in Balıkesir Edremit'teki mitinginde ezan arası veril..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 30 26 1 3 68 20 81 +48
2 Fenerbahçe 30 25 1 4 79 25 79 +54
3 Trabzonspor 30 15 11 4 51 40 49 +11
4 Beşiktaş 30 14 12 4 40 36 46 +4
5 Kasımpaşa 30 12 11 7 53 55 43 -2
6 Başakşehir FK 30 12 12 6 38 35 42 +3
7 Çaykur Rizespor 30 12 12 6 36 47 42 -11
8 Antalyaspor 30 10 9 11 35 33 41 +2
9 Adana Demirspor 30 9 9 12 46 39 39 +7
10 Alanyaspor 30 9 9 12 38 42 39 -4
11 Sivasspor 30 9 10 11 36 43 38 -7
12 Samsunspor 30 10 14 6 35 41 36 -6
13 Kayserispor 30 10 11 9 36 43 36 -7
14 MKE Ankaragücü 30 7 11 12 36 39 33 -3
15 Hatayspor 30 7 11 12 36 40 33 -4
16 Konyaspor 30 7 11 12 31 42 33 -11
17 Gaziantep FK 30 8 15 7 34 44 31 -10
18 Fatih Karagümrük 30 7 14 9 34 38 30 -4
19 Pendikspor 30 7 15 8 34 61 29 -27
20 İstanbulspor 30 3 20 7 22 55 13 -33
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 27 21 5 1 64 23 64 +41
2 Göztepe 27 17 5 5 45 15 56 +30
3 Sakaryaspor 27 13 6 8 41 28 47 +13
4 Çorum FK 27 13 8 6 44 28 45 +16
5 Kocaelispor 27 13 8 6 39 31 45 +8
6 Bodrumspor 27 12 7 8 35 19 44 +16
7 Boluspor 27 12 8 7 26 28 43 -2
8 Bandırmaspor 27 11 8 8 37 24 41 +13
9 Gençlerbirliği 27 10 7 10 31 26 40 +5
10 Erzurumspor FK 27 10 7 10 26 21 37 +5
11 Ümraniyespor 27 9 12 6 32 39 33 -7
12 Keçiörengücü 27 8 11 8 24 33 32 -9
13 Manisa FK 27 7 10 10 33 33 31 0
14 Şanlıurfaspor 27 6 12 9 23 30 27 -7
15 Tuzlaspor 27 7 14 6 26 43 27 -17
16 Adanaspor 27 8 16 3 21 40 27 -19
17 Altay 27 5 19 3 12 55 15 -43
18 Giresunspor 27 2 21 4 12 55 7 -43
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 29 21 4 4 66 24 67 +42
2 Van Spor FK 29 19 5 5 48 29 62 +19
3 Bucaspor 1928 29 17 3 9 42 18 60 +24
4 1461 Trabzon FK 29 16 6 7 54 30 55 +24
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 30 15 6 9 42 25 54 +17
6 Ankaraspor 30 13 6 11 38 26 50 +12
7 Ankara Demirspor 29 13 12 4 34 31 43 +3
8 Karacabey Belediye Spor 30 11 10 9 30 27 42 +3
9 Beyoğlu Yeniçarşıspor 29 12 13 4 33 29 40 +4
10 Diyarbekir Spor 29 11 11 7 32 29 40 +3
11 Hes İlaç Afyonspor 29 8 11 10 18 28 34 -10
12 Kırklarelispor 30 8 12 10 22 34 34 -12
13 Nazilli Belediyespor 30 10 13 7 35 49 34 -14
14 Altınordu 29 7 12 10 32 30 31 +2
15 Serik Belediyespor 30 7 13 10 23 33 31 -10
16 Zonguldak Kömürspor 29 7 15 7 28 48 25 -20
17 Kırşehir Futbol SK 30 5 19 6 27 57 21 -30
18 Bursaspor 29 5 16 8 22 48 20 -26
19 Adıyaman FK 29 3 21 5 19 50 14 -31
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 22 17 1 4 45 10 55 +35
2 Aliağa Futbol A.Ş. 23 16 0 7 40 11 55 +29
3 52 Orduspor FK 23 12 6 5 30 21 41 +9
4 Ayvalıkgücü Belediyespor 23 11 6 6 28 19 39 +9
5 Edirnespor 22 10 8 4 35 22 34 +13
6 K.Çekmece Sinopspor 23 9 8 6 33 23 33 +10
7 İnegöl Kafkas GK 22 8 6 8 23 23 32 0
8 Artvin Hopaspor 22 8 7 7 29 20 31 +9
9 Mardin 1969 Spor 22 9 9 4 28 24 31 +4
10 Karabük İdmanyurdu Spor 22 8 10 4 20 31 28 -11
11 Talasgücü Belediyespor 23 8 13 2 24 36 26 -12
12 Gümüşhanespor 23 4 10 9 16 34 21 -18
13 Kırıkkalegücü FK 22 5 12 5 13 29 20 -16
14 Malatya Arguvanspor 22 2 16 4 9 35 10 -26
15 Tarsus İdman Yurdu 22 2 17 3 15 50 9 -35
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 03/04/2024 Antalyaspor vs MKE Ankaragücü
 03/04/2024 Başakşehir FK vs Beşiktaş
 03/04/2024 Fenerbahçe vs Adana Demirspor
 03/04/2024 Galatasaray vs Hatayspor
 03/04/2024 Gaziantep FK vs Alanyaspor
 03/04/2024 İstanbulspor vs Çaykur Rizespor
 03/04/2024 Kayserispor vs Kasımpaşa
 03/04/2024 Konyaspor vs Trabzonspor
 03/04/2024 Samsunspor vs Pendikspor
 03/04/2024 Sivasspor vs Fatih Karagümrük
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 02/04/2024 Keçiörengücü vs Çorum FK
 02/04/2024 Şanlıurfaspor vs Sakaryaspor
 02/04/2024 Boluspor vs Gençlerbirliği
 02/04/2024 Manisa FK vs Bodrum FK
 03/04/2024 Tuzlaspor vs Ümraniyespor
 03/04/2024 Adanaspor vs Eyüpspor
 03/04/2024 Altay vs Bandırmaspor
 03/04/2024 Kocaelispor vs Göztepe
 04/04/2024 Erzurumspor FK vs Giresunspor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 Altınordu vs Esenler Erokspor
 23/03/2024 Ankara Demirspor vs Zonguldak Kömürspor
 23/03/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs 1461 Trabzon FK
 23/03/2024 Bursaspor vs Kırklarelispor
 23/03/2024 Nazilli Belediyespor vs Hes İlaç Afyonspor
 24/03/2024 Adıyaman FK vs Serik Belediyespor
 24/03/2024 Ankaraspor vs Diyarbekir Spor
 24/03/2024 Bucaspor 1928 vs Kırşehir Futbol SK
 24/03/2024 Karacabey Belediye Spor vs Van Spor FK
 24/03/2024 Bucaspor 1928 - Kırşehir Futbol SK Bucaspor 1928 ligde evindeki son 13 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 24/03/2024 Adıyaman FK - Serik Belediyespor Adıyaman FK ligdeki son 14 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
 24/03/2024 Ankaraspor - Diyarbekir Spor Ankaraspor ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Ankaraspor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 23/03/2024 İnegöl Kafkas GK vs 52 Orduspor FK
 23/03/2024 Kepezspor FAŞ vs Artvin Hopaspor
 24/03/2024 Aliağa Futbol A.Ş. vs Tarsus İdman Yurdu
 24/03/2024 Edirnespor vs K.Çekmece Sinopspor
 24/03/2024 Gümüşhanespor vs Mardin 1969 Spor
 24/03/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Talasgücü Belediyespor
 24/03/2024 Kırıkkalegücü FK vs Malatya Arguvanspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI