04-11-2022 17:53:05

Ardahan Haberi: Ardahan da Yapılan En ücra köy yolu bile E-5'i aratmıyor

Ardahan İle komşu İller arasında yapılan çift şeritli yollardan sonra İlçe ve en ücra köy yollarının bile sıcak asfaltla tanışması görsel şölene dönüştü. Son yıllarda yapılan köy yollarında incelemelerde bulunan Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, Haydi köyümüze geri dönelim! Çağrısını sizlerin aracılığıyla gurbetteki vatandaşlarımıza bir kez daha yapmak istiyorum.
Ardahan Haberi: Ardahan da Yapılan En ücra köy yolu bile E-5'i aratmıyor

Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay şunları söyledi, "Ardahan Merkez Kazlıköy ve Açıkyazı, Çıldır Başköy, Göle Dengeli ve Kayaltı köylerimizin yolları da artık Çankaya gibi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. En ücra köy yolu bile E-5'i aratmıyor. Bu 'AK Parti 20 yılda ne yaptı ' diyenlere tokat gibi bir cevaptır. 20 yıl önce bu yollarda öküz arabaları bile geçemiyordu. Şimdi vatandaşlarımızın kapısına kadar kilit parke taşlarla döşenmiştir. "diye konuştu.

Atalay, "20 yıl önce hizmet yoktu insanları köylerde tutmak zordu. Şimdi şehirde olan her şey köylerde de var. Aslında daha fazlası köylerde var, taze yumurta, taze süt, organik ve sağlıklı yaşam köylerde var. Yani köylerde yaşamak artık lüks hale geldi. Artık karnımız doğduğumuz topraklara doyuyor, artık dönmek gerekir. "dedi

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI