"pazartesi/ardahan-/ilanlar/s/keywords/pazartesi/ardahan-/ilanlar/246" İLE İLGİLİ HABERLER

Ardahan Haberi: Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde Erdoğan'a çifte nişan verilecek
Türklerin kültür ve bilim kenti Semerkant'ta 11 Kasım'da 9'uncusu düzenlenecek 'Türk Devletleri Teşkilatı Zirvesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çifte nişan verilecek. Üye ülkeler, Türk dünyasına hizmetleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Türk Dünyası Ali Nişanı', Özbekistan da 'Milli Nişan' takdim edecek.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'diplomatik başarı' vurgusu
21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl krizinin çözümünün diplomatik bir başarı olduğunu vurgularken krizlerde Türkiye'nin önemli rol oynadığını belirtti.
Ardahan Haberi: Bakan Ersoy: TÜRKSOY kısa sürede uluslararası camiada saygın bir konum kazandı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı’nın (TÜRKSOY) kısa sürede Türk dünyasında ve uluslararası camiada saygın bir konum kazandığını belirterek, “Bu konumuyla da kültür ve sanat alanlarında değerlerimizin, varlıklarımızın ve dinimizin yüceltilmesi için Türk dünyasının ortak aklı ve sözcüsü haline gelmiştir. Coğrafyamızın jeopolitik konumu göz önüne alındığında TÜRKSOY’a bundan sonraki dönemde de önemli görevler düştüğü ve düşeceği açıktır” dedi.
Ardahan Haberi: AK Parti'li İleri: 'Muhalefet inşa etmekten ziyade yıkmaya ve yıldırmaya odaklanmış'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Ömer İleri, “Şehir Buluşmaları” adı altında Ağrı’ya gelerek, Ağrılılar ve çevre illerdeki milletvekilleriyle bir araya geldi.
Ardahan Haberi: Muharrem İnce: Erdoğan'a inanmadığım gibi 6'lı masaya da inanmıyorum
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "6'lı masaya hayırlı olsun. Ben oradan milletin lehine bir iş çıkacağına inanmıyorum. Erdoğan'a inanmadığım gibi 6'lı masaya da inanmıyorum" dedi.
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na IMF tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep'te açılışı yapılan Gaziray'ın yılbaşına kadar ücretsiz olacağının müjdesini verdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretine tepki gösteren Erdoğan, 'Gittiği yer tüm dünyanın iliğini kemiği sömürenlerin kapısı. Nerelere gittiğinin farkında mısın? Gazi Mustafa Kemal, Düyûn-ı Umûmiye'den kurtardı, biz de IMF'den kurtardık' dedi.
Ardahan Haberi: Sancaktepe’de  Kars, Ardahan ve Iğdır’a ait yöresel ürünler ve yöresel lezzetler tanıtıldı.
Sancaktepe'de Kars, Ardahan, Iğdır rüzgarı esti Kars, Ardahan ve Iğdır'a ait yöresel ürünlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi Sancaktepe'de düzenlenen etkinlik ile, Kars, Ardahan ve Iğdır'a ait yöresel ürünler ve yöresel lezzetler tanıtıldı.
Ardahan Haberi: Bakan Dönmez Ardahan'da esnaf ziyaretinde bulundu vatandaşlarla sohbet etti
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ardahan'da esnafı dinledi Bakan Dönmez: "Enerji fiyatlarının yüzde 75'ini sübvanse ediyoruz" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Ardahan'da esnaf ziyaretinde bulundu vatandaşlarla sohbet etti.
Ardahan Haberi: Ardahan da Yapılan En ücra köy yolu bile E-5'i aratmıyor
Ardahan İle komşu İller arasında yapılan çift şeritli yollardan sonra İlçe ve en ücra köy yollarının bile sıcak asfaltla tanışması görsel şölene dönüştü. Son yıllarda yapılan köy yollarında incelemelerde bulunan Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, Haydi köyümüze geri dönelim! Çağrısını sizlerin aracılığıyla gurbetteki vatandaşlarımıza bir kez daha yapmak istiyorum.
Ardahan Haberi: Ardahan'da kar ve tipi ulaşımı aksatıyor
Ardahan'da etkili olan kar ve tipi ulaşımda aksamalara neden oldu.
HABER ARŞİVİ
BİZİ TAKİP EDİN
YUKARI