11-08-2022 21:11:45

Ardahan Haberi: Ardahan AK Parti İl Başkanlığı Aşure Dağıttı

Ardahan AK Parti İl Başkanlığı teşkilatı tarafından Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıldı
Ardahan Haberi: Ardahan AK Parti İl Başkanlığı Aşure Dağıttı

AK Parti İl Başkanlığı binasının önünde yapılan aşure dağıtımına İl Başkanı Kaan Koç, Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin ve yönetim kurulu üyelerinin Katılımlarıyla, Parti Binasının Önünde aşure dağıtımı yapıldı.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç, yaptığı açıklamada ülkemizdeki insanların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayarak, Aşurenin huzura ve barışa vesile olmasını diledi. İslam ümmetinin, beraberlik ve kardeşlik ile Aşurenin insanları bir araya getiren en önemli değerlerden biri olduğunu söyleyen Koç,  "Aşure ikramı ile insanlarımız kendilerini bir arada tutan kardeşliğe daha çok sahip çıkıyor” dedi.

Başkan Koç, “bu mübarek ayda Aşure ile insanımız daha da pekişerek yakınlaşıyor. Bizde bu nedenle hazırladığımız programda Aşure ikramı yaparak, Ardahan’da vatandaşlarla bir araya geldik. Bu programda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI