Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz söylediğimiz sözün arkasında durduk. Ama ne yazık ki darbeci Hafter, aynen darbeciliğinde olduğu gibi, masada bir yalan darbesi yaparak Moskova'yı terk etti. Trablus Hükümeti son derece yapıcı ve uzlaşmacı bir tavır sergiledi. Darbeci Hafter, ateşkesi imzalamaya yanaşmadı. Önce bekledi sonra Moskova'yı terk etti, kaçtı." dedi.
Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın´dan Göle Köprülü Beldesi Belediye Başkanı´na destek açıklaması geldi
Ardahan’ın Göle İlçesi Köprülü Beldesi’nin AK Parti’li Belediye Başkanı hakkında ileri sürülen taciz suçlaması özürle sonuçlanırken Odatv'ye servis yapılması ve odatv balıklama atlıyarak yine bir skandala imza atması merak konusu olurkan bu tür gizli dosyaları odatv'ye servis yapanları Ardahan Cumhuriyet Başsavcılığı nezaman ortaya çıkaracağı merak konusu oldu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Genişletilmiş İl Başkanları Meclis Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan ilk kez Şehir Üniversiteleri iddialarının detaylarını anlatırken, "Türkiye'de hiçbir üniversiteye tapu devri olmamıştır. Sayın Babacan'ın da imzası var bunun altında, Mehmet Şimşek'in var, Feridun Bilgin var. Kimin ne olduğunu yaptıkları ile öğrenin. Bunlar Halk Bankasını da dolandırmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı
AK Parti Ardahan İl Kadın Kolları Başkanlığı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Uluslararası Dayanışma Günü etkinliği düzenledi
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 27. dönem milletvekili adayı Sevim Köseliören partisinden istifa ederek AK Parti´ye katıldı
Genişletilmiş İl başkanları toplantısı için Ankarada Bulunan AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş´u makamında ziyaret etti.
Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, sosyal medya hesabında yayınladığı mesajla Ardahan halkını uyardı.
Ardahan İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, Ardahan Genç Parti İl Başkanı Cihan Çoban’ı parti binasında iadeyi ziyarette bulundu.
Attığı tweet ve sosyal medya paylaşımlarıyla ulusalcı ve derin yapılanmaların hedefi haline gelen Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay Ardahan’a gelerek bütün teşkilat mensuplarıyla son süreç hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.